INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    iFixit Minnow 16 Precision bits driver + screwdriver, 16bitů + šroubovák

    ergonomický bitový skrutkovač, 16 presných bitov, priestorovo úsporné puzdro na bityZobraziť viac

    skladom 

    21,76 €
    (ušetrite 0,85€)
    20,90 €
    17,42 € bez DPH
    Kód tovaru

    379728

    PN kód

    EU145474-1

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    iFixit Minnow 16 Precision bits driver + screwdriver

    Potrebujete opraviť zariadenie, keď ste vonku, na dovolenke alebo na služobnej ceste, ale súpravu náradia máte doma? Naša súprava presných bitov Minnow je taká malá, že ju môžete umiestniť kdekoľvek, takže budete pripravení na akúkoľvek núdzovú opravu, nech ste kdekoľvek.

    Oprava na cestách

    S našou súpravou bitov Minnow Precision Bit ste dokonale vybavení, nech ste kdekoľvek. Má rozmery iba 2,2 x 4,5 x 12,4 cm, takže ho môžete ľahko vložiť do priehradky na rukavice, kabelky alebo vrecka a mať všetky drobnosti, ktoré potrebujete na akúkoľvek opravu, ktorá vám príde do cesty. Na vytvorenie tohto súboru nástrojov sme využili naše dlhoročné skúsenosti. Vďaka našim nespočetným návodom na opravy presne vieme, s akým profilom skrutiek sa s najväčšou pravdepodobnosťou stretnete pri opravách, a podľa toho sme zostavili túto súpravu bitov.

    Obsah súpravy Minnow Precision Bit Set

    • Ergonomický bitový skrutkovač: Otočná horná časť a vrúbkovaná rukoväť nášho skrutkovača umožňujú jednoduché používanie a presnú prácu. Každý bit je bezpečne držaný v magnetickej objímke bitov. Ovládač má integrovaný kolík na vysunutie SIM karty.
    • 16 presných bitov: Súčasné bity ako Phillips a flathead sú nevyhnutnosťou v našej súprave presných bitov Minnow. Budete ich potrebovať na pánty (slnečných) okuliarov alebo batérie do hodiniek. Zahŕňa tiež špecializovanejšie bity pre moderné vychytávky, ako sú bity na upevnenie pántov notebooku alebo nastavenie ovládačov dronu. Nech ste kdekoľvek, či už ste na cestách alebo doma, nikdy nebudete mať problém s tým správnym kúskom. Bity sú vyrobené z pevnej ocele S2 a majú 4 mm šesťhrannú stopku a dlhý krk s predĺženým dosahom.
    • Priestorovo úsporné puzdro na bity: Súprava bitov Minnow Precision sa dodáva v kompaktnom magnetizovanom puzdre. Nie je väčší ako malý smartfón, takže ho môžete ľahko prenášať, kamkoľvek idete. Veko slúži aj ako praktický triediaci zásobník na skrutky.

    Súprava na každý deň

    Nenechajte sa zaskočiť a nenechajte si pokaziť deň malými nepríjemnosťami, jednoducho vytiahnite súpravu Minnow Precision Bit Set a vysporiadajte sa s tým, nech ste kdekoľvek. Existuje nespočetné množstvo rôznych súprav bitov, ale bude ťažké nájsť taký kompletný a kompaktný ako naša súprava bitov Minnow Precision. Hovoríme z dlhoročných skúseností.

    Obsah súpravy

    Najdôležitejšie skrutkovacie bity pre elektronické opravy v kompaktnom kufríku na bity
    Toto sú nástroje používané v našich DIY videách, vďaka ktorým je všetko oveľa jednoduchšie
    Naše nástroje boli testované a sú precízne skonštruované
    Doživotná záruka (Čo to znamená?) Je to ideálna voľba pre váš rozpočet a životné prostredie

    Podrobný obsah súpravy

    Magnetické puzdro na bity
    Veko so vstavaným triediacim zásobníkom
    Bitový skrutkovač s magnetickou objímkou bitov (4 mm), vrúbkovanou rukoväťou a integrovaným kolíkom na vysunutie SIM karty
    Bity 4 mm:
    • Phillips - 000, 0, 1
    • Plochá hlava - 1, 2,5 mm
    • Torx - T3, T4, T5
    • Torx Security - TR6, TR8, TR10
    • Pentalobe - P2, P5
    • Trojbodový – Y000, Y0
    • Iphone Standoff Bit

    Stránky o produkte iFixit Minnow 16 Precision bits driver + screwdriver:

    www.ifixit.com/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky