INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Nedis WIFIWS20WT, WiFi dotykový nástenný vypínač

     

    -8%

    zľava
    WiFi dotykový nástenný vypínač, dvojitý, vstavanýZobraziť viac

    skladom 

    27,90 €
    (ušetrite 2,15€)
    25,75 €
    21,46 € bez DPH
    Kód tovaru

    368317

    PN kód

    WIFIWS20WT

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Nedis WIFIWS20WT

    Tradičné vypínače osvetlenia sú teraz oveľa múdrejšie. Tento Šikovný Nástenný Spínač duálny umožňuje diaľkovo a automaticky ovládať dve svetlá z jedného diskrétneho nástenného spínača. Elegantná a ľahko čistiteľná sklenená predná časť zapadne do Vášho interiéru, a napriek tomu je táto diskrétna jednotka dostatočne výkonná, aby dokázala poskytovať podporu elektrickému osvetlenie o výkone až 300 W.

    Jednoduchá inštalácia

    Spínač môže slúžiť na ovládanie svetiel pomocou dotykových tlačidiel. Pripája sa ale tiež priamo k Wi-Fi smerovaču a Vy tak môžete dve svetlá ovládať prostredníctvom smartphonu, tabletu alebo hlasom, pri použití s funkciami Amazon Alexa alebo Google Home.
    Poznámka: Neutrálny vodič potrebný k napájaniu spínača s 230 V

    Nastavenie harmonogramov a párovanie

    Intuitívna aplikácia, ktorá je mozgom Chytrého Nástenného Spínače, umožňuje vykonať pripojenie priamo k Wi-Fi smerovaču bez potreby samostatného adaptéru. Prostredníctvom smerovača môžete vybrané svetla spárovať s ostatnými spotrebičmi a vytvoriť tak dokonalé prostredie v miestnosti jedným príkazom. Alebo môžete nastaviť automatické zapínanie svetiel - čo je ideálne, ak idete na pár dní preč.

    Informácie o rade Nedis® SmartLife

    Objavte širokú a neustále sa rozvíjajúcu škálu produktov - napríklad žiarovky, spínače, zástrčky, senzory a kamery - ktoré možno ovládať prostredníctvom intuitívnej a jednoduchej aplikácie. Vďaka hlasovému ovládaniu, ktoré je podporované funkciou Amazon Alexa alebo Google Home, nepotrebujete nič iné ako svoju existujúcu sieť Wi-Fi - ľahko si tak vytvoríte prepojený šikovný domáci systém.
    Či už zháňate jednoduchú chytrú žiarovku alebo zástrčku alebo chcete automatizovať celý dom, začnite objavovať, ako je v súčasnej dobe múdra technológia dostupná.

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Zdroj energie

    230 V

    Smart technológia

    áno

    Philips Hue

    nie

    Bluetooth

    nie

    IR

    nie

    LAN

    nie

    WiFi

    áno

    Z-Wave

    nie

    ZigBee

    nie

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky