INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Next Level Racing Formula LITE Pro, skládací závodní kokpit (NLR-S038)

    závodný kokpitZobraziť viac

    skladom 

    252,90 €
    210,75 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 14 €
    Kód tovaru

    431877

    PN kód

    NLR-S038

    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Next Level Racing Formula LITE Pro

    Objavte Next Level Racing® Formula Lite Pro: Revolucionizujte svoj domáci závodný setup s Formula Lite Pro, najlepším skladacím kokpitom, ktorý poskytuje autentický zážitok z formule za dostupnú cenu. Tento kokpit, navrhnutý pre všestrannosť a pohodlie, sa vyznačuje rýchlou montážou a priestorovo úsporným dizajnom s kolieskami pre ľahkú mobilitu. Kompatibilný s volantmi Direct Drive až do 10 NM a vylepšený nastaviteľnými pohodlnými nastaveniami, Formula Lite Pro ponúka vysoko kvalitný, pohlcujúci zážitok zo závodného simulátora, ktorý sa bez problémov hodí do akéhokoľvek obytného priestoru.
    • Autentická závodná pozícia
    • Ergonomické sedadlo
    • Kompatibilita s Direct Drive Wheels až do 10 NM
    • Jednoduchá mobilita vďaka kolieskam
    • Rýchla a jednoduchá montáž
    INOVATÍVNY DIZAJN A PRENOSNOSŤ
    Formula Lite Pro vyniká svojim skladacím a ľahkým dizajnom, ktorý umožňuje jednoduchú prepravu a skladovanie, aj keď je elektronika pripojená. Kolieska uľahčujú pohyb kokpitu, či už je otvorený alebo zložený. Ideálne pre pretekárov, ktorí potrebujú flexibilitu, tento kokpit zaisťuje pohodlie bez kompromisov na výkone. Funkcia rýchlej montáže znamená, že ste pripravení pretekať v priebehu niekoľkých minút, čo prispieva k jeho užívateľskej prívetivosti. PRAVÁ

    ERGONOMIKA SEDADLA FORMULA
    Zažite bezkonkurenčné pohodlie s pravým sedadlom formule v Formula Lite Pro, navrhnutým s ohľadom na ergonomiku vozidla formule, aby bol najlepším závodným simulátorom vo svojej triede. Sedadlo ponúka zvýšené polstrovanie v kľúčových oblastiach, ako sú dolná časť chrbta, stehná a ramená, v kombinácii s priedušnou sieťovanou tkaninou a mäkkou penovou bedrovou oporou. Tento dizajn poskytuje nielen vynikajúcu podporu pre dlhé závodné seansy, ale tiež zaisťuje ventiláciu, udržujúcu vás v pohode a komforte. Nový dizajn západky poskytuje tri rôzne uhly operadla, čo vám umožňuje nastaviť operadlo do preferovanej polohy. Okrem toho je celková výška operadla nastaviteľná pre vyšších alebo nižších užívateľov, s piatimi rôznymi výškami na výber. UNIVERZÁLNA

    NASTAVITEĽNOSŤ A KOMPATIBILITA
    Formula Lite Pro sa môže pochváliť niekoľkými bodmi nastavenia bez použitia náradia, čo vám umožňuje ľahko nastaviť kokpit do skutočnej pozície formule. Volantová doska obsahuje mechanizmus rýchleho uvoľnenia a nastavenia pre jednoduché úpravy uhla a stranové úpravy, prispôsobujúce sa rôznym závodným štýlom a preferenciám. Podpora pedálov je kompatibilná so širokou škálou pedálov na trhu a zahŕňa nový dizajn pántu, ktorý zabraňuje zdvíhaniu pri brzdných silách. S posilnenými popruhmi a aktualizovanými montážnymi otvormi je kokpit kompatibilný so všetkými hlavnými značkami základne volantov, poskytujúci pevný a prispôsobiteľný závodný setup.

    Formula Lite Pro je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí chcú vylepšiť svoj domáci závodný setup a zažiť skutočný pocit pretekania vo formule, a to všetko bez nutnosti obetovať priestor alebo pohodlie.

    Kompatibilné produkty:
    Next Level Racing® Lite Free Standing Monitor Stand
    Next Level Racing® HF8 Haptic Feedback Gaming Pad
    Next Level Racing® Floor Mat
    Next Level Racing® Free Standing Keyboard and Mouse Stand
    Next Level Racing® Stand/Free Standing Triple Monitor Stand
    Next Level Racing® Elite Free Standing Monitor Stand

    Rozmery balenia:
    Veľkosť: 71,5 x 25,5 x 91,5 cm
    Hmotnosť: 20,3 kg

    OBSAH BALENIA:
    Kokpit Next Level Racing® Formula Lite Pro
    Montážny hardvér a nástroje
    Ďalší hardvér pre periférne zariadenia
    Digitálne montážne inštrukcie a montážne videá dostupné tu: http://bit.ly/nlr-instructions
    Stránky o produkte Next Level Racing Formula LITE Pro:

    nextlevelracing.com/products/formula-lite-pro/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Alternatívy pre Next Level Racing Formula LITE Pro 5

    Notebooky