INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Next Level Racing Flight Seat Pro, letecká sedačka

    Next Level Racing Flight Seat Pro, letecká sedačka
     
    letecká sedačkaZobraziť viac

    skladom 

    538,85 €
    (ušetrite 4,99€)
    533,86 €
    444,88 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 31 €
    Kód tovaru

    408733

    PN kód

    NLR-S033

    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Next Level Racing Flight Seat Pro

    Next Level Racing Flight Seat Pro - Profesionálne sedadlo so širokým rámom pre extra strabilitu, podporujúce komerčné, všeobecné letectvo, vesmír, vrtuľník a vojenské konfigurácie.

    Letecká sedačka, ktorá je vhodná pre širokú škálu používateľov v letectve. Next Level Racing® Flight Seat Pro má širokú konštrukciu rámu pre extra stabilitu a stredovú montážnu tyč HOTAS s nastavením výšky a uhla, vďaka čomu je kompatibilný s hlavnými značkami, vrátane Thrustmaster, VIRPIL, WINWING a ďalšími. Pre väčšie pohodlie a ponorenie počas dlhých letov obsahuje Flight Seat Pro bezpečnostný nášľap, bedrový vankúš a sedací postroj s radom letových doštičiek, ktoré sú kompatibilné so širokým radom škrtiacich klapiek a periférií HOTAS na trhu. S ergonomicky navrhnutým leteckým sedadlom a podporou na nastavenie vrtuľníka a vesmíru je Flight Seat Pro perfektnou voľbou pre pilotov všetkých úrovní. Navyše s priloženými uzamykateľnými kolieskami je možné kokpit ľahko prepravovať na rôzne miesta, čo z neho robí dokonalú voľbu pre profesionálov i nadšencov.
    Užívatelia letu môžu umiestniť svoje Flight Seat Pro pred svoj stôl a dosiahnuť tak skutočne pohlcujúci zážitok.
    Skombinujte Flight Seat Pro so stojanom Next Level Racing® Flight Stand Pro* a vytvorte najuniverzálnejší letecký kokpit na trhu pre ten najúžasnejší letový zážitok. Pre ešte viac pohlcujúci zážitok je Flight Stand Pro kompatibilný aj s Next Level Racing® Motion Plus Platform a Motion Platform V3**

    **Next Level Racing® Flight Stand Pro je nutné kombinovať, aby bol produkt kompatibilný s pohybom.
    *Next Level Racing® Flight Stand Pro sa predáva samostatne
    • Profesionálne sedadlo podporujúce komerčné, všeobecné letectvo, vesmír, vrtuľníky a vojenské konfigurácie so širokým rámom pre extra stabilitu.
    • Možnosť upgradu na profesionálny letecký kokpit s pridaním Next Level Racing® Flight Stand Pro*
    • Obsahuje stredovú montážnu tyč HOTAS s nastavením výšky a uhla, kompatibilnú s hlavnými značkami.
    • Súčasťou je opierka nôh a sedací úväzok pre jednoduchosť a ponorenie počas simulácie letu.
    • Flight Plates kompatibilný so širokým radom škrtiacich klapiek a periférií HOTAS.
    • Ergonomicky navrhnutá letecká sedačka s výrezom v stredovej tyči a podporou na nastavenie vrtuľníka a vesmíru.
    • Materiály prémiovej kvality zaisťujú zvýšenú odolnosť a kompatibilitu s Next Level Racing® Motion Plus**.
    • Kokpit obsahuje letové dosky so širokým rozsahom nastavenia, ktoré umožňujú rýchle a jednoduché umiestnenie do ideálneho nastavenia.
    • Zahrnuté uzamykateľné kolieska umožňujú ľahkú prepravu na rôzne miesta pre vaše pohodlie.
    ** Aby bolo Flight Seat Pro kompatibilné s pohybovými produktmi, musí byť Next Level Racing® Flight Seat Pro pripojený k Flight Stand Pro, aby sa vytvoril plnohodnotný kokpit Flight Simulator Pro. Pohybová kombinácia: 1X Motion Plus Platform a 1X Motion Platform V3

    PRISPÔSOBTE SI SVOJE SKÚSENOSTI Z LETU
    Next Level Racing® Flight Seat Pro ponúka množstvo rôznych konfigurácií, ktoré vyhovujú potrebám každého užívateľa letu. S ergonomicky navrhnutým leteckým sedadlom s prípravou pre letecký joystick sa ľahko prispôsobí nastavenia vrtuľníka a priestoru. Rameno letovej dosky poskytuje širokú škálu nastavení pre vašu elektroniku, čo umožňuje rýchle a jednoduché umiestnenie do ideálneho nastavenia.
    Montážna tyč HOTAS s podporou predĺžených tyčí HOTAS zaisťuje kompatibilitu so všetkými hlavnými značkami a poskytuje bezproblémový zážitok pre všetkých užívateľov. Či už ste príležitostný hráč alebo profesionálny pilot, Flight Seat Pro je perfektnou voľbou pre váš ďalší zážitok z leteckej simulácie. Ponorte sa do vesmírnej lode pomocou správnych pozícií joysticku a súčasne prepnite na ovládač, aby ste sa mohli pohybovať v hre.

    ŠIROKÝ ROZSAH NASTAVENIA
    Next Level Racing® Flight Seat Pro ponúka rozsiahle možnosti nastavenia pre optimálny letový zážitok. Jeho stredová montážna tyč HOTAS je výnimočným prvkom umožňujúcim výškové a uhlové nastavenie a pojme rad požadovaných konfigurácií. Letmé dosky sú kompatibilné so širokou škálou škrtiacich klapiek a periférií HOTAS. Stredová tyč HOTAS ponúka nastavenie výšky 80 mm a rozsah nastavenia uhlovej konzoly 74 stupňov.
    Ramená letovej dosky je možné nastaviť pre výšku a bočný pohyb a je možné ich pripevniť k hornej alebo spodnej časti rámu, čo umožňuje rôzne nastavenia. Horné umiestnenie je pre všeobecné letové periférie, zatiaľ čo spodné umiestnenie je pre periférie vrtuľníka.

    POSTAVTE SI TO PODĽA SEBA
    Kombinácia Flight Seat Pro a Flight Stand Pro ponúka množstvo rôznych konfigurácií, ktoré vyhovujú potrebám každého užívateľa letu. Táto kombinácia je kompatibilná s platformou Next Level Racing Motion Plus a Motion Platform a poskytuje ešte viac pohlcujúci letový zážitok s prispôsobivosťou pohybu. Flight Stand Pro je navyše kompatibilný s Next Level Racing Flight Seat Pro, čo zaisťuje bezproblémovú integráciu.
    S dostupnými konfiguráciami pre všeobecné letectvo, komerčné, vesmírne, vojenské a vrtuľníkové inštalácie si používatelia môžu vybrať perfektné nastavenie, ktoré vyhovuje ich potrebám. Rad Next Level Racing® Flight bol špeciálne navrhnutý a vyvinutý s ohľadom na užívateľov letu.
    Užívatelia letu môžu vytvoriť konfiguráciu komerčného letu pripojením širokého radu strmeňov, kormidiel a škrtiacich klapiek priamo do kokpitu. Vojenská konfigurácia je možná vďaka jedinečnému vyrezanému dizajnu sedadla na pripevnenie stredovej tyče Hotas priamo k strednej doske, čo poskytuje skutočný bojový zážitok.
    Pre všeobecné letectvo je k dispozícii niekoľko adaptérových dosiek, ktoré zaisťujú krížovú kompatibilitu elektroniky na trhu pre pripojenie priamo do kokpitu. Vesmírni používatelia môžu využiť priloženú priehradku na klávesnicu a myš na pripojenie dvoch joystickov a mať klávesnicu a myš na dosah pre najreaktívnejší herný zážitok.

    ZAŽITE LET
    Flight Seat Pro je navrhnutý pre pohodlie počas dlhých hodín letu, s penou s vysokou hustotou a kombináciou PU kože a semišu pre priedušnosť a dlhú životnosť. Sedadlo má jedinečný dizajn dvojitého sklápania pre väčšiu pevnosť a je možné ho jemne vyladiť pre rôzne uhly. Je umiestnený vyššie pre umiestnenie letových kormidiel a má výrez pre najlepšie umiestnenie joysticku medzi nohy používateľa počas boja alebo letu vrtuľníka.

    POSTAVENÉ S ODBORNÝMI ZNALOSŤAMI
    V priebehu rokov spoločnosť Next Level Racing® navrhla letové riešenia pre niektoré z najdôležitejších aplikácií na planéte. Sme hrdí na to, že sme dodali pilotné kabíny pre NASA®, Boeing®, Bristol University Department of Aerospace Engineering, kadetov austrálskeho a britského letectva, Saitek®, Oshkosh Air Show, európskeho pilota roka Jamesa Moona a mnoho ďalších.
    Produkty Next Level Racing® Flight sú navrhnuté ako modulárne, čo umožňuje jednoduché prispôsobenie špecifickým potrebám každého používateľa. Vďaka odborným znalostiam a spätnej väzbe od zákazníkov z celého sveta dôverujú letovým simulátorom Next Level Racing® Flight Simulators tisíce užívateľov po celom svete na účely školenia a zábavy.
    KOMPATIBILNÉ PRODUKTY
    • Next Level Racing® Flight Stand Pro
    • Platforma Next Level Racing® Motion Plus (Upozorňujeme, že Flight Seat Pro musí byť pripojený k Flight Stand Pro pre kompatibilitu a použitie Motion)
    • Next Level Racing® Motion Platform V3
    • Voľne stojaci stojan na klávesnici a myš Next Level Racing®
    • Voľne stojaci stojan na monitor Next Level Racing® Elite
    • Stojan na monitor Next Level Racing® Elite Quad
    • Next Level Racing® podložka na podlahu

    Technické parametre:

    Podporovaná výška: 120–210 cm alebo 4 stopy
    Podporovaná maximálna hmotnosť: 150 kg
    Rozmery produktu: (D) 88 cm x (Š) 115 cm alebo (V) 123 cm
    Rozmery krabice: 98 cm (D) X 54 cm (Š) X 46 cm (V)
    Hmotnosť produktu: 43,1 kg
    Hmotnosť v krabici – 50 kg
    Číslo dielu – NLR-S033

    ČO JE V KRABICI
    Next Level Racing® Flight Seat Pro
    Uzamykateľné pojazdové kolesá Next Level Racing®
    Štvorbodový postroj Next Level Racing®
    Next Level Racing® Seat Slider
    Bedrový vankúš Next Level Racing®
    Stacionárne nohy Next Level Racing®
    Buttkicker® držiak adaptéra
    Hardvér pre montáž s prídavným hardvérom pre pevnú montáž periférií
     
    Stránky o produkte Next Level Racing Flight Seat Pro:

    nextlevelracing.com/products/flight-seat-pro/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky