INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    IRISPen 8 Reader, (rozbalené)

    IRISPen 8 Reader, (rozbalené)
     

    rozbalené

    Rozbalený tovar môže mať prerušené plomby, obsahuje však kompletné balenie vrátane príslušenstva bez známok používania. Platí plná záruka min. 2 roky.
    čítacie pero s asistenčnou technológiou
    prenosný ručný skenerZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    129,00 €
    107,50 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 7 €
    Kód tovaru

    430520

    PN kód

    463244-ROZ

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    IRISPen 8 Reader

    Skenujte, učte sa, uspejte: Vaša cesta k akademickej dokonalosti

    IRISPen Reader 8 je predovšetkým užitočným nástrojom vo vzdelávacom sektore. Je súčasťou asistenčných technológií a učebných pomôcok pre ľudí s dyslexiou.
    Iba v režime offline (nie je potrebné WiFi). Súčasťou balenia je USB-C headset, ktorý umožňuje lepšiu koncentráciu pri používaní. Pomocná technológia: Podporte učenie svojho dieťaťa a zbavte sa úzkosti zo skúšky!
    Naskenujte otázky a dajte svojmu dieťaťu okamžitú pomoc pri čítaní. Dyslexia Learning Assistance Technology: Naša technológia nie je len o skenovaní; je to záchranné lano pre ľudí s dyslexiou a ich rodiny a učiteľov. Čítajte nahlas, zvýraznite text a poskytnite dôležitú podporu pri čítaní. Tento skener slúži aj ako pomôcka na učenie dyslexie a podporuje inkluzívne vyučovanie. Pomáha deťom s dyslexiou v bežnom živote.
    IRISPen Reader 8, pomocník pre deti s dyslexiou, je ideálnym spoločníkom. Podporte učenie, zlepšite komunikáciu a prekonajte bariéry pomocou nástroja, ktorý je rovnako všestranný ako výkonný. Vylepšite každý vzdelávací zážitok a radujte sa z každého úspechu.

     



     
    • Úplne offline pre komplexné zabezpečenie údajov: žiadny externý cloudový server
    • Súčasťou balenia je USB-C headset
    • Skenovať a uložiť text: Môžete priamo skenovať riadky textu, uložiť riadky ako súbor a exportovať súbor do počítača. Táto funkcia je dostupná offline pre 48 jazykov
    • DYS Text to Speech: Môžete skenovať riadky textu a tieto riadky sa okamžite skonvertujú na reč. Tieto funkcie sú dostupné offline pre 5 jazykov (angličtina, francúzština, nemčina, taliančina, španielčina).
    • Živý záznam: Môžete napr. Napr. nahrajte živé hlasové nahrávky počas vyučovania a uložte ich ako zvukové poznámky
    • Photo OCR: Môžete odfotografovať text. Text je potom okamžite rozpoznaný a prevedený na upraviteľný text. Táto funkcia je dostupná offline pre 15 jazykov
    • Nastavenia: Pre optimálne používanie IRISPen Reader 8 si môžete nastaviť svoje vlastné nastavenia. Rozhranie: 11 jazykov: angličtina, francúzština, nemčina, taliančina, španielčina, portugalčina, holandčina, dánčina, švédčina, rumunčina, čeština.
    • Pre scan textu OCR Offline a jeho prevod je podporovaná aj slovenčina

    TECHNICKÉ ÚDAJE

    Výrobca IRIS
    Skupina produktov skener
    Typ produktu Skener dokumentov
    Farba čierna
    rozsah doručenia Skener pera IRISPen Reader 8, kábel USB, slúchadlá USB-C, brožúra Začíname, páska Začíname, puzdro na prenášanie
    Rozlíšenie skenovania 90 dpi
    spojenia USB
    Zdroj Batéria 1200 mAh
    Operačné systémy winMac
    Výška 14,9 cm
    šírka 3,2 cm
    hĺbka 1,4 cm
    Hmotnosť 67 g
    Výška balenia 44 mm
    Šírka balenia 72 mm
    Hĺbka balenia 192 mm
    Hmotnosť balíka 0,067 kg

    Rozbalený tovar môže mať prerušené plomby, obsahuje však kompletné balenie vrátane príslušenstva bez známok používania. Platí plná záruka min. 2 roky.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miroslav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky