INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Media-Tech MT5543 GRIPOD, držiak, stojan, diaľková bluetooth spúšť

    3v1- držiak na smartfón, stojan na stôl, odnímateľná Bluetooth diaľková spúšť
    držiak a statív pre telefón ručný, Bluetooth diaľková spúšťZobraziť viac

    skladom 

    8,40 €
    7,00 € bez DPH
    Kód tovaru

    414260

    PN kód

    MT5543

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Media-Tech MT5543 GRIPOD

    Gripod je inovatívne zariadenie 3 v 1, ktoré poskytuje spoľahlivú podporu pre váš smartfón. Vďaka kombinácii držiaka na smartfón, stolového stojana a Bluetooth diaľkového ovládača vám Gripod umožňuje voľne používať telefón v rôznych situáciách.

    Gripod – držiak na smartfón, stojan na stôl a diaľkové ovládanie Bluetooth – pohodlné a všestranné riešenie

    Gripod je inovatívne zariadenie 3 v 1 vytvorené značkou Media-Tech, ktoré poskytuje spoľahlivú podporu pre váš smartfón. Vďaka kombinácii držiaka na smartfón, stolového stojana a diaľkového ovládača Bluetooth, Gripod umožňuje voľne používať telefón v rôznych situáciách. Poďme sa ponoriť hlbšie do technických detailov, vďaka ktorým je tento produkt nepostrádateľným nástrojom pre nadšencov smartfónu a mobilnej fotografie.

    Pevný držiak smartfónu s odnímateľným spúšťacím modulom Bluetooth

    Gripod ponúka odolný držiak na smartfón, ktorý zaisťuje stabilitu a bezpečné uchopenie. Vďaka rozsahu nastavenia držiaka 62 až 83 mm je kompatibilný so širokou škálou smartfónov dostupných na trhu.
    Navyše odnímateľný spúšťací modul Bluetooth 4.0, ktorý možno použiť aj ako diaľkovú spúšť, vám umožňuje bezdrôtovo ovládať fotoaparát vášho smartfónu na vzdialenosť až 10 metrov. To je mimoriadne užitočné najmä pri skupinových fotografiách, autoportrétoch a fotografovaní na ťažko dostupných miestach.
    Okrem toho je tento spúšťač kompatibilný so systémami Android 7.0 a iOS 5.0 a vyššími a poskytuje širokú škálu aplikácií pre rôznych používateľov.

    Univerzálny stolný statív pre stabilné zábery

    Gripod má vstavaný stolný statív, ktorý vám umožní jednoducho umiestniť smartfón do optimálnej polohy. Vďaka štandardnému 1" otvoru pre statív ho možno použiť aj ako tradičný fotografický statív, ktorý poskytuje stabilitu pri filmovaní v pohybe, živom vysielaní alebo vytváraní časozberov.
    Statív je skladací, čo uľahčuje jeho skladovanie a prenášanie a vďaka kompaktným rozmerom 32 x 105 mm si ho môžete vziať so sebou na cesty.

    Maximálny komfort používania

    Gripod je navrhnutý tak, aby zabezpečil maximálny komfort používania. Držiak smartfónu nevyžaduje napájanie, takže sa nemusíte obávať vybitia batérie. Odnímateľná vložka pre upevnenie smartfónu v puzdre navyše zaručuje stabilitu a bezpečné držanie aj pri použití ochranného puzdra.

    Príklady aplikácií Gripod: kreativita bez hraníc

    Gripod ponúka nielen technickú podporu, ale otvára aj dvere nekonečným kreatívnym možnostiam. Tu je niekoľko príkladov, ako ho môžete použiť Gripod:
    • Vlogovanie a vytváranie obsahu na YouTube: Vďaka Gripod môžete stabilne pripevniť svoj smartfón a nahrávať plynulé a profesionálne videá, vlogy a návody.
    • Živé prenosy: Použi to Gripod ako spoľahlivý nástroj na uskutočňovanie živých vysielaní na platformách sociálnych médií, zdieľanie udalostí, keď sa dejú.
    • Skupinové fotografie a selfie: Diaľková spúšť Bluetooth vám umožňuje robiť skupinové fotografie alebo selfie bez toho, aby ste museli držať smartfón.
    • Časozbery a snímanie v pohybe: Použite Gripod ako stabilný statív na vytváranie dynamických časozberov alebo zachytenie pohybu pri fotografovaní.
    Gripod je nenahraditeľným nástrojom pre každého, kto oceňuje funkčnosť, pohodlie a kreativitu. Vďaka spoľahlivému dizajnu a všestranným funkciám splní tento držiak na smartfón, stojan na stôl a diaľkové ovládanie Bluetooth vaše očakávania v rôznych aplikáciách. Či už ste nadšenec mobilnej fotografie, vloger alebo len potrebujete stabilný držiak pre váš smartfón, Gripod je odpoveďou na vaše potreby.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky