INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Hohem iSteady XE Kit, stabilizátor, čierny

     
    statív, magnetické výplňové svetlo a praktické puzdro na prenášanie
    stabilizátor, nastavenie polohy smartfónu v rozsahu 8 stupňov, zabudovaná powerbanka, farba čienaZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    94,90 €
    79,08 € bez DPH
    Kód tovaru

    425169

    PN kód

    HIXEKB

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Hohem iSteady XE Kit

    iSteady XE Kit je komplexná súprava, ktorá poskytuje všetky potrebné nástroje na vytváranie plynulých a profesionálnych videí pomocou smartfónu. Táto súprava obsahuje gimbalový stabilizátor iSteady XE, statív, magnetické výplňové svetlo a praktické puzdro na prenášanie.

    Súčasťou balenia je navyše magnetické výplňové svetlo, ktoré vylepšuje vaše zábery. Svetlo je možné otáčať o 180° a ponúka nastaviteľné úrovne jasu s 10 možnosťami. Môžete si tiež vybrať medzi studeným, prirodzeným bielym alebo teplým osvetlením, ktoré dodá vašim záberom dynamiku. S touto súpravou môžete robiť dokonalé zábery aj za zlých svetelných podmienok.
    Stabilizátor je vybavený trojosou stabilizáciou iSteady 7.0 a výkonným motorom, ktorý zaisťuje výnimočnú stabilitu a eliminuje nežiaduce chvenie. Ďalej je navrhnutý tak, aby bol užívateľsky prívetivý, takže je vhodný aj pre začiatočníkov. Jeho inštalácia a použitie sú jednoduché a bezproblémové - stačí umiestniť telefón do stredovej polohy a začať natáčať. Mobilná aplikácia Hohem Joy navyše ponúka kreatívne šablóny, ktoré umožňujú aj začínajúcim užívateľom dosiahnuť profesionálne vyzerajúce výsledky. Režim Inception vám umožní bez námahy zhotovovať úžasné 180° videa. So súpravou iSteady XE Kit neexistujú žiadne obmedzenia, iba nekonečné možnosti pre uvoľnenie vašej kreativity.

    Aplikácia Hohem Joy využíva pokročilé algoritmy a funkcie sledovania tváre/objektu, ktoré vám umožnia zachytiť každý okamih s maximálnou presnosťou. Stabilizátor sa môže pochváliť vylepšeným motorom, ktorý ponúka vyšší výkon v porovnaní s predchádzajúcim modelom X. Je kompatibilný so širokou škálou smartfónov vďaka maximálnej nosnosti až 281 gramov a rozsahu uchytenia 3,5–5,5 cm.

    Súprava iSteady XE Kit je navrhnutá s ohľadom na prenosnosť. Jej skladacia konštrukcia zaisťuje kompaktnosť, takže sa ľahko zmestí do vrecka alebo kabelky. S hmotnosťou iba 258 gramov sa radí medzi najľahšie gimbaly dostupné na trhu. Vďaka výdrži batérie až 8 hodín nepretržitého natáčania videa na jedno nabitie poskytuje dostatok času pre vaše tvorivé úsilie. Navyše je na spodnej strane vybavený univerzálnym 1/4" skrutkovým otvorom (1/4"-20 UNC port), ktorý je možné využiť napríklad na pripojenie statívu. To z neho robí dokonalého spoločníka pre všetky vaše tvorivé aktivity.

    Súprava Hohem iSteady XE Kit ponúka možnosť otáčania v uhle 320°, čo vám umožní nastaviť ju, ako potrebujete. Táto funkcia zaisťuje, že vaše videá budú mať vždy profesionálny vzhľad. Je obzvlášť užitočná pre živé vysielanie, video rozhovory, vlogovanie a ďalšie kreatívne projekty. Stabilizátor je dodávaný s nastaviteľnou svorkou, ktorá bezpečne drží váš mobilný telefón.

    Vlastnosti

    • Rýchla montáž a spustenie: Najprv rozložte iSteady XE, potom utiahnite gombík a držte smartfón upnutý v strede, to je všetko! Po zapnutí začne fungovať.
    • Vylepšený algoritmus stabilizácie iSteady 7.0: Posúva snímanie smartfónom na novú úroveň, čo vám umožní ľahko vytvárať plynulé zábery za pohybu. Oproti predchádzajúcej generácii je vylepšený o 30 % a má výkonnejšie motory, ktoré fungujú efektívnejšie.
    • Nízka hmotnosť: S hmotnosťou 259 g ide o najľahší 3-osový záves pre smartfóny pre tvorcov na cestách.
    • Lepšie držanie: Krútiaci moment motora bol vylepšený o 30 %, čo zaisťuje, že váš telefón zostane tam, kde má byť, dokonca aj pri prenášaní väčších smartfónov.
    • Nezávislé magnetické výplňové svetlo: 3 typy farieb svetla s 10 úrovňami jasu, magnetické výplňové svetlo možno použiť na iSteady XE na zvýraznenie predmetov vynikajúcim osvetlením, nech ste kdekoľvek. Prekvapivo môže fungovať aj bez magnetizácie na gimbal.
    • Zjednodušené ovládanie: Rýchle prepínanie medzi režimom na šírku a na výšku jedným stlačením funkčného tlačidla, rýchle prepínanie medzi režimami gimbalu (PF/PTF/L/POV) jednoduchým stlačením tlačidla M a rýchlo aktivujte režim začatia (otočenie) jednoduchým stlačením funkčné tlačidlo trikrát. Hohem iSteady XE gimbal je možné ovládať aj diaľkovým ovládačom XE
    • Blockbuster jedným klepnutím: Vďaka rôznym šablónam natáčania v aplikácii môžete vytvoriť trhák s malým úsilím.
     

    Technické parametre


    Veľkosť
    Rozložené: 236,6 mm x 72,4 mm x 66,3 mm
    Zložené: 179 mm x 79 mm x 39 mm
    Hmotnosť 259 g

    Hrúbka smartfónu 6,9 mm až 10 mm
    Šírka smartfónu 55 až 90 mm

    Mechanický rozsah
    Rozsah otáčania 320°

    Hmotnosť smartfónu 170 až 280 g
    Pracovná teplota -10 až 45 °C
    Ochrana motora Motor môže byť chránený pred poškodením spôsobeným nesprávnou obsluhou automatickým vypnutím gimbalu

    Batéria
    Typ 18650 li-ion
    Kapacita 2000 mAh
    Moc 3,7 V / 7,4 Wh
    Doba nabíjania 2,5 hodiny (5V 1,5A)
    Nabíjací port USB-C  

    Bluetooth 5.1
    Aplikácia Hohem Joy

    Tripod
    Veľkosť 80 mm x 31 mm
    Hmotnosť 31 g

    Magnetické výplňové svetlo 
    Veľkosť 41 mm x 19 mm x 19 mm
    Hmotnosť 16 g
    CCT 3000K / 5000K / 6500K
    Maximálny výkon 1 W
    Maximálny pracovný prúd 1,0A
    Pracovné napätie 5,0 V
    Pracovná teplota -10 až 45 °C
    Hohem je popredným svetovým výrobcom technológie gimbal, ktorý bol založený v roku 2014. Táto značka sa špecializuje na vývoj a výrobu vysoko výkonných inteligentných systémov pre stabilizáciu obrazu. S nezávislými výskumnými a výrobnými kapacitami úspešne uviedla na trh rôzne produkty stabilizátorov pre smartfóny, akčné kamery a zrkadlovky, ktoré sa predávajú vo viac ako 50 krajinách po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo3

    ideálny na skupinové fotografie a širokouhlé zábery

     
     
    Hohem stativ teleskopický 180

    predlžovací statív, 180 cm s univerzálnym 1/4" otvorom na skrutku

    18,90 € 

    s DPH

    15,75 € 

    bez DPH

    Kód: 426029

    skladom 

    ideálna na autoportréty a skupinové fotografie

     
     
    Hohem selfie tyč so statívom

    kompaktný a ľahko prenosný, 510 mm predĺženie, kompatibilný s iSteady XE/XE KIT/X/X/X/V2/­X2/Pro4, hmotnosť statívu 127,5 g, protišmykové gumové nožičky

    17,00 € 

    s DPH

    14,17 € 

    bez DPH

    Kód: 426028

    skladom 

    ideálny na autoportréty a skupinové fotografie

     
     
    Hohem stativ teleskopický 60

    predlžovací statív, 60 cm s univerzálnym 1/4" otvorom na skrutku

    14,90 € 

    s DPH

    12,42 € 

    bez DPH

    Kód: 426030

    skladom 

    Varianty1

    algoritmus iSteady 7.0 proti otrasom, zabudovaná powerbanka, snímanie super nízkeho uhla

     
     
    Hohem iSteady XE, stabilizátor, čierny

    3osý stabilizátor, pre telefóny so šírkou 55 – 90 mm, výdrž batérie 8 hodín

    82,90 € 

    s DPH

    69,08 € 

    bez DPH

    Kód: 422309

    ihneď k odberu 

    Notebooky