INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Jabra Link 380a, MS, USB-A BT Adapter

    Jabra Link 380a, MS, USB-A BT Adapter
     
    príslušenstvo, bluetooth adaptérZobraziť viac

    skladom 

    96,20 €
    80,17 € bez DPH
    Kód tovaru

    352457

    PN kód

    14208-24

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Jabra Link 380a

    Kvalitnejšie pripojenia pre maximálnu efektivitu UC

    Väčšina dodávateľov UC pre svoje náhlavnej súpravy vyžaduje prvotriednu kvalitu pripojenia, ktorú zabezpečujú práve adaptéry Bluetooth. Adaptér Jabra Link 380 má dve varianty - jednu s certifikáciou pre Microsoft Teams a druhú pre zariadenia s certifikáciou UC. Vďaka tomu zaisťuje prvotriednu kvalitu pripojenia bez ohľadu na to, akú platformu používate.

    Sloboda pohybu

    Ak chcete hovoriť za chôdze, je stabilný bezdrôtové pripojenie nevyhnutné. Bez adaptéra Bluetooth sa pripojenie vášho zariadenia môže zhoršovať aj na relatívne krátku vzdialenosť. Adaptér Jabra Link 380 je nenápadný a flexibilný - ponúka maximálnu mobilitu a voľnosť s bezdrôtovým dosahom až 30 metrov. Veľké plus predstavuje párovanie s viacerými zariadeniami a odľahčená konštrukcia.

    Všetko pod kontrolou, bez námahy

    Technológie sú lepšie, keď sa ľahko používajú. Adaptér Jabra Link 380 funguje ihneď po pripojení - nie je nutné inštalovať samostatné softvérové ??ovládače. Ľahko sa spravuje v aplikácii Jabra Direct, takže môžete okamžite na diaľku aktualizovať softvér všetkých užívateľov. Navyše je vybavený užitočnou LED kontrolkou, ktorá ukazuje stav náhlavnej súpravy bez ohľadu na používaný počítač a softvér.

    Zvuk, ktorý vás nesklame

    Kvôli kvalitnému zvuku nemusíte byť prikovaní k stolu. Adaptér Jabra Link 380 s profilom A2DP Bluetooth 5.0 a technológiou HD Voice zaisťuje prvotriednu kvalitu zvuku aj keď sa vzdialite od počítača, takže môžete konverzovať s úplnou zrozumiteľnosťou a počúvať hudbu v špičkovej kvalite. S adaptérom Link 380 budú vaše slúchadlá hrať skvele bez ohľadu na to, čo práve robíte.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Peter, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky