INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    LG 84LM960V 84"

    LG 84LM960V 84"

    Vypredané

    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    162499

    PN kód

    8806084020840

    Výrobca
    LG
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    LG 84LM960V 84"

    Ultra HD Cinema 3D Smart televízor

    Ultra HD - vďaka neobyčajne detailnému obrazu vzniká ten najrealistickejší vnem. Televízor LG Ultra HD 3D 84" predstavuje úplne novú úroveň kvality obrazu s rozlíšením štyrikrát väčším ako Full HD. Prirodzene je také zobrazenie neuveriteľne sýte a ostré, dokonca aj úplne zblízka. Televízor LG Ultra HD diváka dokonale uspokojí bezchybnými detailmi s latkou vizuálnej reprodukcie o ďalší stupeň vyššie. Posúďte sami.

    8.3 Mpx - nová úroveň rozlíšenia v histórii televízie. LG Ultra HD ponúka novú úroveň rozlíšenia - prekvapivých 8,3 megapixelov - ktorá znamená neobyčajne detailný a ostrý obraz. Televízor zobrazuje štyrikrát viac pixelov ako Full HD modely, a dokonca osemkrát viac než HD televízory. Užite si najvyššiu kvalitu obrazu v histórii televízie.

    Ultra detaily - Vašim očiam nič neunikne. S Ultra HD rozlíšením vám neuniknú ani drobné detaily. Maličký mravec uprostred lesa, kvapky potu na tele športovca alebo listy poletujúce vo vetre sú výjavy, ktorých ste si predtým nemuseli všimnúť. Doprajte si niečo, čo vám bývalo odopreté.

    Ultra Clarity - krištáľovo čisté zobrazenie textu. Vďaka Ultra HD rozlíšeniu je čítanie textu na gigantickej, 84-palcovej obrazovke teraz ešte pohodlnejšie. Drobné písmená, okraje riadkov a dokonca aj malé bodky sú detailne zobrazované kvôli vysokej hustote pixelov.

    Ultra HD Resolution Upscaler - užívajte si obsah v najjemnejšom rozlíšení. Funkcia Ultra HD Resolution Upscaler spoločne s pokročilou technológiou LG povyšuje kvalitu bežného obrazu na mimoriadnu kvalitu Ultra HD. Aj keď bežne nemáte k Ultra HD obsahu prístup, môžete si vychutnávať špičkovú kvalitu Ultra HD televízora pri sledovaní prakticky akéhokoľvek obsahu.

    IPS panel. Tajomstvo, ktoré stojí za neobvykle širokým zorným uhlom a kvalitou obrazu pri LG televízore Ultra HD, je zobrazovací panel. Rovnako ako kvalita kávových zŕn určuje kvalitu kávy, kvalita panelu obrazovky určuje kvalitu televízora. IPS panel, ktorý používa spoločnosť LG, je dôvodom skutočnosti, že LG Ultra HD televízor má jasnejší, lepšie zosúladený a stabilnejší obraz.

    84" gigantický obraz. LG vždy prináša úžasnú kvalitu obrazu, a to aj na ultra veľkom 84-palcovom displeji. Samotná veľkosť displeja, ktorá sa rovná štyrom 42 palcovým TV, vám prináša úchvatný zážitok. Obraz je tak ohromujúci, že sa budete cítiť, ako by ste boli súčasťou scény.

    Ohromujúci vizuálny zážitok - ako by ste boli uprostred diania. S Ultra HD rozlíšením a gigantickou, 84-palcovou obrazovkou je sledovanie televízie viac než len sledovanie televízie. Živé obrazy a veľké rozmery obrazovky vám dajú pocit, ako by ste boli uprostred diania.

    2.2 Speaker System - bohatý zvuk doplňuje divácky zážitok. Zažite bohatý zvuk, aký žiadny iný televízor neposkytuje. Televízor LG Ultra HD 3D ponúka zvuk s výkonom 50 W zo sústavy 2.2 s dvoma basovými reproduktormi, ktoré dosahujú neuveriteľnú hĺbku na doplnenie reálnosti celkového zážitku. Teraz si môžete domov zaobstarať ozajstné kino.

    Magic Remote. LG vám prináša TV diaľkový ovládač Magic Remote pre LG Smart TV s technológiou LG "Ukáž, potvrď a ovládaj". Diaľkový ovládač zaisťuje vaše spojenie s obsahom na obrazovke televízora prostredníctvom jednoduchých gest a rýchlych kliknutí na tlačidlo OK. Magic Remote 2013 je tiež univerzálny diaľkový ovládač, s ktorým môžete ovládať aj iné zariadenia, ako je STB (set-top-box), DVD prehrávač, Blu-Ray prehrávač alebo domáce kino. Kurzor: stačí ukázať a kliknúť. Gesto: jednoduchým gestom zadávajte komplexné príkazy a ušetrite čas. Koliesko: posúvajte kurzor v ponuke hore a dole ako s myšou. Hlas: ovládanie TV pomocou hlasových povelov.

    Smart Home - veľmi prehľadné a užívateľsky upraviteľné ovládacie rozhranie. Z ovládacieho panela LG Smart TV máte prístupné všetky funkcie a obsah Smart televízie, ktoré môžete ovládať pomocou Magického ovládača. Úplne nový hlavný ovládací panel Smart televízorov LG má vylepšené prevedenie a vzhľad, je jednoduchší a možno ho viac upraviť podľa svojho.

    Smart Share. Obsah vašich digitálnych zariadení - digitálnych fotoaparátov, mobilných telefónov, tabletov, počítačov, notebookov môžete jednoducho zdieľať priamo na vašej TV. Toto zdieľanie môže prebiehať drôtovo alebo cez WiFi prostredníctvom funkcie Smart Share. Vďaka tejto funkcii nemusíte nič vypaľovať, ale obsah zdieľate priamo z digitálnych zariadení.

    Game World - vyskúšajte revolučné spojenie televízora a hernej konzoly! LG Smart TV Game World prináša ohromné ??množstvo zábavy a radosti s množstvom hier na stiahnutie. Užívajte si neobmedzené možnosti hrania vďaka patentovanému ovládaniu LG Magic Remote, ktoré funguje podobne ako konzolový ovládač.

    3D obraz bez blikania. Užívajte si 3D TV, ktorej sledovanie je oveľa príjemnejšie pre Vaše oči, pretože obraz vôbec nebliká. Na rozdiel od bežných 3D TV, LG Cinema 3D Smart TV vôbec nebliká a 3D obraz je oveľa jasnejší. To je oveľa príjemnejšie pre Vaše oči a obraz je čistejší a ostrejší, takže Vám príde, ako by vystupoval úplne z obrazovky.

    Energetická trieda A
    Uhlopriečka: 84"/213 cm
    Rozlíšenie: Ultra HD (4K) 3840 x 2160
    800 Hz (Motion Clarity Index)
    DVB-T2/C/S2 a analógový tuner
    3D: Cinema 3D, konverzia z 2D na 3D, hĺbková kontrola, Dual Play režim
    Lokálne stmievanie
    3D XD Engine - trojitý XD procesor
    Dvojjadrový procesor
    Resolution Upscaler Plus - zlepšovač rozlíšenia
    Zlepšovač dynamickej farby
    Optimalizátor kontrastu
    7 režimov obrazu
    Systém reproduktorov 2.2
    Hudobný výkon: 50 W (2x 10 + 2x 15 W)
    Smart Sound Mode
    Dolby Digital, DTS
    Clear Voice 2
    Integrované WiFi, WiFi Direct, DLNA, WiDi
    Smart TV: SmartHome, App Store, prémiové aplikácie, internetový prehliadač, podpora smartfónov, 2nd TV
    PVR - nahrávanie TV vysielania na USB
    USB prehrávanie: video (DivX HD), audio (AC3(Dolby Digital), EAC3, HAAC, AAC, Mpeg, MP3, PCM, DTS), obrázky (JPEG, JPS, MPO)
    EPG - elektronický programový sprievodca
    Teletext 2000 strán
    Časovač zapnutia a vypnutia
    Rodičovský zámok
    VESA 600 x 400 mm
    4x HDMI (MHL), 3x USB, SCART, komponentný (YPbPr) a kompozitný vstup, digitální audio výstup (optický), výstup pre slúchadlá, LAN, CI+ slot
    Smart Energy Saving
    Spotreba energie: 256 W / 0,3 W v pohotovostnom režime
    Rozmery bez stojanu (ŠVH): 1916 x 1120 x 39,9 mm
    Rozmery so stojanom (ŠVH): 1916 x 1214 x 399 mm
    Hmotnosť (bez/so stojanom): 68,2/79,4 kg
    Dodávané príslušenstvo: diaľkový ovládač Magic Motion Remote
    Stránky o produkte LG 84LM960V 84":

    www.lg.com/sk http://www.lg.com/sk http://www.lg.com/sk

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky