INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Microsoft Desktop Campus All Languages Lic/SA Pack

    Microsoft Desktop Campus All Languages Lic/SA Pack
     

    aktuálne nedostupné

    74,05 €
    (ušetrite 0,85€)
    73,20 €
    61,00 € bez DPH
    Kód tovaru

    033468

    PN kód

    C27-00002

    Výrobca
    Porovnať

    Popis produktu

    Microsoft Desktop Campus All Languages Lic/SA Pack

    Campus Agreement je predplatný multilicenčný program pre vysoké školy a univerzity, ponúkajúci špecifický balík bežných desktopových a serverových produktov. Tento multilicenčný program, vytvorený podľa požiadaviek vysokoškolských zákazníkov, významne znižuje náklady na administratívu spojenú s nutnosťou stále aktualizovaného prehľadu legálneho používania jednotlivo zakúpenýchl icencií na počítačoch školy. Vonkoncom nezanedbateľný prínos tohto multilicenčného programu tkvie aj v možnosti zaradenia dosť presne vyčísliteľnej položky nákladov na zaobstaranie a prevádzkovanie softvéru už pri plánovaní dlhodobého rozpočtu vysokej školy či univerzity.

    Tento program umožňuje školám prevádzkovať nasledujúce primárne (desktopové) a serverové produktyna všetkých svojich počítačoch po dobu licenčného obdobia = 12 alebo 36 kalendárnych mesiacov. V prípade objednávky na 36 kalendárnych mesiacov škola zaplatí celkovú čiastku v 3 splátkach –pri podpise zmluvy, pri 1. a 2. výročí zmluvy.

    Platforma primárnych (desktopových) produktov zahŕňa tieto produkty:
    Office Professional
    upgrade desktopového operačného systému Windows
    Core CAL

    Zaobstaranie produktov zahrnutých v platforme primárnych produktov je o 15% lacnejšie pri kúpe celej platformy (Office Pro, upgrade Windows a Core CAL) než objednanie týchto produktov jednotlivo.

    Požiadavky na minimálnu objednávku
    Zmluvu môžu uzavrieť vysoké školy či univerzity, alebo jednotlivé fakulty vysokých škôl či univerzít, ktoré objednajú licencie zodpovedajúce najmenej 300 jednotkám. Pre primárne produkty je počet jednotiek určený vynásobením počtu jednotiek (každý produkt zodpovedá jednej jednotke s výnimkou platformy primárnych produktov, zodpovedajúcej 3 jednotkám) počtom oprávnených zamestnancov za inštitúciu.

    Príklad 1:
    Inštitúcia zamestnáva 80 oprávnených zamestnancov a táto inštitúcia má záujem o platformu primárnych produktov a Visio pre týchto zamestnancov:
    3 jednotky za platformu + 1 jednotka za Visio = 4 jednotky
    počet oprávnených zamestnancov (80)
    celkový počet jednotiek za primárne produkty = 4 * 80 = 320

    Celkový počet jednotiek serverových produktov je určený vynásobením jednotkovej hodnoty každého produktu počtom objednaných licencií na každý serverový produkt.

    Stránky o produkte Microsoft Desktop Campus All Languages Lic/SA Pack:

    http://www.microsoft.com/sk-sk/default.aspx

    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky