INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Makebloock mBot Ranger

    aktuálne nedostupné

    229,00 €
    190,83 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 13 €
    Kód tovaru

    430516

    Výrobca
    AIT
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Makebloock mBot Ranger

    Programovateľný robot mBot Ranger 3v1

    Predstavte si, že učebňa vašej školy sa premení na centrum technických inovácií, kde študenti s nadšením objavujú tajomstvá robotiky a programovania. S našou stavebnicou mBot Ranger Robot Building Kit sa tento sen stáva skutočnosťou! Tento produkt je navrhnutý tak, aby inšpiroval mladých technických nadšencov a premenil vzdelávanie v dobrodružstvo plné kreativity a inžinierskeho myslenia.

    Prečo by ste mali zvoliť mBot Ranger pre vašu školu?

    1. Inovatívne učenie cez hru: 

    mBot Ranger ponúka tri rôzne konfigurovateľné modely – tank, závodné auto a trojkolku. Tieto modely nielenže poskytujú nekonečné možnosti učenia a zábavy, ale tiež rozvíjajú mechanické schopnosti a technické zručnosti.

    2. Rozširovateľnosť a kreativita: 

    S doplnkovou stavebnicou a dostupným množstvom senzorov môžu žiaci preskladať robota podľa svojich predstáv, čím získajú neobmedzené možnosti pre rozvoj svojej kreativity.

    3. Výkonný mikroprocesor a interaktívne moduly: 

    mBot Ranger je vybavený výkonným mikroprocesorom a rôznymi senzormi, ktoré umožňujú interaktívne učenie programovania a inžinierskych konceptov.

    4. Jednoduchá integrácia do učebného procesu: 

    Pre učiteľov sú pripravené učebné osnovy, ktoré vedia perfektne integrovať robota do vyučovania, čím podporujú kreativitu a kritické myslenie žiakov.

    Predstavte si, ako mBot Ranger premení vaše vyučovanie na dynamické, interaktívne a technologicky pokročilé prostredie. Vaši žiaci budú nadšení, keď budú môcť zostaviť a naprogramovať svoje vlastné roboty. Zároveň sa budú učiť základy programovania pomocou jazykov ako Scratch a Arduino, čo zvyšuje ich vzdelávací potenciál a pripravuje ich na budúcnosť plnú technologických výziev.

    Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť pozdvihnúť úroveň vzdelávania vo vašej škole na novú úroveň. Kontaktujte nás ešte dnes a zistite, ako môže mBot Ranger obohatiť váš učebný proces a inšpirovať vašich žiakov k objavovaniu sveta robotiky a programovania.

    Objednajte si mBot Ranger Robot Building Kit ešte dnes a urobte z vašej školy centrum technickej inovácie!
    Navštívte našu webovú stránku alebo nás kontaktujte priamo aby sme vám mohli poskytnúť viac informácií a pomohli vám s objednávkou.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Peter, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky