INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Homedics CELL-500, masážny prístroj

    Vypredané

    masážný prístrojZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    347986

    PN kód

    HMDCELL-500

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre Homedics CELL-500

    Popis produktu

    Homedics CELL-500

    Homedics CELL-500 je jedinečný prístroj, ktorý Vám pomôže v boji s celulitídou. Vďaka kombinácii vákuum masáže a elektrickej stimulácie svalov (EMS) dochádza k zlepšeniu krvného obehu a podpore lymfatického systému. Spolu so zdravou stravou a cvičením pomáha každodenné použitie prístroja CELL-500 od Homedics zredukovať celulitídu.
    Bolo klinicky testované, že pokiaľ budete Homedics CELL-500 používať denne aspoň 3 minúty na každú partiu, najmenej po dobu 8 týždňov, pomôže Vám v redukcii celulitídy.
    Prístroj funguje na princípe kombinácii dvoch metód. Vákuum masáž je založená na dávnej Čínskej technike, kde negatívny tlak pôsobiaci na pokožku, pomáha vyhladiť tkanivá pod kožou, rozprúdi krvný obeh a stimuluje prúdenie lymfy a tým dôjde k zvýšeniu pružnosti a redukcii príznakov celulitídy. Elektrická stimulácia posiela do svalov mierny prúd, ktorý pôsobí pod vrstvou tuku, svaly sa začnú rozťahovať a sú tak napodobňované pohyby pri cvičení. To pomáha zmenšovaniu vrstvy tuku a rozprúdi proces lymfodrenáže pre detoxikáciu.
    Homedics CELL-500 môžete používať na celom tele, ako napr. na rukách, bruchu, zadku, bokoch a nohách. Pre jemnejšiu procedúru použite gél alebo olej a nastavte úroveň intenzity. Prístroj je kompaktný a nabíjací, na jedno nabitie vydrží až 45 minút, takže každý deň môžete svoju pokožku ošetriť bez nutnosti motať sa do napájacích káblov a potom stačí dať prístroj cez noc nabiť. Súčasťou balenia sú dve rôzne veľkosti prísaviek.
     
    • Vákuum masáž + elektrická stimulácia svalov (EMS)
    • 3 úrovne vysávania a 5 úrovní EMS
    • Prevádzka na nabíjacie batérie, výdrž na jedno nabitie až 45 min
    • Súčasťou balenia 2 veľkosti prísaviek (jeden valček a dva valčeky) a nabíjací kábel
    • Klinicky testované

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky