INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    JOBY GripTight Micro Stand XXL, statív

    Vypredané

    statív, určený pre mobilné telefóny a tabletyZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    358682

    PN kód

    E61PJB01327

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre JOBY GripTight Micro Stand XXL

    Popis produktu

    JOBY GripTight Micro Stand XXL

    Kompaktný skladací a prenosný statív JOBY GripTight Micro Stand pre mobilné telefóny a tablety. Zachyťte každý okamih bez chvenia as neskutočnú ostrosťou, nech už ste kdekoľvek. Jednoduchý a veľmi flexibilný malý statív možné vložiť nielen do batohu, ale aj pokojne do kabelky, alebo len tak pripevniť ku kľúčenke a vychutnať si ostré spomienky z každého výletu.

    Statív je kompatibilný s najnovšími zariadeniami, ako je iPhone, ale aj ostatné chytré telefóny a tablety. Pripojenie zariadenia na statív je veľmi jednoduché a zariadenie perfektne vo statíve drží. Gumové podložky bezpečne zariadení zafixujú a hlavne nijako nepoškodí. Môžete tak vložiť mobilný telefón aj bez puzdra.

    Miniatúrnu hliníkovou guľovú hlavu možno otáčať až o 36 ° veľmi presne a tak ovládať všetku kompozíciu napríklad pri natáčaní videa. Flexibilný nožičky možno postaviť na každý, aj nerovný, povrch. Vaše snímky tak budú nielen ostré, ale aj vyrovnané.

    Odfoťte a natočte perfektné snímky pre vaše spomienky. Montáž mobilného zariadenia je pomocou 1/4 - 20 "závitu, statív má rozmery 2,8 x 1,8 x 8,1cm a váži iba 42 g. Statív je vyrobený z pevných materiálov ako je ABS plast a vnútorná konštrukcia potom z pevnej ocele .
    Stránky o produkte JOBY GripTight Micro Stand XXL:

    http://joby.com/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky