INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Logitech G815 LightSync RGB, Tactile, UK layout

    Logitech G815 LightSync RGB, Tactile, UK layout
     
    ultratenká 22mm, inteligentné podsvietenie RGB, nízky profil, dvojriadkový Enter
    klávesnica, čierna, herná mechanická, US/UK - anglické, USB, podsvietenáZobraziť viac

    skladom 

    205,10 €
    170,92 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 12 €
    Kód tovaru

    356627

    PN kód

    920-008990

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Logitech G815 LightSync RGB

    NOVÝ ROZMER
    Pokročilé herné technológie v sofistikovanom, ultratenkom prevedení. Plne prispôsobiteľná, vybavená podsvietením LIGHTSYNC RGB a špeciálnymi klávesmi G-key. Navrhnutá pre vysokovýkonnostný hranie s nízkoprofilovými mechanickými spínačmi GL v klikacie, hmatové alebo lineárne variante. Zoznámte sa s klávesnicou G815 a hrajte v novom rozmere.

    NEUVERITEĽNE TENKÁ
    Klávesnica G815 predstavuje prelom v technológii a dizajne, s neuveriteľne decentnou, neskutočne tenkou konštrukciou bez kompromisov v oblasti výkonnosti alebo počtu funkcií. Odolná, pohodlná a pripravená pre intenzívne herné akcie. G815 je skutočne novou generáciou herných mechanických klávesnicou.
    Bezkonkurenčne tenký dizajn a nové, nízkoprofilové mechanické spínače GL prináša novú úroveň ergonomicky navrhnutého pohodlia, výkonnosti a sofistikovaného vzhľadu.

    PRVOTRIEDNE MATERIÁLY
    Vrchný kryt z hliníkovej zliatiny 5052 je doplnený oceľou vystuženou základňou, vďaka čomu je klávesnica ľahká a ultratenká, a zároveň pevná a odolná. Táto plne vybavená klávesnica bola starostlivo skonštruovaná a navrhnutá za účelom nekompromisnej výkonnosti, pričom si zachováva elegantný, estetický vzhľad.

    VZHĽAD A FUNKCIE
    Každý detail bol starostlivo vypilovaný a optimalizovaný pre tú najvyššiu efektivitu. Ovládacie koliesko hlasitosti zhotovené z hliníka je starostlivo odpružené pre špičkovú odozvu a ovládanie. Profil jemný na dotyk a tlačidlá pre ovládanie médií prináša hmatovú odozvu pre jednoduché a intuitívne ovládanie.

    LIGHTSYNC RGB
    Jednotlivé klávesy klávesnice G815 sú plne prispôsobiteľné z palety približne 16,8 mil. Farieb. Vytvorte si vlastné animácie alebo si vyberte z predvolených efektov. Vďaka technológii LIGHTSYNC je podsvietenie riadené hrami, zvukom alebo obsahom obrazovky - výsledkom je ten najintenzívnejší zážitok pri využití farebného spektra RGB. Zjednoťte motív, vylepšite herný štýl a rozšírte svoju hernú zostavu prostredníctvom klávesnice.1Rozšířené funkcie vyžadujú herný softvér Logitech G HUB, ktorý je k dispozícii na stiahnutie na stránke logitechg.com/GHUB

    EFEKTÍVNE OVLÁDANIE PODSVIETENIA
    Ľahko prepínajte efekty podsvietenia a regulujte jas pomocou integrovaných ovládacích prvkov. Vyberte si zo siedmich predvolených animácií stlačením funkčnej klávesy jasu plus čísel 1-7. Vytvorte si až dva vlastné profily podsvietenie pomocou softvéru G HUB a uložte si ich pod čísla 8 a 9.
    PEVNÁ A ODOLNÁ
    Brúsené kovové povrchy a kryty klávesov s oleofóbnou vrstvou boli navrhnuté za účelom minimalizácie zachytávaniu odtlačkov prstov. Oceľou vystužená základňa prepožičiava klávesnicu G815 vysokú pevnosť, ktorá odolá aj tomu najintenzívnejšiemu používaniu.

    KLÁVESY G-KEY
    Naprogramujte si pod päť špeciálnych kláves G-key herné alebo aplikačné skratky, systémové príkazy a vlastné makrá, ktoré si môžete vytvoriť alebo stiahnuť od ostatných užívateľov. Pomocou softvéru G HUB si môžete ľahko nastaviť a spravovať profily, príkazy a dalšie. Rozšírené funkcie vyžadujú herný softvér Logitech G HUB, ktorý je k dispozícii na stiahnutie na stránke logitechg.com/GHUB

    3 INTEGROVANÉ PROFILY
    Uložte si až tri rôzne profily do integrovanej pamäte klávesnice, vďaka čomu budete mať k dispozícii až 15 ovládacích kláves G-key. Jednoduché prepínanie medzi uloženými režimami pomocou funkčných kláves M1, M2 alebo M3 v hornej časti klávesnice.
    HERNÝ REŽIM
    Deaktivujte všetky klávesy, ktoré môžu prerušiť hru alebo odviesť vašu pozornosť, pomocou centrálne umiestneného tlačidla herného režimu. V predvolenom nastavení herný režim deaktivuje kláves Windows. Pomocou Logitech G HUB si prispôsobte herný režim a deaktivujte všetky nepotrebné klávesy.

    ŠPECIÁLNE OVLÁDACIE PRVKY PRE MÉDIÁ
    Integrované ovládacie prvky pre médiá máte na dosah ruky. Špeciálne ovládacie prvky umožňujú rýchlu reguláciu hlasitosti, prehrávanie / pozastavenie, preskakovanie hudby alebo videí, a stlmenie zvuku behom okamihu.
    USB PRÍPOJKA
    Pripojte a napájajte ďalšie zariadenia ľahko a rýchlo. Do portu USB prípojky v zadnej časti klávesnice môžete pripojiť špecializovaný prídavný kábel USB a získať tak vstup s plnohodnotným napájaním a prenosom dát. Do vstupu môžete
     
    LOGITECH G HUB
    Softvér Logitech G HUB hráčom poskytuje bezkonkurenčné, jednoduché ovládanie. Prispôsobte si podsvietenie, vytvorte makrá a mnoho ďalšie. Hráči si môžu vyladiť nastavenie svojho vybavenia pre jednotlivé hry, pripojiť sa k aplikáciám tretích strán, napr. Discord a OBS, alebo si stiahnuť a zdieľať vlastné herné profily s komunitou Logitech G.pripojiť zariadenie alebo myš, ktorej dobitím pripravíte na odrazenie útoku nepriateľa, to všetko behom okamihu.

    FYZICKÉ PARAMETRE
    • Dĺžka: 475 mm
    • Šírka: 150 mm
    • Výška: 22 mm
    • Hmotnosť (bez kábla): 1045 g
    • Hmotnosť (s káblom): 1145 g
    • Dĺžka kábla s PC: 1,8 m
    • Enter je veľký, dvojriadkový (nie ako na foto)

    TECHNICKÉ PARAMETRE
    • Nízkoprofilové spínače GL
    • Aktivačný dráha: 1,5 mm
    • Aktivačný sila: 45 g
    • Celková dráha zdvihu: 3,0 mm
    • Integrovaná pamäť: 2 profily podsvietenie, 3 profily maker kláves G-key

    ĎALŠIE FUNKCIE
    • Podsvietenie LIGHTSYNC RGB, pre jednotlivé klávesy
    • 5 špeciálnych kláves G-key
    • Špeciálne ovládacie prvky médií a koliesko regulácie hlasitosti bez hrán

    POŽIADAVKY
    • Windows 7® alebo novší
    • macOS® 10.11 alebo novší
    • 2x port USB (1x klávesnica, 1x port USB prípojky)
    • (Voliteľne) Prístup k internetu pre stiahnutie softvéru Logitech G HUB4Rozšířené funkcie vyžadujú herný softvér Logitech G HUB, ktorý je k dispozícii na stiahnutie na stránke logitechg.com/GHUB

    Logitech je popredným švajčiarským výrobcom a dodávateľom počítačového príslušenstva, ako sú klávesnice, myši, reproduktory, webkamery, slúchadlá a ďalšie. Firma bola založená v roku 1981 vo Švajčiarsku a odvtedy ponúka širokú škálu produktov, ktoré zvyšujú komfort, produktivitu a zábavu používateľov počítačov a notebookov. Logitech sa vyznačuje inovatívnym dizajnom, kvalitnou výrobou a spoľahlivou zákazníckou podporou.

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Použitie

    herná mechanická

    Pripojenie

    USB kábel

    Lokalizácia

    US/UK - anglické

    Podsvietenie

    áno

    Výška klávesov

    nízkoprofilové

    Vhodné pre Android

    neurčené

    Vhodné k TV

    nie

    Tichý klik

    nie

    Farba

    čierna

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo1

    pripojte svoju obľúbenú myšku alebo klávesnicu aj cez USB-C konektor

     
     
    Logitech redukcia USB-C na USB-A M/F, krátka

    redukcia pre USB prijímače na USB-C pripojenie v notebooku, tablete alebo telefóne

    11,80 € 

    s DPH

    9,83 € 

    bez DPH

    Kód: 424792

    skladom 

    Notebooky