INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Madman postroj na psa s úchytom pre akčné kamery

    Madman postroj na psa s úchytom pre akčné kamery
     

    -7%

    zľava
    postroj na psaZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    28,20 €
    (ušetrite 2,00€)
    26,20 €
    21,83 € bez DPH
    Kód tovaru

    356800

    PN kód

    MDMDOGMOUNT

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Alternatívy pre Madman postroj na psa s úchytom pre akčné kamery

    Popis produktu

    Madman postroj na psa s úchytom pre akčné kamery

    Jedinečné zábery z pohľadu Vášho maznáčika
    Tento postroj na psa určený pre akčné kamery Vám zaistí naozaj netradičné zábery, ktoré budú baviť Vás aj Vaši priatelia. Postroj Vám umožní zachytiť svet z psej perspektívy, a tak sa na svet pozrieť psími očami. Vďaka tomu získate naozaj unikátne zábery, o ktorých atraktivite nemôže byť najmenší pochýb. Kameru psovi môžete pripevniť ako na chrbát, tak aj na hrudník, a tak svet natáčať hneď z dvoch rôznych perspektív.

    Vystužená konštrukcia a príjemný materiál pre maximálne pohodlie
    Postroj na psa je vyrobený z kvalitného materiálu, ktorý dbá o pohodlie a bezpečie Vášho miláčika. Nemusíte sa teda obávať, že by sa Vášmu psovi mohlo niečo stať, ba naopak. Postroj je vybavený mäkkou, vystuženou konštrukciou, ktorá zaisťuje pohodlné nosenie. Ďalej je vyrobený z príjemného materiálu, ktorý psa nijako neobmedzuje v pohybe. Aj s postrojom môže naplno behať, hrať sa a dokonca aj plávať.
    Materiál postroja je umývateľný, a tak sa nemusíte trápiť ani s prípadným ušpinením, keď Váš psík prebehne mlákou. Postroj bez problémov očistíte a tým ho plne pripravíte na ďalšie použitie. Postroj je určený pre malé a stredne veľké plemená psov. Pripevniť ho môžete na psy s hmotnosťou 5 až 40 kg, a tak natočiť jedinečné videá plné psích zážitkov a dobrodružstiev.

    Maximálna starostlivosť o bezpečie zvieraťa
    Aj napriek maximálnej snahe výrobcu postroja o bezpečie Vášho maznáčika, ktorú zaisťuje vystužená konštrukcia a voľba kvalitného materiálu, je odporúčané na psa pri nosení postroja dohliadať, a to ako z dôvodu bezpečia zvieraťa, tak aj z dôvodu dohľadu nad Vašou kamerou. Získate tak istotu, že je všetko v poriadku, a prehľad o aktuálne zhotovovaných záberoch.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky