INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Maxcom FW53 Nitro smart hodinky, čierne

    smart hodinky, unisex, 1,45", dotykový displej, 172x320px, GPS, meranie tepu, čiernaZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    46,25 €
    38,54 € bez DPH
    Kód tovaru

    428640

    PN kód

    FW53 CZ

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Alternatívy pre Maxcom FW53 Nitro smart hodinky

    Popis produktu

    Maxcom FW53 Nitro smart hodinky

    Maxcom FW53 Nitro GPS je dokonalým spoločníkom pre aktívny každodenný život. Náramok je vybavený systémom GPS, nepretržitým meraním tepu a až 37 športovými režimami. To všetko poskytuje bezkonkurenčnú podporu pri dobrodružstvách v teréne. Vďaka možnosti personalizácie remienka pomocou ciferníkov si ho môžete prispôsobiť podľa aktuálneho štýlu. Nitro GPS ponúka pokročilé funkcie sledovania aktivity. Môžete sledovať spálené kalórie, tep a vzdialenosť pri rôznych športoch. Zaznamenajte svoje úspechy a analyzujte svoje výsledky, aby ste dosiahli lepšie výsledky.

    Smartband pre aktívnych ľudí

    Maxcom FW53 Nitro GPS je dokonalým spoločníkom pre aktívny každodenný život. Náramok je vybavený systémom GPS, nepretržitým meraním tepu a až 37 športovými režimami. To všetko poskytuje bezkonkurenčnú podporu pri dobrodružstvách v teréne.

    Na výber množstvo ciferníkov

    Vďaka možnosti personalizácie remienka pomocou ciferníkov si ho môžete prispôsobiť podľa aktuálneho štýlu. Čaká na vás široká škála grafiky: od odvážnych farebných verzií až po elegantné, decentné varianty. Na obrazovke si môžete nastaviť aj vlastnú grafiku alebo fotografiu zo súkromnej galérie smartfónu.

    Efektívny tréning

    Nitro GPS ponúka pokročilé funkcie sledovania aktivity. Môžete sledovať spálené kalórie, tep a vzdialenosť pri rôznych športoch. Zaznamenajte svoje úspechy a analyzujte svoje výsledky, aby ste dosiahli lepšie výsledky.

    Medzi 37 športových disciplín, ktoré ponúka Nitro GPS, patrí: beh, bežecký pás, horolezectvo, chôdza, cyklistika, basketbal, korčuľovanie, futbal, bedminton, vzpieranie, joga, gymnastika, švihadlo, kolieskové korčuľovanie, jazda na koni. lyžovanie, golf, bejzbal, stolný tenis tenis, hokej, pilates, tenis, volejbal, hádzaná, taekwondo, box, pochody.

    Funkcia GPS

    Systém GPS umožňuje presné sledovanie trasy a profilu terénu počas tréningu vonku. Je to perfektná pomôcka pre milovníkov behu, horolezectva alebo cyklistiky.

    Monitorovanie zdravia 24/7

    Nitro GPS nepretržite monitoruje mnohé zdravotné parametre. Monitorovanie srdcovej frekvencie počas cvičenia vám pomôže zlepšiť efektivitu tréningu a dosiahnuť ciele v oblasti postavy a kondície. Krvný tlak a okysličenie sú dôležité zdravotné parametre, ktoré sa vždy oplatí mať pod kontrolou.

    Multifunkčný gadget

    Inteligentný náramok Nitro GPS nie je len športovým a zdravotným nástrojom. Vďaka notifikačným funkciám ste neustále v spojení so svetom a neuniknú vám dôležité správy ani hovory. Okrem toho môžete využiť mnoho ďalších funkcií, ako je prehrávanie hudby, kontrola počasia alebo spustenie fotoaparátu v telefóne.

    Technické parametre

    Rozmery [mm]:       43×25×12
    Hmotnosť [g]:         34
    Šírka remienka [mm]:        16
    Obrazovka:   1,45" 172 pixelov × 320 pixelov
    Batéria [mAh]:        160
    Pamäť:         256 kB + 64 MB FLASH
    Vodeodolné:  IP68

    Parametre

    Smartwatch

    Výrobca SWT

    Maxcom

    Určenie

    unisex

    Uhlopriečka displeja

    1,45"

    Dotykový displej

    áno

    Rozlíšenie displeja

    172x320px

    GPS

    áno

    Wi-Fi

    neurčené

    NFC

    nie

    Vodeodolnosť

    áno

    Meranie tepu

    áno

    Podpora SIM

    nie

    Podpora hovorov

    nie

    Slovenské menu

    nie

    Tvar ciferníka

    hranatý

    Podpora Android

    áno

    Podpora iOS

    áno

    Podpora Windows

    neurčené

    Farba

    čierna

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky