INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Logitech Rally Camera webkamera, čierna

    webkamera, automatické zaostrovanie, natáčanie v smere pohybuZobraziť viac

    skladom 

    1 063,30 €
    (ušetrite 20,04€)
    1 043,26 €
    869,38 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 60 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    380148

    PN kód

    960-001227

    Výrobca
    Záruka

    36 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Logitech Rally Camera webkamera

    Jedinečný výkon, výnimočná univerzálnosť.
    Vďaka prémiovému priemyselnému dizajnu a zobrazovaciemu systému Ultra-HD je Rally Camera na vrchole radu samostatných videokamier od Logitech®. Rally Camera vybavená pokročilou optikou a prelomovými technológiami poskytuje špičkový výkon v profesionálnych zasadacích priestoroch všetkých tvarov a veľkostí. Vďaka tichému mechanickému posúvaniu/nakláňaniu/približovaniu, 15-násobnému HD priblíženiu ostrému ako britva, rozsiahlemu zornému poľu 90° uhlopriečky a výkonnému snímaču 4K zachytí Rally Camera každého človeka v miestnosti so skutočne fenomenálnou kvalitou videa.

    Video v štúdiovej kvalite
    Vďaka zobrazovaciemu systému Ultra-HD poskytuje Rally Camera brilantne ostré video, vynikajúce farby a výnimočnú optickú presnosť v rozlíšení až 4K. Technológia Logitech RightLightTM optimalizuje vyváženie svetla, aby zdôraznila tváre a vykreslila prirodzene vyzerajúce tóny pleti, a to aj v šere alebo protisvetle.
     

    Hladký priemyselný dizajn
    Rally Camera obsahuje prvotriednu optiku Logitech a 4K snímač v prémiovom priemyselnom dizajne, ktorý je vhodný pre akékoľvek profesionálne prostredie. Rally Camera, elegantne matná čierna s bridlicovo sivým kovovým lemom, môže byť umiestnená na stole, pripevnená na statív alebo pripevnená k stene pomocou dodaného hardvéru. Pri stropných inštaláciách kamera rozpozná, kedy je prevrátená, a automaticky upraví orientáciu obrazu a ovládacie prvky kamery.
     

    Vidieť každého
    Ovládanie kamery Logitech RightSightTM automaticky pohybuje a prispôsobuje šošovku tak, aby pohodlne zarámovala účastníkov stretnutia v miestnostiach všetkých tvarov a veľkostí.

    Vylepšené používateľské skúsenosti
    Logitech RightSense je sada proaktívnych technológií zabudovaných do Rally Camera, ktoré automatizujú lepší používateľský zážitok. RightSight automatizuje ovládanie kamery tak, aby dokonale zarámovala účastníkov, bez ohľadu na ich vzdialenosť od objektívu. RightLight optimalizuje vyváženie svetla a uprednostňuje tváre pred predmetmi a povrchmi, aby vykreslil prirodzene vyzerajúce tóny pleti. Rally Camera je navyše kompatibilná s prakticky akoukoľvek aplikáciou pre videokonferencie hneď po vybalení.

    Zabezpečenie súkromia
    Keď sa Rally Camera nepoužíva, objektív sa predvolene nastaví do parkovacej polohy, kde je objektív nasmerovaný priamo nadol. To poskytuje vizuálne potvrdenie, že kamera nie je schopná „vidieť“ nič v priestore stretnutia, keď je nečinná. Objektív sa pri pripájaní k schôdzi zdvihne do prednastavenej polohy a po skončení schôdze automaticky zaparkuje. Okrem toho vždy, keď je video počas stretnutia stlmené, stavové svetlo sa rozsvieti načerveno, aby sa potvrdilo vizuálne súkromie.
     

    Automatické ovládanie kamery
    Technológia ovládania kamery Logitech RightSight automaticky pohybuje a prispôsobuje šošovku tak, aby pohodlne zarámovala účastníkov stretnutia v miestnostiach všetkých tvarov a veľkostí. Vychutnajte si pohodlie bez použitia rúk alebo prevezmite manuálne ovládanie: účastníci sú vždy na obrazovke a majú optimálny obraz.

    Optimalizácia svetla a farieb
    Technológia Logitech RightLight s Wide Dynamic Range (WDR) uprednostňuje tváre pred predmetmi a povrchmi, optimalizuje vyváženie svetla a dolaďuje farby a sýtosť pre prirodzené výsledky vo všetkých odtieňoch pleti. Výsledkom je vyvážený obraz, ktorý účastníkom vykresľuje lichotivé svetlo so zníženým oslnením a jemnejšími tieňmi, a to aj v slabých podmienkach alebo v protisvetle.

    Adaptívne sledovanie, naklonenie a zoom
    Tichý mechanický PTZ motor upravuje rýchlosť otáčania a nakláňania podľa veľkosti priblíženia. Výsledok: Rýchlejší pohyb fotoaparátu pri oddialení pre rýchle vytvorenie kompozície a pomalší pohyb fotoaparátu pri priblížení pre väčšiu kontrolu.

    Viac možností inštalácie
    Umiestnite Rally kameru na stôl, upevnite na stenu pomocou dodaného hardvéru alebo pripevnite k displeju kompatibilnému s VESA pomocou voliteľného držiaka na TV pre MeetUp. Pri stropných inštaláciách kamera Rally rozpozná, kedy je prevrátená, a automaticky upraví orientáciu obrazu a ovládacie prvky kamery. Rally Camera tiež obsahuje štandardný závit pre statív pre väčšiu flexibilitu.

     
    4K nahrávanie a streamovanie
    Rally Camera zachytáva až 4K video rýchlosťou až 30 snímok za sekundu, čo je ideálne pre Ultra HD nahrávanie a streamovanie. Pokročilý zobrazovací systém 4K poskytuje veľkolepú kvalitu vo všetkých rozlíšeniach HD a Ultra HD s brilantne ostrým videom, vynikajúcou reprodukciou farieb a výnimočnou optickou presnosťou.

    Jednoduché plug and play
    Jednoducho pripojte k napájaniu (vrátane regionálnych zástrčiek) a k zariadeniam PC, Mac a Chrome™ cez USB. Kamera Rally je UVC/plug-and-play kompatibilná s prakticky akoukoľvek aplikáciou pre videokonferencie, nahrávanie a vysielanie, ktorá podporuje USB kamery.

    Technické parametre

    • 3 predvoľby kamerovania
    • Kensington security slot
    • Obsahuje štandardný závit na tripod
     

    Rozlíšenie videa: 

    • 4K, 1440p, 1080p, 900p, 720p a SD pri 30fps
    • 1080p, 720p pri 30fps a 60 fps

    Otáčanie: ±90°
    Náklon: +50° / -90°
    Priblíženie: 15x HD zoom
    Zorné pole:

    • Diagonálne: 90°
    • Horizontálne: 82.1°
    • Vertikálne: 52.2°

    Automatické zaostrenie: áno
    Indikátor ztlmeného mikrofónu: áno

    Kompatibilita a certifikácie:
    Certikované pre:

    • Skype® for Business
    • Microsoft® Teams
    • Zoom® 
    • Fuze® 
    • Cisco® 

    Kompatibilné s:

    • Google Hangouts Meet™
    • BlueJeans®
    • BroadSoft®
    • GoToMeeting®
    • Vidyo®
    • and iné video konferenčné, nahrávacie, a vysielacie aplikácie, ktoré podporujú USB kamery

    Systémové požiadavky:
    Operačný systém Windows 7, 8.1, 10 a novší alebo macOS 10.10 a novší
    Pre rozlíšenie vyššie ako 1080p Windows 8.1, 10 a novší alebo macOS 10.10 a novší
    USB 3.0 port and USB-C kábel
    Kompatibilný softvér

    Rozmery:
    Rally Camera: 182.5 x 152 x 152 mm (VxŠxH)
    Rally Camera Power Splitter: 21.4 x 81 x 60.5 mm 
    Rally Camera Mounting Bracket: 88 x 110 x 170 mm 

    Dĺžka káblu:
    USB 3.0 kábel: 2.2 m
    Napájací kábel: 3 m

    Obsah balenia:

    • Kamera
    • Bezdrôtový ovládač
    • USB 3.0 Type-C kábel
    • Napájací adaptér
    • Napájací rozbočovač s púzdrom
    • Držiak kamery s montážnym príslušenstvom
    • Dokumentácia

    Logitech je popredným švajčiarským výrobcom a dodávateľom počítačového príslušenstva, ako sú klávesnice, myši, reproduktory, webkamery, slúchadlá a ďalšie. Firma bola založená v roku 1981 vo Švajčiarsku a odvtedy ponúka širokú škálu produktov, ktoré zvyšujú komfort, produktivitu a zábavu používateľov počítačov a notebookov. Logitech sa vyznačuje inovatívnym dizajnom, kvalitnou výrobou a spoľahlivou zákazníckou podporou.

    Parametre

    Webkamery

    Rozlíšenie videa (max.)

    4K (3840 x 2160)

    Uhol záberu

    90 stupňov

    Automatické ostrenie (autofokus)

    áno

    Mikrofón

    nie

    Závit pre statív

    áno

    Certifikácia pre Teams

    áno

    Certifikácia pre Zoom

    áno

    Pripojenie

    USB-C

    Dĺžka kábla

    2,2 m

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky