INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Logitech X56 H.O.T.A.S.

    Logitech X56 H.O.T.A.S.
     
    joystick, drôtové pripojenieZobraziť viac

    skladom 

    281,80 €
    234,83 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 16 €
    Kód tovaru

    339002

    PN kód

    945-000059

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Logitech X56 H.O.T.A.S.

    Moderný ovládač vhodný pre hry vo virtuálnej realite a vesmírnej simulácie. 6 stupňov voľnosti – stúpanie, stúpanie, zatáčanie, späť, vpred, hore, dole, vľavo a vpravo. 4 varianty pružín pre upravenie predpätia páky. 198 programovateľných ovládacích prvkov. Inovatívny dvojitý ovládač plynu. Ideálne pre projekčné helmy a hry virtuálnej reality. 16-bitové podsvietenie RGB. Analógové páčky ovládané palcom.

    Moderná simulácia armádnej kvality

    Logitech G zaradila do ponuky modernej ovládač X56 H.O.T.A.S., ktorý svojím konceptom skvalitní zážitok z hier virtuálnej reality a žánru vesmírnych simulácií, ktorý sa znovu vracia na výslnie. Je žiarivým príkladom dokonalého ovládania - je vybavený analógovým páčkami ovládanými palcom, 16bitovým podsvietením RGB osí krídeliek a výškoviek, 189 programovateľnými ovládacími prvkami a ďalšími funkciami.

    Modernizovaný ovládač X56 disponuje novou povrchovou úpravou v maskovacej čiernošedej farbe a konštrukčnými zmenami v reakcii na spätnú väzbu komunity. Očakávajte ešte úžasnejšie zážitky pre všetky typy nadšencov - od hrania pre zábavu v štýle plug-and-play po profesionálne simulácie vyladené k dokonalosti.

    Pripravené pre Microsoft Flight Simulator

    Vzneste sa k oblohe a vychutnajte si radosť z lietania na maximum v novej generácii Microsoft Flight Simulatore s leteckým vybavením Logitech G. Cestujte po celom svete s úžasnými detailmi s viac ako 37 tisícmi letisku, 2 milióny miest, 1,5 miliardami budov, skutočnými horami , cestami, stromy, riekami, zvieratami, prevádzkou a ďalšími. Otestujte si svoje pilotovacie zručnosti v náročných podmienkach, ako sú nočné lietanie, simulácia poveternostných vplyvov v reálnom čase, a realistické počasie v dynamickom a živom svete.

    Toto vybavenie je úplne kompatibilný s technológiou plug-and-play. Nie je potrebné nahrávať ovládače ani inštalovať doplnkový softvér.

    Šesť stupňov voľnosti

    V moderných vesmírnych simulátoroch s dynamickejší fyzikou vesmírnych plavidiel je ovládanie oveľa komplexnejšie. A dokonale odlišné od bežných leteckých simulátorov v atmosfére. 6DOF je skratka pre šesť stupňov voľnosti - stúpanie, stúpanie, zatáčanie, späť, vpred, hore, dole, vľavo a vpravo - toto všetko je potrebné mať na pamäti. Ovládač X56 je vybavený jedinečnými, účelovými analógovými mini páčkami ovládanými palcom, ktoré vám umožní ovládanie štyroch ďalších osí a dvakrát toľko tlačidiel.

    Úžasné farby RGB

    Či už ste v žiary bitky alebo sa chystáte vysunúť podvozok u vesmírnej stanice, ovládač X56 vám poskytne heroické prostredie potrebné pre ten najlepší zážitok. Upravte si RGB podsvietenie plného spektra farieb podľa svojich predstáv pomocou softvéru plného funkcií.

    Autentickosť virtuálnej reality

    Na obrazovke pri hraní najnovších hier uvidíte nielen presné kopírovanie pohybov moderného ovládače HOTAS X56, ale takisto budete mať dokonale pod kontrolou aj ovládacie prvky. Tieto dôvody a tiež obrovské množstvo a citlivosť ovládacích prvkov robí ovládač X56 ideálny pre projekčné helmy (head-mounted display - HMD) a hry virtuálnej reality. Nasaďte si náhlavnú súpravu, vezmite ovládač X56 a nekonečné dobrodružstvo môže začať.

    Nastaviteľná presnosť

    Kombinácia bezkontaktných senzorov Hallova efektu v rámci 16-bitových osí krídelká a výškovky, a nastaviteľného systému predpätia pružín prepožičiava ovládaču X56 nevídanú úroveň citlivosti a miery ovládanie páky. Pre navýšenie miery prispôsobenie máte k dispozícii štyri pružiny o rôznom predpätie. Alebo sa môžete rozhodnúť nepoužívať pružiny vôbec.

    Samostatný dvojitý ovládač plynu

    Inovatívny dvojitý ovládač plynu je ideálny pre vesmírne plavidlá a lietadlá s dvoma motormi, a ešte vhodnejšie pre situácie, kedy vám pri bitke vysadí hlavný motor, a vy ste odkázaní len na jeden. Nastavte si mieru trenia pre posun oboch ovládačov plynu, a ak je vami zvolenej plavidlo vybavené jedným motorom, aretácia plynu efektívne premení dva ovládače na jeden.

    Viac ako 189 programovateľných prvkov

    Prispôsobte si všetkých 13 osí, 5 tlačidiel HAT a 31 programovateľných tlačidiel v troch režimoch. Prispôsobte si mŕtva pásma a reakčné krivky pre vyladenie os. Priraďte ľubovoľné tlačidlo ľubovoľnému počtu príkazov simulátore, napríklad prídavnému spaľovaniu, skoku do hyperpriestoru, zameranie cieľa a paľbe zbraňové skupiny. Softvér vám tiež umožní ovládači X56 priradiť príkazy myši a klávesnice, od stiskov jednej klávesy po načasované makro príkazy.

    Obsah balenia

    • jednotka ovládacej páky s prepojovacím káblom USB
    • jednotka plynu s prepojovacím káblom USB
    • pružinový systém so 4 pružinami o rôznom predpätí
    • užívateľská dokumentácia

    Fyzické parametre

    • ovládacia páka
      Dĺžka: 18,5 cm
      Šírka: 22,5 cm
      Výška: 26,6 cm
      Hmotnosť: 1123g
    • plyn
      Dĺžka: 18,5 cm)
      Šírka: 22,5 cm
      Výška: 17 cm
      Hmotnosť: 1156g
    • Dĺžka kábla: 2 m
    • požiadavky na operačný systém Windows: 10, 8.1, 7
    • 2x port USB 2.0

    Kompatibilita s PC hrami

    Kompatibilné s väčšinou najrozšířenejšieho vesmírneho, leteckého a bojového simulačného softwaru a jej, vrátane:

    Elite: Dangerous
    Star Citizen
    Battlefield 1
    Flight Simulator X
    Flight Simulator 2004
    Flight School
    Prepar3D® 2.2+
    X-Plane 11
    X-Plane 10
    X-Plane 9
    DCS World
    DCS: A-10C Warthog
    DCS: Black Shark 2
    DCS: UH-1H Huey
    Lock On: Modern Air Combat (LOMAC)
    Lock On: Flaming Cliffs 3
    Lock On: Flaming Cliffs 2
    Lock On: Flaming Cliffs
    aerofly FS
    aerofly FS2
    Take On Helicopters (TKOH)
    Rise of Flight
    Arma 3
    Falcon 4.0: Allied Force
    Falcon BMS 4.32
    World of Warplanes
    War Thunder

    Logitech je popredným švajčiarským výrobcom a dodávateľom počítačového príslušenstva, ako sú klávesnice, myši, reproduktory, webkamery, slúchadlá a ďalšie. Firma bola založená v roku 1981 vo Švajčiarsku a odvtedy ponúka širokú škálu produktov, ktoré zvyšujú komfort, produktivitu a zábavu používateľov počítačov a notebookov. Logitech sa vyznačuje inovatívnym dizajnom, kvalitnou výrobou a spoľahlivou zákazníckou podporou.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky