INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Maxcom FW58 Vanad Pro smart hodinky, zlaté

     
    smart hodinky, unisex, 1,3", AMOLED displej, dotykový displej, 390x390px, meranie tepu, podpora hovorov cez bluetooth, zlatáZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    83,40 €
    69,50 € bez DPH
    Kód tovaru

    428649

    PN kód

    FW58 ZL

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Alternatívy pre Maxcom FW58 Vanad Pro smart hodinky

    Popis produktu

    Maxcom FW58 Vanad Pro smart hodinky

    Elegantné a inovatívne klenotnícke inteligentné hodinky. Štýlový, elegantný dizajn v kombinácii s najkvalitnejšími materiálmi a pokročilými funkciami. Univerzálny tvar, rôzne remienky a dostupné farebné varianty robia z Vanad Pro ideálny model pre ženy aj mužov, na obchodné stretnutia a športové aktivity. 1,3 palcový Amoled displej. Zmeňte štýly ponuky a ciferníky rýchlo a pohodlne. Pohrajte sa s farbou a tvarom a prispôsobte vzhľad hodiniek svojej nálade alebo štýlu. Volajte a čítajte správy bez toho, aby ste museli vyberať telefón. Dohodnite si stretnutia s priateľmi a zostaňte v kontakte so zamestnancami aj v najdynamickejšom momente vášho dňa!

    Pre každú príležitosť

    Štýlový, elegantný dizajn v kombinácii s najkvalitnejšími materiálmi a pokročilými funkciami neumožňujú ignorovať tieto inteligentné hodinky. Univerzálny tvar, rôzne remienky a dostupné farebné varianty robia z Vanad Pro ideálny model pre ženy aj mužov, na obchodné stretnutia a športové aktivity.

    1,3 palcový Amoled displej

    Leštené a zakrivené 2,5D sklo zasadené v úzkom ráme spolu s kovovým obalom vytvára atraktívnu, nadčasovú formu, a preto Vanad Pro pôsobí mimoriadne elegantne. Vysoké rozlíšenie odráža hĺbku a výraznú sýtosť farieb a zobrazená grafika a fotografie pôsobia trojrozmerným dojmom.

    Klasický vzhľad

    Cítite sa sentimentálne voči tradičnej podobe hodiniek? Vanad Pro ponúka pokročilé funkcie inteligentných hodiniek s klasickým vzhľadom ciferníka. Čas sa môže nepretržite zobrazovať na prázdnej obrazovke. Vyberte si sami, či majú byť vaše hodiny analógové alebo digitálne. Skontrolujte čas, kedykoľvek to potrebujete.

    Pohodlné otočné tlačidlo

    Zmeňte štýly ponuky a ciferníky rýchlo a pohodlne. Pohrajte sa s farbou a tvarom a prispôsobte vzhľad hodiniek svojej nálade alebo štýlu.

    Padne perfektne

    Tenký dizajn hodiniek umožňuje dokonalé prispôsobenie tvaru vášho zápästia. Pocíťte pohodlie pri ich nosení a zabezpečte, aby vám hodinky neprekážali pri každodenných aktivitách.

    Prijímajte hovory a čítajte správy

    Volajte a čítajte správy bez toho, aby ste museli vyberať telefón. Dohodnite si stretnutia s priateľmi a zostaňte v kontakte so zamestnancami aj v najdynamickejšom momente vášho dňa!

    Zostaňte fit!

    Viac ako dvadsať športových režimov zaručí, že si určite nájdete niečo pre seba. Sledujte svoje kroky každý deň a porovnávajte svoje úspechy. Vanad Pro bez vášho zásahu automaticky spočíta spálené kalórie, prejdené kilometre a váš srdcový tep.

    Rad štýlových ciferníkov

    Upravte vzhľad ciferníka, ako len chcete! Nechajte sa unášať emóciami, prezentujte svoje záľuby alebo prispôsobte svoj vzhľad situácii. Vyberte si z mnohých mimoriadne originálnych dizajnov alebo nahrajte svoju vlastnú grafiku z telefónu, aby ste ukázali svoj jedinečný charakter.

    Rôzne štýly menu

    Pohrajte sa so vzhľadom obrazovky dynamickou zmenou štýlu ponuky. Môžete si vybrať až z desiatich štýlov a prepínanie medzi nimi je rýchle a jednoduché.

    Váš osobný asistent

    Nie vždy vám situácia umožňuje čítať správy, telefonovať alebo nastaviť budík. Neodkladajte dôležité veci na neskôr a nebojte sa, že o chvíľu na niečo zabudnete.

    Sledovanie zdravia

    Udržujte svoje zdravie pod kontrolou a sledujte obsah kyslíka a srdcový tep. Vanad Pro má moderné optické senzory, ktoré detegujú akúkoľvek fyzickú aktivitu na základe zrýchleného tepu. Každý takýto moment bude automaticky zaznamenaný v dennej správe. Prezerajte si a porovnávajte svoje výsledky a analyzujte grafy sami v ľahko použiteľnej aplikácii.

    Monitor spánku

    Sledujte svoj denný odpočinok. Inteligentný monitor bude analyzovať kvalitu vášho spánku, vrátane trvania hlbokej a svetlej fázy. Spánok je zdravie - plánujte a optimalizujte ho!

    Krytie IP68

    Trieda tesnosti IP68 zaistí, že inteligentné hodinky bez problémov využijete aj počas daždivého počasia či vysokej vlhkosti vzduchu a nezľaknú sa ani postriekania.

    Kalendár tehotenstva

    Ovládajte svoj menštruačný cyklus a nenechajte sa prekvapiť vďaka automatickým upozorneniam. Užite si tento špeciálny čas vo svojom živote a znížte stres. Inteligentné hodinky vám pomôžu pripraviť sa na tehotenstvo a následne kontrolovať jeho trvanie. Nastavte si pripomienky na kontroly a odpočítavajte dni do ďalších trimestrov.

    Vlastnosti

    • Monitor zdravia žien
    • Monitor menštruačného cyklu
    • Príprava na tehotenstvo

    Technické parametre

    Celková veľkosť:      46x46x9 mm
    Materiál: Zliatina zinku
    Veľkosť obrazovky:  1,3 palcový AMOLED, 390 x 390 pixelov
    Materiál popruhu:     Silikón/oceľ
    Stupeň odolnosti voči vode:IP68
    Typ batérie:   lítium-polymérová batéria
    Kapacita batérie:      200 mAH
    Detekcia srdcovej frekvencie:       manuálna a automatická detekcia
    Charakteristika:       Hlasové hovory, notifikácie, prichádzajúce hovory, SMS, WeChat, QQ a ďalšie pripomienky, detekcia srdcového tepu, sedavé pripomenutie, monitorovanie spánku, multišportový režim, krokomer, spotreba kalórií, záznam cvičenia, sledovanie telefónu, prehrávanie hudby, telefónny zoznam, hovor história, budík, kalendár, stopky, kalkulačka.

    Parametre

    Smartwatch

    Výrobca SWT

    Maxcom

    Určenie

    unisex

    Uhlopriečka displeja

    1,3"

    Typ displeja

    AMOLED

    Dotykový displej

    áno

    Rozlíšenie displeja

    390x390px

    GPS

    nie

    Wi-Fi

    neurčené

    NFC

    nie

    Vodeodolnosť

    áno

    Meranie tepu

    áno

    Podpora SIM

    neurčené

    Podpora hovorov

    áno

    Slovenské menu

    neurčené

    Tvar ciferníka

    okrúhly

    Podpora Android

    neurčené

    Podpora iOS

    neurčené

    Podpora Windows

    neurčené

    Farba

    zlatá

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky