INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Lenovo SP 4Y Premier Support Plus upgrade from 3Y Premier Support - registruje partner/uzivatel

     
    Premier Support Plus poskytuje rýchlejšie a lepšie riešenie
    rozšírenie záruky, prémiová podpora plusZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    449,00 €
    374,17 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 26 €
    Kód tovaru

    422414

    PN kód

    5WS1L39208

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Lenovo SP 4Y Premier Support Plus upgrade from 3Y Premier Support - registruje partner/uzivatel

    Lenovo Premier Support zahrňuje:

    1. Lenovo technici sú pripravení vám pomôcť 24 x 7 x 365, v sk/cz jazyku pri akýchkoľvek problémoch, žiadni roboti, žiadne čakanie na e-mail, ale rozhovor s niekým, kto vám naozaj pomôže.
    2. Vyriešenie problému už počas prvého hovoru, v pripade potreby Lenovo tím naplánuje opravu priamo u vás.
    3. Prvotriedna podpora pre hardwere aj softvér.
    4. Bezplatná ročná kontrola stavu počítača umožní Lenovo expertom objaviť chyby v predstihu.

    Premier Support Plus

    Funkcie predpovedania a prevencie sa kombinujú s dodatočnými ochrannými službami, aby poskytovali dokonalý zážitok z podpory. 
     
    Pomôžte IT dostať sa o krok vpred pred problémami, chráňte produktivitu podniku a propagujte pozitívne EX s rýchlym riešením problémov a nepretržitým prístupom k technikom podpory.
     
    Premier Support: VIP pokrytie pre IT pracovníkov aj koncových používateľov, ktoré zvyšuje produktivitu vďaka prístupu k elitným riešeniam problémov. Dostupné 24x7x365, využívajúce prioritu dielov s reakciou NBD a prácou na mieste pri opravách. 2 
     
    Services Engagement Manager (SEM) 4 : Váš určený odborník globálnej podpory Lenovo a obhajca zákazníkov. Sú jediným kontaktným bodom pre problémy s poskytovaním služieb, eskalácie a správy o výkonnosti aktív pre vašu organizáciu.
     
    Proaktívna a prediktívna podpora 3 : Štatistiky AI poháňané Lenovo Device Intelligence poskytujú proaktívne a prediktívne výstrahy, ktoré umožňujú preventívne riešenie problémov, aby sa predišlo prestojom a zabezpečila sa produktivita. 
     
    Ochrana pred náhodným poškodením (ADP) 2 : Od rozliatej kávy až po prepätie, ADP zvyčajne ušetrí 28 – 75 %* v porovnaní s nákladmi na opravu alebo výmenu systému.
     
    Oprávnenie na medzinárodné služby (ISE): Cestujete za obchodom po celom svete? Netreba sa báť. ISE rozširuje vaše pokrytie ADP, KYD a SBTY medzinárodne. 
     
    Udržujte svoj disk (KYD) 2 : Uchovávajte si disk (disky) a likvidujte obchodné údaje podľa svojich podmienok, čím sa zlepší bezpečnosť údajov a zaistí sa súlad s požiadavkami na ochranu a uchovávanie údajov.
     
    Utesnený kryt batérie (SBTY) 2 : Technici certifikovaní spoločnosťou Lenovo v prípade potreby zabezpečujú efektívnu a efektívnu výmenu batérie, čo minimalizuje prestoje a prispieva k odolnosti podniku. 
     
    Pokrytie spotrebiteľských produktov: ak spotrebiteľské zariadenie najlepšie vyhovuje vašim potrebám, potom to nie je problém. Nemusíte sa vzdať Premier Support Plus a získate presne rovnakú skúsenosť s VIP podporou.
     
    Stránky o produkte Lenovo SP 4Y Premier Support Plus upgrade from 3Y Premier Support - registruje partner/uzivatel:

    www.lenovo.com/sk/sk/premier-support-plus?orgRef=https%253A%252F%252F

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky