INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Intel Core i7-7700K, Box, bez chladiča

    Intel Core i7-7700K, Box, bez chladiča

    Vypredané

    aktuálny kráľ medzi procesormi na hranie hier
    procesor, Intel Core i7, 4,2 Ghz, turbo 4,5 Ghz , socket Intel 1151, 4x jadro, Kaby Lake, 14 nm, 91 W, Intel HD Graphics 630Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    279053

    PN kód

    BX80677I77700K

    Výrobca
    Záruka

    36 mesiacov

    Popis produktu

    Intel Core i7-7700K

    Intel procesory 7. generácie nesie názov "Kaby Lake" a v porovnaní s jeho "Skylake" predchodca, je vyrábaný využívaný optimalizovaný výrobný proces. Proces 14 nm Plus odráža vyššiu frekvenciu hodín pri nižších napätiach na procesoroch série Kaby Lake, okrem toho, že došlo k výraznému zvýšeniu efektívnosti. Konzistentnosť mikroarchitektúry umožnila, aby sa výkonnosť série procesorov Kaby Lake presadzovala ešte ďalej. Hlavnými príjemcami tohto prístupu sú modely s príponou "K", ktoré ponúkajú pôsobivý potenciál pretaktovania.

    Intel Core i7-7700K: Kaby Lake a jeho výhody v porovnaní s jeho predchodcami

    Intel Core i7-7700K je dodávaný s odomknutým multiplikátorom, čím umožňuje pretaktovanie procesora. Avšak aj pri behu na frekvencii akcií Intel Core i7-7700K ponúka veľmi vysokú hodinovú frekvenciu 4,2 GHz, ktorá v prípade potreby môže byť posilnená na 4,5 GHz pomocou GPU Boost 2.0. Tepelná konštrukčná sila (TDP) je 91 wattov, čo je úroveň podobná ako Skylake. Ako Core i7 je tento štvorjadrový procesor vybavený technológiou Intel Hyper Threading (HT) a je schopný vykonávať súčasne nielen štyri, ale aj osem závitov.

    Okrem zvýšených hodinových frekvencií a zníženého TDP v porovnaní s "Skylake", procesory Kaby Lake tiež prichádzajú s Speed Shift 2.0. Speed Shift bola predstavená s Skylake a je funkciou, ktorá umožňuje CPU mať väčšiu kontrolu nad frekvenciou hodín. To umožňuje procesorom rýchlejšie reagovať na požiadavky na dodatočný výkon a následne minimalizuje oneskorenia.

    Speed Shift 1.0 znižuje čas potrebný na dosiahnutie maximálnych hodinových frekvencií, čím sa znižuje z približne 100 milisekúnd na zhruba 30 milisekúnd. Speed Shift 2.0 na druhej strane umožňuje, aby sa toto časové obdobie opäť znížilo na polovicu - čo umožní CPU dosiahnuť svoju špičkovú frekvenciu takmer 10-15 milisekúnd po začiatku úlohy.

    LGA 1151 Kaby Lake s DDR4-2400 a grafickou kartou Intel HD 630

    Kaby Lake tiež podporuje, v závislosti od základnej dosky, pamäť DDR3L. Celkovo je však lepšie používať rýchlejšiu a efektívnejšiu pamäť DDR4, ktorá teraz štandardne podporuje 2,400 MHz. Toto vydanie tiež zachováva socket LGA 1151 a procesory Kaby Lake kompatibilné s čipsetmi zo série 100 ("Sunrise Point") a 200 ("Union Point").

    Najväčší rozdiel medzi čipsetmi série 200 v porovnaní so sériou 100 je podpora pre nadchádzajúcu technológiu spoločnosti Optane Memory, ktorej štruktúra pamäte "XPoint" podporuje rýchlosť prenosu údajov až desaťkrát vyššiu ako pamäť NAND a zároveň umožňuje vyššiu prevádzkovú trvanlivosť. Pevné disky s technológiou Optane, podobne ako extrémne rýchle jednotky SSM NVMe-M.2, sú prepojené na základnú dosku pomocou slotov PCIe.

    Integrovaná grafická procesorová jednotka (iGPU) známa ako Intel HD Graphics 630 (verzia GT2) ponúka viac ako dostatok grafickej konskej sily so svojimi 24 výkonnými jednotkami pre Intel Quick Sync, výpočtom GPU a samozrejme jednou alebo dvomi hrami. Ďalej GPU podporuje DirectX 12 spolu s funkčnými úrovňami 12_0, OpenGL 4.4 a OpenCL 2.0, rovnako ako prehrávanie rozlíšenia 60 Hz 4K / UHD cez DisplayPort v závislosti od použitej základnej dosky.

    Technické parametre:

    Označenie: Kaby Lake
    Výrobca: Intel

    Model: Core i7-7700k
    Pätica: LGA1151

    Frekvencia: 4,2 GHz
    Turbo frekvencia: 4,5 GHz
    Počet jadier: 4
    Počet vlákien: 8

    Funkcia: Automatické pretaktovanie, Virtualizácia, Integrované GPU, HyperThreading

    Cache: 8 MB

    Výrobné technológie: 14 nm

    Integrovaná grafická karta: Intel UHD Graphics 630

    Napájanie
    TDP: 91 Watt
    Stránky o produkte Intel Core i7-7700K:

    http://www.intel.co.uk/content/www/uk/en/homepage.html

    INTEL je jedným z popredných výrobcov polovodičov na svete. Zaoberá sa vývojom a výrobou procesorov, čipových sád, pamätí, sieťových zariadení a iných technológií. INTEL bol založený v roku 1968 a má sídlo v Santa Clare v Kalifornii

    Parametre

    Frekvencia

    Frekvencia presne

    Frekvencia CPU predstavuje, koľko cyklov za sekundu dokáže procesor vykonať. Meria sa v gigahertzoch, čo znamená miliardy impulzov za sekundu a označuje sa skratkou GHz. Pri porovnávaní rovnakých generácii procesorov vyššia frekvencia znamená vyšší výkon.
    4,2 Ghz

    Turbo funkcia presne

    Turbo frekvencia primárne rozširuje frekvenčnú úroveň procesora nad jeho menovitú frekvenciu, aby sa dosiahol vyšší výpočtový výkon.
    turbo 4,5 Ghz

    Počet jadier a vlákien

    Počet jadier

    Či sa rozhodnete pre vyššiu rýchlosť CPU alebo viac jadier, môže závisieť od toho, čo presne od svojho zariadenia chcete. Vyššia rýchlosť procesora vám zvyčajne pomôže rýchlejšie načítať aplikácie, zatiaľ čo viac jadier vám umožní spustiť viac programov súčasne a prepínať z jedného programu na druhý ľahšie.
    4x

    Rada procesora

    Modelová rada

    Určuje do ktorej modelovej rady výrobcu procesor patrí.
    Intel Core i7

    Socket

    Konektor, ktorý slúži na pripojenie procesora k základnej doske a zaisťuje jeho komunikáciu s ostatnými komponentmi. Existuje mnoho druhov socketov, preto je potrebné si vybrať ten správny pre váš procesor.
    Intel 1151

    Typ jadra

    Kaby Lake (7.gen)

    Výrobná technológia nm

    Označuje veľkosť tranzistorov, z ktorých sa skladá CPU, a vzdialenosť medzi týmito tranzistormi. "nm" v týchto číslach, o ktorých hovoríme, znamená nanometre.
    14 nm

    Ostatné parametre

    Spotreba (TDP)

    Číslo TDP udáva maximálne teplo, ktoré môže počítačový čip, napríklad CPU alebo GPU, použiť vo wattoch. Často sa používa aj ako základný ukazovateľ spotreby energie.
    91 W

    Veľkosť medzipamäte (Cache)

    Cache je menšia, rýchlejšia pamäť, umiestnená bližšie k jadru procesora, ktorá ukladá kópie údajov z často používaných miest hlavnej pamäte.
    8 MB

    Grafické jadro

    Model grafickej karty ktorá je integrovaná priamo v procesore.
    Intel HD Graphics 630

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Maroš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo1

    široká kompatibilita, tichá prevádzka s veľkým výkonom

     
     
    Alpenföhn Ben Nevis Advanced

    chladič pre procesor, Alpenföhn, chladenie prúdom vzduchu, výška chladiča do 160 mm, max. 1600 ot/min, max. 26 dB

    26,30 € 

    s DPH

    21,92 € 

    bez DPH

    Kód: 293493

    skladom 

    Notebooky