INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Lego Batman 2: DC Super Heroes ESS (PS3)

    Lego Batman 2: DC Super Heroes ESS (PS3)

    Vypredané

    žáner adventúra, pre PS3Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    190013

    PN kód

    5051892154659

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Lego Batman 2: DC Super Heroes ESS (PS3)

    V titule LEGO Batman 2: DC Super Heroes sa dynamické duo Batman a Robin pripoja k ďalším presláveným superhrdinom z DC univerza, ako je napríklad Superman, Wonder Woman a Green Lantern, aby spoločne zachránili mesto Gotham pred zničením vinou neslávne známych zloduchov Lexa Luthora a Jokera. Batmanovi fanúšikovia všetkých vekových kategórií si budú môcť vychutnať nový a originálny príbeh, nabitý akciou a humorom, ktorými sa LEGO videohry zatiaľ čo budú bojovať, aby dostali zbabelcov späť za mreže.

    Hlavné rysy:
    LEGO Batman 2: DC Super Heroes vychádza z akčného a kooperatívneho zážitku, ktorá nastolila doposiaľ najlepšia predávaná LEGO videohra LEGO Batman: The Videogame. Fanúšikom ponúka živé a rozsiahle prostredie Gothamu, plné skvelých postáv, ohromných možností prispôsobenia a celej rady prekvapenia, ktoré si budú môcť spoločne vychutnať rodiny, mladí hráči i fanúšikovia DC univerza.
    LEGO Batman 2: DC Super Heroes umožní hráčom preskúmavať úplne nové oblasti Gothamu prostredníctvom celej škály dopravných prostriedkov, vrátane Batmobile a Batwing. Okrem toho budú môcť bojovať za spravodlivosť skrz využitia nových zariadení a kostýmov, napríklad Batmanov technologicky vyspelý oblek a Robinov núdzový kanón, a tiež pomocou celkom nových schopností, ako je napr. Lietanie, super dych a tepelné videnie.

    Stránky o produkte Lego Batman 2: DC Super Heroes ESS (PS3):

    http://www.sony.sk/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky