INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Microsoft Wireless Display Adapter v2 (WiDi)

    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    269770

    PN kód

    P3Q-00008

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Microsoft Wireless Display Adapter v2 (WiDi)



    Pozrite sa na všetko vo veľkom meradle
    Pomocou adaptéra Microsoft Wireless Display Adapter môžete obsah tabletu, prenosného počítača alebo smartfónu (Všetky telefóny, tablety a prenosné počítače so systémom Windows 10 podporujúci technológiu Miracast®. Na použitie nie je nutný prístup k Internetu.)
    Zobraziť na televízore HDTV alebo na monitore. Prenášanie filmov dátovým prúdom, prezeranie osobných fotografií alebo zobrazenie prezentácie na veľkej obrazovke - to všetko bezdrôtovo.
    Pomocou adaptéra Microsoft Wireless Display Adapter môžete zdieľať položky zo svojho tabletu, prenosného počítača alebo smartfónu1 v televízore alebo monitore s vysokým rozlíšením.
    Vysielajte prúd údajov filmov, pozerajte si osobné fotografie alebo zobrazujte prezentácie na veľkej obrazovke - a to všetko bezdrôtovo.

    Schôdza v modernejšom štýle
    Keď Microsoft Wireless Display Adapter zapojíte do projektora alebo monitora v konferenčnej miestnosti, budete môcť premietať svoje nápady a spolupracovať v reálnom čase. Môžete dokonca zvýrazňovať body v programe PowerPoint a veľkú obrazovku používať ako kolektívny pracovný priestor.

    Technológia Wi-Fi CERTIFIED ™ Miracast®
    Wireless Display Adapter využíva technológiu Wi-Fi CERTIFIED ™ Miracast®, takže nie ste obmedzení prenášaním určitých aplikácií alebo obsahu; na televízore HDTV alebo na monitore môžete zobraziť čokoľvek zo svojho zariadenia. Wireless Display Adapter je tiež certifikovaný adaptér Intel® Wireless Display (WiDi), ktorý možno použiť so zariadeniami 2 v 1 a tablety s podporou funkcie Intel WiDi.

    Jednoduché pripojenie
    Jednoducho zapojte konektor USB a HDMI adaptéra Wireless Display Adapter do televízora HDTV alebo monitore, pripojte, potom zrkadlo alebo rozšírte obrazovku a ste pripravení. Wireless Display Adapter zaisťuje spoľahlivé pripojenie s dosahom až 7 metrov.

    Systémové požiadavky:
    Počítač / operačný systém - Všetky telefóny, tablety a prenosné počítače so systémom Windows 10 podporujúce technológiu Miracast®. Na použitie nie je nutný prístup k Internetu.
    Poznámka: musí byť nainštalované najnovšie aktualizácie systému Windows
    Kontrola kompatibility produktu: https://www.microsoft.com/hardware/cs-cz/support/compatibility
    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky