INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Mora OV 686 GW, komínový odsávač pár

    Mora OV 686 GW, komínový odsávač pár
     
    komínový digestor, energetická trieda B, hlučnosť 63 dB, dotykové ovládanie, osvetlenie, spätná klapka, odťah alebo recirkuláciaZobraziť viac

    skladom 

    249,00 €
    207,50 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 14 €
    Kód tovaru

    378530

    PN kód

    ov 686 gw

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Predĺžená záruka a poistenie

    Porovnať

    Popis produktu

    Mora OV 686 GW

    Komínový odsávač Mora OVG 648 GBX v elegantnom prevedení bieleho skla a nerezu s tlačidlovým ovládaním, 3 výkonovými rýchlosťami odstráni dokonale nielen mastnotu, ale aj pachy. Jedinečné kovové tukové filtre sú vylepšené špeciálnou polyuretánovou penou, ktorá eliminuje až 98 % všetkých tukových a iných nečistôt. Pena zároveň zachováva perfektnú absorpčnú účinnosť. Vďaka skosenej prednej časti budete mať dostatok priestoru na varenie, navyše sa nemusíte báť, že narazíte hlavou na hranu odsávača. Digestor možno použiť aj na vnútornú cirkuláciu vzduchu, stačí dokúpiť uhlíkové filtre. Samozrejmosťou je aj spätná klapka. Poteší Vás aj možnosť umývať kovové tukové filtre v umývačke a tým udržiavať odsávač v perfektnom stave bez zbytočnej námahy.

    Šikmý ergonomický tvar
    Praktický , výkonný a krásny

    Odsávače pár novej konštrukcie so štrbinovým odsávaním, čistia vzduch veľmi efektívne a to aj bez straty výkonu. Výpary sú vďaka šikmému tvaru a štrbinovému odsávaniu efektívne odvádzané z kuchyne. Šikmý tvar odsávača umožňuje nielen veľmi efektívne sanie, ale predovšetkým nový tvar umožňuje veľmi praktickú a pohodlnú obsluhu a manipuláciu s riadom nad pracovnou doskou. Navyše bude iste veľmi krásnym a dizajnovým doplnkom vašej kuchyne.

    LED osvetlenie
    Dokonalý prehľad nad vaším varením

    LED osvetlenie vám dodá dokonalý prehľad o vašom varení, na celú plochu pod odsávačom vždy komfortne uvidíte a môžete tak variť v pohode aj za šera a navyše s maximálnou úsporou.

    Dotykové ovládanie
    Intuitívne a pohodlné ovládanie

    Veľmi intuitívne a jednoduché dotykové ovládanie, ktoré dodáva vášmu odsávaču krásny vzhľad. Vďaka jemnému dotyku ovládate jednotlivé funkcie, po ktorých voľbe sa rozsvieti červené svetlo pre požadovaný symbol a vy tak jasne vidíte, ktorá funkcia je práve v prevádzke. Všetky ovládacie symboly sú umiestnené pod sklom. Čelná plocha je celá rovná, hladká a bez tlačidiel. A tak aj jeho čistenie je veľmi jednoduché.

    Recirkulácia
    Čerstvý vzduch pre váš priestor

    Prevádzka recirkuláciou sa používa vtedy, ak interiér kuchyne neumožňuje odťah cez stenu alebo do komína. Pre prevádzku recirkuláciou je nutný špeciálny uhlíkový filter, ktorý zachytáva hlavne pachy z varenia a musí sa pravidelne meniť.

    Technické parametre: 


    Typ odsávača    Komínový
    Výkon     608 m3/h
    Počet motorov    1
    Osvetlenie    Áno
    Recirkulácia     Áno
    Počet rýchlostí   3
    Ovládanie    Dotykové
    Hlučnosť    63 dB
    Výška    38 cm
    Šírka    60 cm
    Hĺbka    34 cm
    Farba    Biela
    Hmotnosť    13 kg
    Stránky o produkte Mora OV 686 GW:

    www.mora.sk/ov-686-gw/

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Energetická trieda

    B

    Hlučnosť

    úroveň produkovaného hluku v decibeloch
    63 dB

    Ovládanie

    dotykové

    Osvetlenie

    áno

    Spätná klapka

    áno

    Odťah, recirkulácia

    odťah alebo recirkulácia

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky