INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    HP CarePack - Oprava výmenou nasledujúci pracovný deň, 3 roky

    HP CarePack - Oprava výmenou nasledujúci pracovný deň, 3 roky

    Vypredané

    Rozšírenie servisného krytiaZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    277388

    PN kód

    U8TM5E

    Výrobca
    HP
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    HP CarePack - Oprava výmenou nasledujúci pracovný deň

    HP CarePack typu Next Business Day Exchange - Oprava výmenou nasledujúci pracovný deň.

    • Určené pre tlačiarne HP LaserJet Pro M402

    Doba trvania a pravidlá obstarávaní služieb HP CarePack: Služba začína platiť dátumom nákupu HW a trvá po dobu špecifikovanú v dokumentoch HP CarePack. HP CarePack je možné zakúpiť najneskôr do 180 dní od dátumu nákupu HW.
    Službu HP CarePack označenú ako Post Warranty možno zakúpiť najskôr 90 dní pred skončením štandardnej záruky alebo v čase ukončenia platnosti predchádzajúcej služby HP CarePack. Post Warranty je možné kúpiť najneskôr do 30 dní od dátumu ukončenia štandardnej záruky alebo predchádzajúcej služby HP CarePack. V čase nákupu HW nemožno nakupovať ani registrovať službu HP Care Pack súčasne s Post Warranty a samotnú službu Post Warranty. V čase nákupu HW je možné predĺžiť alebo povýšiť servisnú úroveň iba službou HP CarePack. Kontakt pre nahlasovanie servisných požiadaviek na telefóne 261 307 310.

    BR, oprava v servisnom stredisku, Return to Depot: Oprava v servisnom stredisku zahŕňa telefónne podporu, opravu alebo výmenu chybnej jednotky a vrátenie plne funkčné jednotky. Zákazník musí doručiť zariadenie do HP servisného strediska. Služba zahŕňa všetky nahradný diely a servisné práce. Doba trvania opravy pre túto službu je dva, päť alebo sedem pracovných dní v závislosti od typu zakúpeného produktu. Opakované závady môžu vyžadovať dodatočný čas na opravu. Služba je k dispozícii od 8:00 - 17:00 hod. Od pondelka do piatku okrem štátnych sviatkov. Začatie opravy nasledujúci pracovný deň.

    NDO, Next Business Day On-site, HW Support: Začatie opravy nasledujúci pracovný deň je služba, ktorá zákazníkovi zaručuje telefónne podporu a podporu priamo v mieste inštalácie zariadenia HP produktov. Služba zahŕňa všetky nahradný diely, servisné práce a cestu technika. Služba je k dispozícii od 8:00 - 17:00 hod. Od pondelka do piatku okrem štátnych sviatkov. Odborný pracovník dorazí na pracovisko nasledujúci pracovný deň, potom čo bol zaregistrovaný telefonický požiadavku, a začne pracovať na odstránení HW problému.

    4OS, začatie opravy do 4 hodín od nahlásenia závady v rozšírenú pracovnú dobu, 4-hour, 13x5 On-site, HW Support: Začatie opravy do 4 hodín od nahlásenia závady v rozšírenú pracovnú dobu je služba, ktorá zákazníkovi zaručuje telefónne podporu a podporu priamo v mieste inštalácie zariadenia HP produktov. Služba zahŕňa všetky nahradný diely, servisné práce a cestu technika. Služba je k dispozícii od 8:00 - 21:00 hod. Od pondelka do piatku okrem štátnych sviatkov. Všetky požiadavky na zásah musí byť nahlásené do 17:00 hod. Odborný pracovník dorazí na pracovisko do 4 hodín od nahlásenia závady, potom čo bol zaregistrovaný telefonický požiadavku, a začne pracovať na odstránení HW problému.

    NDR, oprava výmenou, Next Day Exchange, HW Support: Ak nemôže byť technický problém vyriešený na diaľku, HP produkt vymení za trvalú náhradnú jednotku. Náhradné jednotka bude nový alebo renovovaný produkt v stave zodpovedajúce novému, poskytujúce funkčnosť minimálne rovnakú ako je tá, ktorú mal nahradzovaný produkt. Autorizovaný kuriér HP doručí náhradnú jednotku na miesto určenia nasledujúci pracovný deň od nahlásenia problému. HP doručí náhradný produkt v obale vhodnom pre vrátenie chybného produktu, ktorý sa stáva majetkom HP. Služba je k dispozícii od 8:00 - 17:00 hod. Od pondelka do piatku okrem štátnych sviatkov. Všetky požiadavky na zásah musí byť doručené do HP do 15:00 hod.
    Stránky o produkte HP CarePack - Oprava výmenou nasledujúci pracovný deň:

    http://www8.hp.com/sk/sk/home.html

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miroslav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky