INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Logitech MX Master 2S, graphite (2020)

    Logitech MX Master 2S, graphite (2020)
     
    myš, čierna, bezdrôtová, Laserový, Bluetooth a USB prijímač, počet tlačidiel: 7, max. citlivosť 4000DPIZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    360946

    PN kód

    910-005966

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Logitech MX Master 2S

    Profesionálna bezdrôtová laserová myš, nastaviteľné rozlíšenie až 4 000 DPI, technológia Logitech Flow pre jednoduché pripojenie až ku 3 zariadeniam, sekundárne koliesko pre ovládanie palcom, pravoruká ergonómia, výdrž batérií až 70 dní, dobíjanie pomocou micro-USB kábla.

    Výkonná bezdrôtová myš Logitech MX Master 2S
    Užite si pokročilej funkcie a úchvatný dizajn s myšou Logitech MX Master S2, ktorá disponuje funkciou softvéru Logitech Flow pre prechádzanie a kopírovanie/vkladanie medzi až tri počítače. Zaručene oceníte aj vysoko presný senzor Darkfield, batériu s rýchlym dobíjaním a rolovacie koliesko s ultrarýchlym posuvom. Vlajková loď na poli myší spoločnosti Logitech je určená náročným užívateľom a majstrom svojho remesla, ktorí toho chcú dokázať viac a efektívnejšie.

    Pracujte efektívne na viacerých počítačoch
    Doba, kedy práce na niekoľkých počítačoch znamenala posielanie obsiahlych e-mailov s prílohami sem a tam alebo únavné kopírovanie súborov na jednotku flash, sú už minulosťou. Softvér Logitech Flow umožňuje prechádzanie myší medzi až troma počítačmi. Pracujte efektívne! Kopírujte text, vkladajte text alebo prenášajte súbory z jedného počítača do druhého. Ušetríte tak veľa času!

    Dostatok energie
    Po celý deň budete mať dostatok energie už po 3 minútach nabíjania! Nabíjanie je navyše veľmi jednoduché. Stačí pripojiť myš MX Mater 2S k počítaču pomocou nabíjacieho kábla micro-USB. Po úplnom nabití myš vydrží fungovať až 70 dní. Myš je zároveň vybavená LED indikátorom, ktorý vás upozorní na nízky stav batérie.

    Žiadny povrch nie je prekážkou
    Myš Logitech MX Master 2S je vybavená laserovým snímaním Darkfield s presnosťou 4 000 DPI, ktoré vám umožňuje využitie prakticky na ľubovoľnom povrchu, vrátane skla a povrchov s vysokým leskom! Pri testoch myš fungovala najlepšie na skle s minimálnou hrúbkou 4 mm.
    Stránky o produkte Logitech MX Master 2S:

    www.logitech.com/cs-cz

    Logitech je popredným švajčiarským výrobcom a dodávateľom počítačového príslušenstva, ako sú klávesnice, myši, reproduktory, webkamery, slúchadlá a ďalšie. Firma bola založená v roku 1981 vo Švajčiarsku a odvtedy ponúka širokú škálu produktov, ktoré zvyšujú komfort, produktivitu a zábavu používateľov počítačov a notebookov. Logitech sa vyznačuje inovatívnym dizajnom, kvalitnou výrobou a spoľahlivou zákazníckou podporou.

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Pripojenie

    bluetooth a USB prijímač

    Senzor pohybu

    laserový

    Farba

    čierna

    Vertikálna myš

    nie

    Počet tlačidiel myši

    7

    Tichý klik

    nie

    Max. citlivosť DPI

    4000

    Logitech Bolt

    nie

    Logitech Unifying

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky