INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Jabra Link 260, QD-USB

    Jabra Link 260, QD-USB

    Vypredané

    Link 260, QD-USB, ovl. tlačítkoZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    239291

    PN kód

    260-09

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Jabra Link 260

    Popis produktu

    Jabra Link 260

    Chráňte svoje investície do náhlavných súprav
    Model Jabra Link 260 je kompatibilný so všetkými náhlavnými súpravami vybavenými technológiou Jabra QD (pre rýchle odpojenie kábla) a so všetkými poprednými značkami softvérových telefónov. V dôsledku toho môžu používatelia aj naďalej využívať výhody, ktoré profesionálne náhlavnej súpravy značky Jabra ponúka, vrátane dokonalej kvalitu zvuku, potlačenie šumu a pohodlie po celý deň. Vďaka tomu je tento model ideálnym riešením pre kontaktné centrá, ktoré chcú vykonať hladký, efektívny a cenovo dostupný prechod na systém zjednotenej komunikácie (Unified Communications).

    Krištáľovo čisté konverzácie
    Model Jabra Link 260 sa vyznačuje celým radom funkcií, ktoré sú dôležité pre zachovanie dobrej kvality zvuku, ako je napríklad digitálne spracovanie signálu (DSP) zaisťujúce lepšiu zrozumiteľnosť, a filtrovanie šumu pre docielenie príjemného zážitku z jasnejšieho zvuku bez skreslenia.

    Prevencia stresu a poranenia sluchu
    Znižuje práceneschopnosť a zvyšuje potenciál udržať si zamestnanca. Model Jabra Link 230 poskytuje ochranu proti akustickým rázom a vyhovuje právnym predpisom EÚ týkajúcich sa hluku pri práci (smernica 2003/10 / ES).

    Celú správu telefónnych hovorov je teraz na dosah ruky
    Vďaka šikovným klávesom pre priame ovládanie na kábli si môžete vychutnať rýchle a najlepšie možné využitie vášho softvérového telefónu. Stlačením tlačidla možno telefónny hovor prijať / ukončiť, pridržať, môže tiež nastaviť hlasitosť a stlmiť mikrofón. Dve zo štyroch tlačidiel je možné naprogramovať na počítači tak, aby plnili užívateľom požadované úlohy ako napr. "Podržať hovor", "Odmietnuť prichádzajúci hovor", "Opakovaná voľba posledného čísla" a / alebo "Vytočiť číslo hlasovej pošty", alebo aby spĺňali požiadavky budúcich softvérových telefónov.

    Vyrobené tak, aby odolávalo aj v najnáročnejšom pracovnom prostredí
    V záujme zabezpečenia dlhej životnosti je model Jabra Link 260 vyrobený z odolných, vysoko kvalitných materiálov, ktoré obstoja aj v extrémne ťažkých pracovných podmienkach.

    Ideálne pre hot desking
    Jedná Link 260 je ideálnym riešením pre firmy, ktoré hľadajú väčšiu flexibilitu na pracovisku, vrátane zdieľania pracovného miesta (hot desking).

    Technické parametre

    Prevedenie: kábel

    Bezdrôtové repro: Ne

    Bezdrôtové slúchadlá: Ne

    Verzia dátového rozhrania: USB 2.0

    Typ konektorov:
    QD (M)1
    USB Type A (M)1

    Farba: čierny

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Peter, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky