INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    GP CR2477, lítiová gombíková batéria

     
    lítiová gombíková batériaZobraziť viac

    skladom 

    3,05 €
    2,54 € bez DPH
    Kód tovaru

    395015

    PN kód

    B15771

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    GP CR2477

    Gombikové batérie od expertov na batérie

    Gombikové a špeciálne batérie stoja na pomyselnom vrchole umenia výroby batérií. Vo svojom malom balení skrývajú obrovské množstvo energie. Podložené sú rokmi výskumu pod vedením skúsených vývojárov. V tejto gombikovej batérii prináša spoločnosť GP Batteries energiu do moderných domácností, kde smartfóny nie sú jediné inteligentné veci. Buďte aj vy inteligentní a vybavte svoj domov alebo kanceláriu batériami, ktoré stoja za to.

    10 rokov skladovania bez straty

    Odolnosť a maximálne pracovné nasadenie garantujú gombíkové batérie GP minimálne na 10 dlhých rokov. Po túto dobu ich môžete bezstarostne skladovať a následne použiť bez obáv, že došlo k ich vybitiu.

     

    Vzhľadom k ich výkonu, odolnosti a cene možno ich kúpu bez preháňania prirovnať k výhre v lotérii. Vďaka dlhej životnosti sa nemusíte obávať ani nákupu väčšieho množstva cenovo zvýhodnených batérií naraz. Pretože batérie vydržia!

    Malé, ale šikovné

     

    Gombíkové batérie tvoria neodmysliteľnú súčasť všetkých moderných domovov, ktoré sa nebránia novým technológiám. Okrem bezpečnostných systémov, ovládačov senzorov a pod. nachádzajú batérie GP vďaka svojim špičkovým parametrom uplatnenie aj v bežnom živote a náročných plánoch vrcholových športovcov a nevyliečiteľných dobrodruhov (ako externé batérie, na ktoré je spoľahnutie

    Batéria s riadnou výdržou

    GP gombíkové batérie obsahujú lítium, vďaka ktorému vás nikdy nesklamú. Toto vyspelé technologické riešenie poskytuje v malom priestore vysoký výkon, ktorý je zároveň stabilný za akýchkoľvek extrémnych podmienok.

    Na púšti a na severnom póle

    Vytečené batérie v drahých zariadeniach sú nočnou morou každého z nás. Preto sú lítiové gombíkové batérie GP vybavené ochranou proti vytečeniu, a to pri teplotách v neuveriteľnom rozsahu -20 °C až 60 °C.

    Prehltnutie už nehrozí

    Gombikové batérie vďaka svojmu tvaru a veľkosti priťahujú pozornosť najmä veľmi malých detí. Ako zabrániť nehodám a neúmyselnému požitiu gombíkových batérií, ktoré malé dieťa môže považovať za hračku alebo sladkosť?

    Vďaka špeciálne navrhnutému obalu nebudú mať malé detské ručičky šancu vybrať batériu GP z obalu bez pomoci rodičov. Obal je navrhnutý tak, aby na jeho otvorenie neboli potrebné nožnice.

    Parametre

    Značka GP
    Všeobecné číslo B15771
    Produktové číslo 1042247711
    EAN 4891199211270
    veľkosť batérie neuvádza sa
    chemické zloženie líthiové
    kategória/rada Lithium
    možnosť nabíjania nie
    kapacita 590 mAh
    napätie 3 V
    typové označenie GP CR2477
    prevádzková teplota -20 °C až +60 °C
    počet nabíjacích cyklov nenabíjacie
    hmotnosť 6,6 g
    max. skladovateľnosť 10 rokov
    značka GP
    rozmer 24,5 × 7,7 mm
    predajný obal 1 ks, blister

    Stránky o produkte GP CR2477:

    www.emos.sk/vyhladavanie?q=CR2477

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky