INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Hračka Siku Farmer Traktor Fendt 1050 Vario 1:32

    Hračka Siku Farmer Traktor Fendt 1050 Vario 1:32

    Vypredané

    Siku Farmer Traktor Fendt 1050 Vario je majstrovské dielo medzi nemeckými strojmi značky Fendt. V mierke 1:32.Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    275085

    PN kód

    3287

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Popis produktu

    Hračka Siku Farmer Traktor Fendt 1050 Vario 1:32

    Hračka Siku Farmer Traktor Fendt 1050 Vario 1:32 je majstrovské dielo medzi nemeckými strojmi značky Fendt. Tento veľmi kvalitne spracovaný model v mierke 1:32 zaujme na prvý pohľad. Ohromné proporcie pôvodného stroje sú optimálne zladené a nový agresívny vzhľad jeho kapoty je spracovaný do najmenšieho detailu.

    Model je vybavený novými zadnými pneumatikami, ktoré narástli do väčších rozmerov .. Kabína je plne presklená a vyberateľná, obrovská kapota možno otvoriť, predná náprava je odpružená. Samozrejme nechýba štandardnú predné aj zadné spojovacie mechanizmus. Prepracované detaily ráfikov a pneumatík dokončujú výbornú vizuálnu stránku tohto modelu.

    Model je určený všetkým deťom starším troch rokov a samozrejme tiež vášnivým zberateľom či modelárom a v neposlednom rade tiež oteckom.

    SIKU Farmer je edícia vysoko kvalitne spracovaných a realistických modelov všetkých obľúbených poľnohospodárskych strojov a zariadení. Všetky hračky v tejto produktovej rade sú vyrobené z kvalitných materiálov s vysokým dôrazom na autentickosť spracovanie. Ponúkajú aj zábavné mechanické funkcie. Nechajte sa uniesť svetom poctivej práce-svetom farmárov a poľnohospodárov.

    SIKU je výrobca známy svojou kvalitou a precíznymi modely takmer všetkého okolo nás. Za svoju dlhoročnú históriu si vydobyl popredné miesto na trhu a túto pozíciu ďalej upevňuje stále novými a rafinovanejšími modely všetkých kategórií.





    Parametre:


    Odporúčaný vek: 3 +
    Materiál: kov + plast
    Rozmery: 25 x 15,1 x 11 cm


    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Dávid, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky