INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Lexar SSD NM800PRO, PCle Gen4 M.2 NVMe, 512 GB

    Lexar SSD NM800PRO, PCle Gen4 M.2 NVMe, 512 GB
     
    interný disk, SSD, M.2 , 3D TLC NAND, PCIe Gen4, 512 GB, čítanie 7450 MB/s, zápis 3500 MB/s, životnosť 500 TBWZobraziť viac

    skladom 

    70,40 €
    58,67 € bez DPH
    Kód tovaru

    429070

    PN kód

    LNM800P512G-RNNNG

    Výrobca
    Záruka

    60 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Lexar SSD NM800PRO

    SSD disk Lexar NM800PRO predstavuje špičkové riešenie pre ukladanie dát s vysokou rýchlosťou a spoľahlivosťou. S kapacitou 512 GB poskytuje dostatok priestoru pre operačné systémy, aplikácie a veľké dátové súbory, čím je ideálny pre náročných používateľov a profesionálov pracujúcich s veľkými objemami dát. Vďaka rozhraniu PCIe Gen4x4 NVMe ponúka vynikajúcu rýchlosť čítania a zápisu, čo znamená rýchlejšie načítanie aplikácií a kratšie čakacie doby pri prenose dát.

    Navrhnutý pre náročných používateľov

    Disk je navrhnutý s ohľadom na odolnosť, čo zaručuje dlhú životnosť a spoľahlivý výkon aj pri intenzívnom používaní. Životnosť disku je odhadovaná na 500TBW, čo je indikátorom vysokého výkonu a odolnosti. SSD disk Lexar NM800PRO je tiež kompatibilný s najnovšími počítačmi, vrátane PlayStation 5, čo ho robí univerzálnym riešením pre rôzne typy zariadení. Jeho kompaktné rozmery formátu M.2 2280 umožňujú ľahkú inštaláciu do väčšiny počítačových systémov bez potreby dodatočného hardvérového vybavenia. Tento disk je ideálny pre používateľov, ktorí hľadajú rýchle a efektívne úložisko pre svoje dáta bez kompromisov v oblasti výkonu alebo kapacity.

    Výkon, kvalita a spoľahlivosť

    Výhodou SSD diskov, ako je Lexar NM800PRO, je ich odolnosť voči vibráciám a nárazom, čo znižuje riziko poškodenia dát. Okrem toho ponúka tichý chod a nízku spotrebu energie, čo je dôležité pre mobilné zariadenia a notebooky, kde je každý watt dôležitý. S rýchlosťou čítania až 7450 MB/s a zápisu až 3500 MB/s je Lexar NM800PRO jedným z najrýchlejších SSD diskov na trhu, čo zabezpečuje, že vaše dáta budú vždy rýchlo a bezpečne uložené.

    Technické parametre

    Technológia pevného disku: SSD
    Kompatibilita: PC a Playstation 5
    Integrovaný chladič: nie
    Typ: M.2 2280
    Rozhranie: PCIe Gen4x4
    Kapacita: 512 GB

    Rýchlosť čítania: 7450 MB / s
    Rýchlosť zápisu: 3500 MB / s

    Rozmery: 80 × 22 × 2,45 mm
    Hmotnosť: 9 g

    Parametre

    Kapacita a pripojenie

    Pripojenie

    Typ zbernice ktorú disk používa pre pripojenie.

    PCIe Gen4

    Kapacita

    Určuje presnu kapacitu disku v gigabajtoch

    512 GB

    Rýchlosť disku

    Rýchlosť čítania

    7450 MB/s

    Rýchlosť zápisu

    3500 MB/s

    Typ disku

    Kategória HDD

    interný disk

    Technológia disku

    HDD disky využívajú rotujúce platne pre zápis dát, SSD disky zapisujú dáta na pamäťové čipy. SSD ponúkajú výrazne vyššiu rýchlosť avšak pomerom cena/kapacita sú menej výhodne.

    SSD

    Tvarový faktor (Form factor)

    Tento parameter určuje fyzicky štandard disku

    M.2

    Typ pamäte flash

    Typ pamäte flash je spôsob ukladania dát v elektronických zariadeniach. Flash pamäť funguje na princípe elektrických nábojov, ktoré sa uchovávajú v bunkách zložených z tranzistorov. Existujú rôzne typy flash pamäte podľa toho, koľko bitov dát sa ukladá v jednej bunke. TLC (triple-level cell) je typ flash pamäte, ktorý ukladá tri bity dát v jednej bunke.

    3D TLC NAND

    Prevedenie

    štandardný

    Životnosť

    Životnosť disku (TBW)

    Životnosť disku (TBW) je počet terabajtov, ktoré môžu byť zapísané na disk SSD predtým, ako sa zhorší jeho výkon alebo spoľahlivosť. Toto číslo závisí od typu použitých flashových buniek, kapacity disku a spôsobu jeho používania. Životnosť disku (TBW) sa obvykle udáva v špecifikácii disku SSD alebo sa dá zistiť pomocou špeciálneho softvéru . Životnosť disku (TBW) nie je pevný limit a disk SSD môže vydržať dlhšie alebo kratšie v závislosti od rôznych faktorov.

    500

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Maroš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky