INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    LX500ec farebná CMY tlačiareň štítkov

    LX500ec farebná CMY tlačiareň štítkov

    Vypredané

    tlačiareň štítkovZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    332276

    PN kód

    074276

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre LX500ec farebná CMY tlačiareň štítkov

    Popis produktu

    LX500ec farebná CMY tlačiareň štítkov

    Malá stolná tlačiareň pre operatívnu tlač farebných etikiet a zľavových kupónov na úlohu, je najlepšou voľbou pre obchody a organizácie. Na etikety môžete tlačiť farebné fotografie, ilustrácie, grafiku, text a čiarové a QR kódy.
    Tlačte je tam, kde práve potrebujete, keď ich potrebujete a v množstve, ktoré naozaj potrebujete! Môžete tlačiť každú etiketu inú.
    Profesionálna kvalita tlače etikiet

    Nie je potrebné uspokojiť sa s farebnými etiketami pre Vaše produkty v nízkej kvalite. Primera LX500 používa posledný atramentovú technológiu s vysokým rozlíšením 4800 dpi a veľmi rýchlou produkciou.
    Rôzne kombinácie nastavení tlačovej kvality a rýchlosti tlače Vám umožní produkovať etikety presne tak, ako to Vaša aplikácie vyžadujú. Vaše etikety budú vždy žiarivé, pestré a profesionálne a vytvorenie Vám zaberie len pár minút. V návrhu dizajnu etikety môžete skombinovať akékoľvek druhy textu, grafiky, fotografií, ilustrácií, čiarových a QR kódov.
    Začnite tlačiť etikety ľahko a rýchlo

    Priložený ľahko ovládateľný návrhový tlačový softvér NiceLabelTMSE poskytuje všetko potrebné pre tvorbu základných dizajnov. Rovnako ale môžete použiť grafické podklady vytvorené v populárnych aplikáciách Photoshop a Illustrator, ktoré Vám poskytujú maximálnu flexibilitu a kreativitu vo Vašich dizajnoch.
    Od prvotného nastavenia až po započatí výtlačkov je u LX500 všetko veľmi jednoduché. Všetko čo potrebujete k začatiu výtlačkov etikiet, nájdete v krabici. Každá tlačiareň etikiet Primera je dodávaná so základným návrhovým softvérom NiceLabel ™ SE, ukážkovú rolí etikiet s vysokým leskom, atramentovou cartridgí a USB káblom. Už počas pár minút od vybalení z krabice budete schopní tlačiť plne-farebné etikety.
    Široká ponuka etikiet na potlač - obsahujúce tiež vodeodolné etikety!

    LX500 tlačí na celý rad rôznych materiálov pre atramentovú tlač etikiet, štítkov, menoviek a lístkov vrátane etikiet s lesklým, polo-matným a matným povrchom. Etikety s vysokým leskom sú tiež vysoko odolné proti poškriabaniu a rozmazaniu a v podstate vodeodolné. Je to perfektné riešenie pre krabicové etikety, ktoré sú vystavené vode, dažďu a snehu.
    LX500 vie pracovať s etiketami od šírky 19 mm do 101,6 mm. Maximálna dĺžka etikety je 609,6 mm.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miroslav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky