INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    iFixit Prying and Opening Tool Assortment, sada nářadí

    iFixit Prying and Opening Tool Assortment, sada nářadí
     

    -10%

    zľava
    sada nástrojov na páčenie a otváranieZobraziť viac

    skladom 

    15,30 €
    (ušetrite 1,50€)
    13,80 €
    11,50 € bez DPH
    Kód tovaru

    379725

    PN kód

    EU145364

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    iFixit Prying and Opening Tool Assortment

    Štandardné nástroje sa s mnohými opravami ďaleko nedostanú. Puzdrá a komponenty mnohých zariadení nie sú len zaskrutkované, ale treba ich vypáčiť. Môžete skúsiť skrutkovač, ale riskujete poškodenie zariadenia.

    Open Sesame: sada nástrojov na páčenie a otváranie

    Oveľa lepšie je ihneď použiť vhodný nástroj. Zostavili sme perfektnú súpravu nástrojov na bezpečné páčenie a otváranie. Vyrobené z flexibilného, ??ale odolného plastu, to sú všetky nástroje, ktoré potrebujete, aby ste sa dostali aj do tej najmenšej medzery. Vyzbrojení týmito nevyhnutnosťami ste pripravení bezpečne rozoberať a odstraňovať diely.

    Budete vybavení tým správnym nástrojom, či už otvárate kľúč od auta VW, servisujete šijací stroj Pfaff alebo odpájate krehké lisované konektory v elektronických zariadeniach. Ako bonus sa tiež stanete dokonalým superhrdinom Ninja vašich detí, keď v okamihu úspešne oddelíte tvrdohlavé LEGO kúsky. Doplňte svoju súpravu náradia o praktické nástroje na páčenie

    Táto súprava náradia na páčenie a otváranie je super užitočným doplnkom elektronického náradia každého nadšenca pre domácich majstrov a je dokonca ideálna pre začiatočníkov, ktorí práve začínajú vo svete opráv. Bez ohľadu na vašu úroveň je oprava vždy skvelá – pre váš rozpočet, matku prírodu a vaše sebavedomie.

    Vaše výhody

    Každý otvárací nástroj na opravy elektroniky v jednej sade
    Už žiadne škrabance alebo poškodenia počas procesu otvárania
    Šetrí peniaze a planétu Doživotná záruka (Chcete vedieť viac?)

    Obsah súpravy

    Spudger:Nástroj, ktorý potrebujete na otvorenie aj tvrdohlavých prípadov. Špicatý koniec umožňuje dosiahnuť aj hlboko zapustených komponentov.
    Halberd Spudger: Halberd Spudger má široký okraj vyrobený z veľmi tenkého plastu na presunutie cez lepidlo. Hákovitý koniec umožňuje uchopiť a zatlačiť krehké káble.
    iFixit Opening Tool: Náš všestranný nástroj na otváranie, páčenie a zdvíhanie s protišmykovou rukoväťou.
    Plastic Cards: Prestaňte prehrabávať svoju peňaženku pri hľadaní karty, ktorej platnosť vypršala. Naše plastové karty majú široký, tenký okraj na pretlačenie cez široké plochy lepidla.
    Opening Picks: Užitočné pre akékoľvek prilepené alebo orezané zariadenie a pomáha chrániť oddelené oblasti pred načítaním.


    Stránky o produkte iFixit Prying and Opening Tool Assortment:

    eustore.ifixit.com/products/prying-and-opening-tool-assortment

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky