INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Lenovo SP 5Y Premier Support Plus upgrade from 3Y Premier Support

    Premier Support Plus poskytuje rýchlejšie a lepšie riešenie
    rozšírenie záruky, prémiová podpora plusZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    700,00 €
    (ušetrite 10,99€)
    689,00 €
    574,17 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 39 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    422412

    PN kód

    5WS1L39099

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Lenovo SP 5Y Premier Support Plus upgrade from 3Y Premier Support

    Lenovo Premier Support zahrňuje:

    1. Lenovo technici sú pripravení vám pomôcť 24 x 7 x 365, v sk/cz jazyku pri akýchkoľvek problémoch, žiadni roboti, žiadne čakanie na e-mail, ale rozhovor s niekým, kto vám naozaj pomôže.
    2. Vyriešenie problému už počas prvého hovoru, v pripade potreby Lenovo tím naplánuje opravu priamo u vás.
    3. Prvotriedna podpora pre hardwere aj softvér.
    4. Bezplatná ročná kontrola stavu počítača umožní Lenovo expertom objaviť chyby v predstihu.

    Premier Support Plus

    Funkcie predpovedania a prevencie sa kombinujú s dodatočnými ochrannými službami, aby poskytovali dokonalý zážitok z podpory. 
     
    Pomôžte IT dostať sa o krok vpred pred problémami, chráňte produktivitu podniku a propagujte pozitívne EX s rýchlym riešením problémov a nepretržitým prístupom k technikom podpory.
     
    Premier Support: VIP pokrytie pre IT pracovníkov aj koncových používateľov, ktoré zvyšuje produktivitu vďaka prístupu k elitným riešeniam problémov. Dostupné 24x7x365, využívajúce prioritu dielov s reakciou NBD a prácou na mieste pri opravách. 2 
     
    Services Engagement Manager (SEM) 4 : Váš určený odborník globálnej podpory Lenovo a obhajca zákazníkov. Sú jediným kontaktným bodom pre problémy s poskytovaním služieb, eskalácie a správy o výkonnosti aktív pre vašu organizáciu.
     
    Proaktívna a prediktívna podpora 3 : Štatistiky AI poháňané Lenovo Device Intelligence poskytujú proaktívne a prediktívne výstrahy, ktoré umožňujú preventívne riešenie problémov, aby sa predišlo prestojom a zabezpečila sa produktivita. 
     
    Ochrana pred náhodným poškodením (ADP) 2 : Od rozliatej kávy až po prepätie, ADP zvyčajne ušetrí 28 – 75 %* v porovnaní s nákladmi na opravu alebo výmenu systému.
     
    Oprávnenie na medzinárodné služby (ISE): Cestujete za obchodom po celom svete? Netreba sa báť. ISE rozširuje vaše pokrytie ADP, KYD a SBTY medzinárodne. 
     
    Udržujte svoj disk (KYD) 2 : Uchovávajte si disk (disky) a likvidujte obchodné údaje podľa svojich podmienok, čím sa zlepší bezpečnosť údajov a zaistí sa súlad s požiadavkami na ochranu a uchovávanie údajov.
     
    Utesnený kryt batérie (SBTY) 2 : Technici certifikovaní spoločnosťou Lenovo v prípade potreby zabezpečujú efektívnu a efektívnu výmenu batérie, čo minimalizuje prestoje a prispieva k odolnosti podniku. 
     
    Pokrytie spotrebiteľských produktov: ak spotrebiteľské zariadenie najlepšie vyhovuje vašim potrebám, potom to nie je problém. Nemusíte sa vzdať Premier Support Plus a získate presne rovnakú skúsenosť s VIP podporou.
     
    Stránky o produkte Lenovo SP 5Y Premier Support Plus upgrade from 3Y Premier Support:

    www.lenovo.com/sk/sk/premier-support-plus?orgRef=https%253A%252F%252F

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky