INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    i-Tec USB 3.0/USB-C 5K univerzálna duálna dokovacia stanica Power Delivery

    Vypredané

    pripojenie cez USB-C, HDMI, USB-C, USB-A, gigabit ethernet, audio jack 3,5mm, pripojenie max. dvoch monitorov , 5K, aktívne napájanie, power delivery 65W, materiál kovZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    328558

    PN kód

    CADUAL4KDOCKPD

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre i-Tec USB 3.0/USB-C 5K univerzálna duálna dokovacia stanica Power Delivery

    Popis produktu

    i-Tec USB 3.0/USB-C 5K univerzálna duálna dokovacia stanica Power Delivery

    Excelentný výkon, univerzálne možnosti pripojenia, najvýkonnejšie čipové sady a ochrana vašej investície vďaka podpore súčasných i budúcich technológií. S touto profesionálnou univerzálnou dokovacou stanicou i-tec dosiahnete úžasné grafické rozlíšenie až 5K/60Hz, prípadne 2 x 4K/60 Hz. V prípade, že je dokovacia stanica pripojená k notebooku alebo tabletu, ktorý na svojom porte USB-C alebo Thunderbolt 3 podporuje nabíjanie, je schopná poskytnúť napájanie (Power Delivery) až 85W.*

    Prispôsobte si svoje pracovisko a pripojte k svojmu notebooku alebo tabletu s USB-A 3.0, USB-C, alebo Thunderbolt 3 rozhraním svoje obľúbené príslušenstvo. Vďaka tejto dokovacej stanici sa vyhnete neustálemu pripájaniu a odpájaniu všetkých zariadení zakaždým, keď si beriete váš notebook alebo tablet so sebou. Výhodou je tiež väčší poriadok na pracovnom stole, odkiaľ zmizne neprehľadná spleť káblov. Dokovaciu stanicu stačí pripojiť jediným káblom a okamžite ju môžete začať využívať. Prepojovací kábel s oboma koncovkami (USB-C na C, USB-C na A) je súčasťou balenia. Inštalácia ovládačov je automatická zo systému Win 10, pre ostatné operačné systémy si prosím stiahnite ovládače tu.

    Táto dokovacia stanica je na vstupnej strane vybavená najnovšou generáciou čipu Texas Instruments, ktorý zaisťuje schopnosť dokovacej stanice spracovať aj veľké objemy dát, zasielané z hosťovaného zariadenia, a zaisťuje tak vysokú stabilitu obrazu, prenosu dát aj internetového pripojenia.

    Vychutnajte si úžasný zážitok na veľkej obrazovke pri sledovaní filmov v 4K/60Hz, profesionálnej grafickej práci, streamovaní médií, prezeraní prezentácií alebo webových stránok. Dokovacia stanica je vybavená štyrmi grafickými výstupmi, vďaka ktorým môžete využívať rôzne kombinácie dvoch displejov. Pripojiť môžete buď 2x HDMI alebo 2x Display Port alebo 1x HDMI a 1x Display Port, vždy s rozlíšením až 4K 4096×2160@60Hz. Pri pripojení jediného monitora cez 2 DP káble dosiahnete rozlíšenie až 5K 5120×2880@60Hz*

    Dokovacia stanica ďalej ponúka audio vstup/výstup, gigabitovú sieťovú kartu, päť USB 3.0 portov, jeden USB-C dátový port, Kensington Lock a vypínač ON/OFF. Dokovacia stanica je ergonomicky navrhnutá aj ako podstavec pod notebook.

    Prosím, overte si starostlivo kompatibilitu vášho zariadenia, či je v súlade s požiadavkami na prevádzku uvedeného i-tec produktu, najmä možnosť nabíjania (Power Delivery). Detaily o špecifikáciách vášho zariadenia, resp. USB portu, nájdete v manuáli k vášmu notebooku/tabletu/chytrému telefónu, prípadne prostredníctvom zákazníckej podpory výrobcu vášho zariadenia. Pokiaľ si však aj po overení nebudete istí, či je vaše zariadenie plne kompatibilné, obráťte sa na naše technické oddelenie, prostredníctvom emailovej adresy support@itecproduct.com.

    *Poznámka: niektoré modelové rady notebookov HP (HP EliteBook alebo HP ZBook) majú nabíjanie prostredníctvom USB-C (Power Delivery) riešené za použitia proprietárneho, resp. vyššieho merného odporu v riadení obvodu USB-C (resp. Thunderbolt 3) portu, než je bežný priemyselný štandard. Naša dokovacia stanica je však schopná plnohodnotne nabíjať aj tieto notebooky; v niektorých prípadoch však bude nutné po opätovnom pripojení k notebooku reštartovať dokovaciu stanicu tlačidlom On/Off.

    Dlhý produktový popis: i-tec USB 3.0 / USB-C / Thunderbolt 3 5K Univerzálna duálna dokovacia stanica, 2x 4K 60Hz, 2x HDMI, 2x Display Port, 1x Ethernet, 5x USB 3.0, 1x USB-C, 1x Audio/Mikro , prepínač ON/OFF, nabíjanie cez USB-C (až 85W), Power Adapter 100W, podpora Kensington Lock, pre notebook, tablet, Windows, Mac OS, Linux, Android

    *5K rozlíšenie podporuje iba Windows
    V prípade, že je dokovacia stanica pripojená cez USB 3.0, nabíjanie notebookov a tabletov nepodporuje

    Vlastnosti

    • Univerzální dokovací stanice kompatibilní s notebooky a tablety s rozhraním USB-C, USB-A a Thunderbolt.
    • 2x DisplayPort a 2x HDMI podporujúci až dva externé monitory 4K/60Hz (platí aj pre platformu Apple M1) alebo jeden monitor 5K/60Hz.
    • 6x port USB vrátane 5x USB-A 3.0 (1x rýchle nabíjanie BC 1.2) a 1x USB-C pre ľahké pripojenie USB zariadení a periférií.
    • Až 85 W Power Delivery pre kompatibilné notebooky a tablety s rozhraním USB-C a Thunderbolt (musí podporovať USB-C Power Delivery).
    • GLAN Ethernet podporuje sieťové rýchlosti 10/100/1000 Mb/s, čo poskytuje robustné a vysokorýchlostné pripojenie k internetu.
    • Samostatné 3,5 mm audio vstupné a výstupné konektory pre ľahké pripojenie slúchadiel alebo reproduktorov.
    • Voliteľný držiak VESA pre inštaláciu za (VESA kompatibilný) monitor; a slot K-lock pre väčšiu bezpečnosť proti odcudzeniu

    Technické parametre

    • 1x USB-C port pre pripojenie k notebooku s USB-C, Thunderbolt 3 alebo USB-A rozhraním, prepojovací kábel s oboma koncovkami je súčasťou balenia
    • Grafické rozhranie: 2x HDMI a 2x Display Port. Dokovacia stanica podporuje pripojenie max. dvoch monitorov. Rozlíšenie:
    – 1 monitor pripojený cez 2 DP káble: 1x DP + 1x DP podporuje až 5K 5120×2880@60Hz,
    grafická karta vo vašom počítači musí podporovať 5K rozlíšenie
    – 2 monitory pripojené zároveň: 1x DP + 1x DP podporuje až 4K 4096×2160@60Hz; 1x DP + 1x HDMI podporuje až 4K 4096×2160@60Hz; 1x HDMI + 1x HDMI podporuje až 4K 4096×2160@60Hz
    • 5x USB-A 3.0 port pre pripojenie vašich existujúcich USB 3.1/3.0/2.
    0 zariadení a vysokorýchlostný prenos dát (5 Gbps), podpora funkcie USB Hot Swapping, z toho 1x USB-A 3.0 s podporou rýchleho nabíjania pre chytré telefóny a tablety (BC 1.2)
    • 1x USB-C 3.1 port pre pripojenie vašich zariadení s podporou USB-C, podporujúci vysokorýchlostný prenos dát (5 Gbps), podpora funkcie USB Hot Swapping
    • 1x Ethernet GLAN RJ-
    45 port pre vysokorýchlostný prístup k sieti a internetu cez Gigabit Ethernet, podporuje rýchlosti 10/100/1000 Mbps
    • Chipset: DisplayLink DL6950
    • Power Delivery až 65 W (vyžaduje USB-C port s podporou napájania). U HP notebookov s portom USB-C podporujúcim Power Delivery (HP EliteBook alebo HP ZBook) môže byť potrebné,
    pre dosiahnutie plnej funkčnosti vrátane dobíjania notebooku, dokovaciu stanicu po pripojení reštartovať tlačidlom On/Off.
    • Oddelený mikrofónový vstup a slúchadlový výstup, 1x 3.5 mm Audio out 5.1, 1x 3.5 mm Mic in
    • Prepínač ON/OFF pre zapnutie a vypnutie dokovacej stanice
    • LED indikácia
    • Kensington lock
    • 1x vstup pre napájanie – externý napájací adaptér (výstup: DC 20V/5A), profesionálny napájací adaptér Chicony
    • OS: Windows 7/8/8.1/10, Mac OS X, Linux Ubuntu 14.04/16.04, Android 6 a vyššie. Windows 10 – automatická inštalácia ovládačov z OS. Ostatné operačné systémy – manuálna inštalácia ovládačov. Firmvér sa aktualizuje automaticky.
    • Rozmery produktu: 245 x 95 x 30 mm
    • Hmotnosť produktu: 330 g
    • Rozmery balenia: 265 x 244 x 40 mm
    • Hmotnosť balenia: 1380 g

    Systémové požiadavky

    • Hardwarové požiadavky: Notebook alebo tablet s voľným USB-A, USB-C, alebo Thunderbolt 3 portom
    • Operačný systém: Windows 7/8/8.1/10/11, Mac OS X, Linux Ubuntu 14.04/16.04, Android 6 a vyššie. Windows 10 – automatická inštalácia ovládačov z OS. Ostatné operačné systémy – manuálna inštalácia ovládačov. Firmvér sa aktualizuje automaticky.
    Odporúčané použitie dokovacej stanice na nasledujúcich platformách:
    Intel® Core i3: kancelárske použitie (aplikácie typu Word, PowerPoint, Excel), a pracovná plocha alebo video na 1 monitore s rozlíšením do 2k. Zároveň je pri práci možné používať aj jeden z USB portov na prenos a zálohu dát, napr. na externý HDD disk.
    (Pripojenie dvoch monitorov do rozlíšenia FullHD aj 4k rozlíšenia a video je na jednom monitore možné, ale môže spôsobiť dlhšie odozvy systému a výrazne znížený počet snímok za sekundu).
    Intel® Core i5: rozšírené kancelárske použitie a zábavu (aplikácie typu Word, PowerPoint, Excel a 2D aplikácií typu Photoshop),
    pracovná plocha a aplikácia na 2 monitoroch s rozlíšením do 4K. Odporúčané prehrávanie videa: 1x 2K a 1x 4K. Na prenos a zálohu dát je možné použiť dva USB porty. (Prehrávanie videa 2x 4K môže spôsobiť výrazné zníženie počtu snímok za sekundu a/alebo spomalenie odozvy operačného systému a bežiacich aplikácií).
    Intel® Core i7: univerzálne použitie (vrátane náročných 3D aplikácií typu CAD), video na oboch monitoroch s rozlíšením 4K, maximálna rýchlosť prenosu dát na všetkých USB portoch.

    Obsah balenia

    • i-tec USB-A 3.0 / USB-C / Thunderbolt 3 dokovacia stanica
    • Kábel USB-C 3.1 na USB-C a USB-A (90 cm)
    • Napájací adaptér (DC kábel 110 cm)
    • Quick Start
    Stránky o produkte i-Tec USB 3.0/USB-C 5K univerzálna duálna dokovacia stanica Power Delivery:

    i-tec.cz/produkt/cadual4kdockpd/

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Pripojenie cez

    USB-A
    USB-C

    HDMI

    áno

    USB-A

    áno

    USB-C

    áno

    Ethernet RJ-45

    1 000 Mb/s

    Audio Jack 3,5mm

    áno

    Podpora viacerých monitorov

    2

    Maximálne rozlíšenie

    5K

    Napájanie (aktívny)

    áno (adaptér v balení)

    Power Delivery

    65W

    USB verzia

    USB 3.1

    Materiál

    kov

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo1

     
     
    i-Tec držiak pre dokovacie stanice, VESA

    držiak dokovacej stanice

    11,56 € 

    s DPH

    9,63 € 

    bez DPH

    Kód: 367798

    skladom 

    Notebooky