INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    LEAP MOTION VR Controller

    LEAP MOTION VR Controller

    Akcia

    ovládajte počítač pomocou ruky
    optický modul na sledovanie rúk, ktorý zachytáva pohyby vašich rúk s bezkonkurenčnou presnosťou Ovládač pre ovládanie zariadení pomocou gest rúk, kompatibilný s HTC Vive a Oculus Riff CV1 a PCZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    140,00 €
    116,67 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 8 €
    Kód tovaru

    350769

    PN kód

    90-0005

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Alternatívy pre LEAP MOTION VR Controller

    Popis produktu

    LEAP MOTION VR Controller

    Ruky ako ovládač

    Leap Motion Controller mapuje v reálnom čase pohyb vašich rúk, a tak sa stáva revolučným spôsobom ovládania počítača v mnohých scénároch použitia. Ovládač okamžitě vidí aj tú najmenšiu zmenu v polohe vašich prstov, čím sa docielilo absolútnej jemnosti v ovládaní. Starostlivo sleduje obe ruky a všetkých 10 prstov s neuveriteľnou rýchlosťou, takže dáva pocit naozajstného splynutia s počítačovým svetom.

    Aplikácia novej éry

    Stiahnite si stovky aplikácií, ktoré boli vytvorené priamo pre Leap Motion Controller a zažite dotyk budúcnosti. Hrajte, objavujte a tvorte ako ešte nikdy. S týmto ovládaním sa počíta nielen pre počítače, ale tiež sa tu začíná ovládanie virtuálnej reality vlastným telom. S vývojovou sadou SDK nebude problém pripojiť tento pohybový ovládač k náhlavnému setu virtuálnej reality.

    Ako to celé vyzerá a funguje

    Leap Motion Controller je napriek svojej pokrokovosti na prvý pohľad nenápadné zariadenie. Má podobu ľahkého, jednoducho prenositeľného a len 8 cm dlhého kvádra. Po jeho položení na stôl a pripojení, sa vaše ruky ocitnú vo virtuálnom priestore. Tu môžete ich pohybom kresliť, hýbať s predmetmi, hrať hry a ovládať bežné aj profesionálne aplikácie.
    O snímanie sa starajú dve zabudované infračervené kamery, ktoré vo svojom zornom poli 150° × 150° monitorujú pohyb rúk, identifikujú ho a vytvárajú z neho trojrozmerný model. Ten je následne v bodoch prevádzaný do digitálnej podoby. Ovládanie je tak prirodzenejšie a výrazne presnejšie ako pohyb klasickej myši.
    Využitie zariadenia je široké. Ovládaním internetového prehliadača počínajúc a končiac profesionálnymi aplikáciami, ako napríklad AutoCad, Maya alebo 3dsmax, Leap Motion Controller vám bude k dispozícii, aby umocnil vašu kreativitu, schopnosti a efektivitu. Svoje miesto má však aj pri hraní hier. Integráciu prostredia Leap Motion zvláda stále sa rozširujúci zástup hier postavených na enginoch Unity a Unreal Engine.
     

    Zažite voľnosť pohybu

    Najväčší rozmach zažíva spoločnosť Leap Motion najmä v posledných dvoch rokoch v súvislosti s nástupom okuliarov na virtuálnu realitu, ako sú Oculus Rift, HTC Vive alebo OSVR od Razeru. Na to sa výrobca pripravil a už teraz ponúka svojim zákazníkom špeciálnu klipsu VR Developer Mount na uchytenie ovládača na prednú stranu okuliarov.

    Na použitie Oculus Rift a HTC Vive potrebujete ovládače, čo môže byť v mnohých ohľadoch neprirodzené. Zásluhou Leap Motion ich môžete odložiť a všetko ovládať výhradne pomocou voľných rúk. Mnohé zariadenia virtuálnej reality ovládače vôbec nemajú, v takom prípade vám ich Leap Motion elegantne nahradí.

    Veľkou prednosťou Leap Motion je jeho presnosť, ktorá prekonáva všetky dostupné alternatívy. Čísla hovoria v tomto prípade za seba – zariadenie je citlivé na pohyb od 0,7 mm, a to pri odozve 26 ms. Zaznamenaný bude nielen najmenší pohyb vašej ruky, ale dokonca aj jednotlivých prstov.

    Vývojári pre Android sa môžu zaregistrovať do vývojárskeho beta programu a získať prístup k SDK kitu na vývoj aplikácií mobilnej virtuálnej reality s použitím ovládača Leap Motion, a to ako pre prostredie Orion, tak pre prostredie klasických desktopových aplikácií. V prípade, že vyvíjate hry či aplikácie na engine Unity alebo Unreal, je pre vás pripravený už hotový plugin na plnú integráciu Leap Motion do týchto enginov.

    Žiadne zložité napájanie

    Samotné zapájanie je veľmi jednoduché, nie je potrebné nič zložito kalibrovať. Zapojte ho do USB konektora, nainštalujte priložený softvér a môžete začať. Začnite napríklad aplikáciami vyvinutými špeciálne pre tento ovládač na portáli Leap Motion Store, kde sú zadarmo na stiahnutie hry, náučné aplikácie, grafické editory, pluginy do profesionálnych aplikácií a veľa ďalšieho.
    Stránky o produkte LEAP MOTION VR Controller:

    www.ultraleap.com/product/leap-motion-controller/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Peter, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky