INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Logitech Wireless Desktop set MK330, CZ, bezdrôtový set klávesnica a myš, čierny

    Vypredané

    set klávesnica a myš, bezdrôtové, rozhranie USB, nízkoprofilové klávesy, optická myš, počet tlačidiel myši 3, citlivosť myši 1200dpiZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    194781

    PN kód

    920-003991

    Výrobca
    Záruka

    36 mesiacov

    Alternatívy pre Logitech Wireless Desktop set MK330

    Popis produktu

    Logitech Wireless Desktop set MK330

    Preskočte skladbu. Pozastavte video. Zvýšte hlasitosť. K dispozícii máte 11 prístupových klávesov pre multimédiá pre okamžitý prístup k funkciám prehrávania, pozastavenie, prechodu k predchádzajúcej či ďalšie skladbe, hlasitosti a stlmenia. Malý Nano prijímač. Životnosť batérií až 24 mesiacov v klávesnici a 12 mesiacov v myši umožňuje pracovať celé mesiace bez starostí s výmenou batérií.

    Sada Logitech® Wireless Combo MK320 sa vyznačuje pohodlnou klávesnicou a prenosnou myšou. Bezdrôtové spojenie 2,4 GHz s veľkým dosahom vám poskytuje spoľahlivé prepojenie a 128-bitové kódovanie AES pre klávesnicu. Bezdrôtovú myš môžete používať aj u svojej zostavy doma alebo u svojho notebooku na cestách. Stačí zaklapnúť prijímač k myši a môžete pracovať. Batérie s dlhou životnosťou vydrží v klávesnici až 15 mesiacov a v myši päť mesiacov (životnosť batérií sa môže líšiť v závislosti na užívateľovi a podmienkach používania). Klávesové skratky pre okamžitý prístup Vám všetko uľahčí, ak mienite sledovať video, počúvať hudbu alebo aktivovať svoje obľúbené aplikácie. Stačí len zasunúť a používať. Nie je nutné inštalovať žiadny softvér.

    Hlavné vlastnosti:
    Dosah bezdrôtového spojenia na frekvencii 2,4 GHz činí až 10 m (dosah sa môže meniť v závislosti na podmienkach prostredia a používanie), k tomu získate 128-bitové kódovanie AES pre klávesnicu.
    Ergonomicky tvarovaná bezdrôtová myš je navrhnutá ako pre pohodlie, tak pre jednoduché nosenie, takže ju môžete používať aj u svojej zostavy doma alebo u svojho notebooku na cestách. Stačí zaklapnúť prijímač k myši a môžete pracovať.
    Ubudnú Vám starosti a budete môcť pracovať mesiace bez výmeny batérií - batérie u klávesnice vydržia až 15 mesiacov, u myši päť (životnosť batérií sa môže líšiť podľa spôsobu práce užívateľa a prevádzkového prostredia).
    Pomocou klávesových skratiek pre okamžitý prístup možno veľmi ľahko a okamžite spustiť video, počúvať hudbu alebo aktivovať príslušné aplikácie vrátane kalkulátora, programu pre e-maily, multimediálneho prehrávača a ďalších - bez nutnosti inštalovať softvér.
    Klávesnica štandardnej veľkosti s nízkoprofilovými klávesmi a integrovanou numerickou klávesnicou umožňuje pohodlnú prácu a písanie bez pocitu stiesnenosti.

    Technické parametre:
    Backspace: široký
    Ľavý Shift: úzky
    Enter: dvojriadkový úzky
    Mechanické klávesy: nie
    Multimediálne klávesy: áno
    Numerická klávesnica: áno
    Podsvietenie klávesnice: nie

    Farba: čierna
    Typ kláves: nízkoprofilové
    Bezdrôtové pripojenie: áno

    Počet tlačidiel myši: 3
    Rozhranie: USB
    Citlivosť myši (DPI): 1200
    Technológia snímania: optická

    Lokalizácia: česká

    Stránky o produkte Logitech Wireless Desktop set MK330:

    www.logitech.com/cs-cz

    Logitech je popredným švajčiarským výrobcom a dodávateľom počítačového príslušenstva, ako sú klávesnice, myši, reproduktory, webkamery, slúchadlá a ďalšie. Firma bola založená v roku 1981 vo Švajčiarsku a odvtedy ponúka širokú škálu produktov, ktoré zvyšujú komfort, produktivitu a zábavu používateľov počítačov a notebookov. Logitech sa vyznačuje inovatívnym dizajnom, kvalitnou výrobou a spoľahlivou zákazníckou podporou.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky