INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    NHL 17 (PS4)

    NHL 17 (PS4)

    Výpredaj

    krabicová

    krabicová verzia, žáner šport , pre PS4Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    269649

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    NHL 17 (PS4)

    Úplne nové režimy, rozsiahlejšie možnosti v obľúbených módoch a najlepší herný hokejový zážitok, to všetko robí z EA SPORTS NHL 17 titul, ktorý sa bude vo viacerých aspektoch pýšiť mnohými "naj". Prežite svoj hokejový sen v nových režimoch Draft šampiónov a Svetový pohár, podmaňte si ľad vďaka komplexnému ovládaniu autenticky reagujúcich brankárov, úplne novému poňatiu súbojov pred bránkou v útočnej i obrannej tretine a vylepšenému systému kolíznej fyziky. Stretnite sa s ostatnými v EA SPORTS Hockey League, ktorá ponúka doposiaľ najširšiu ponuku vlastných úprav, a predveďte divákom v hľadisku celý rad úchvatných gólových osláv. V NHL 17 budete môcť utvárať svoj vlastný odkaz bez ohľadu na spôsob hrania.

    Hlavné prvky a vlastnosti
    Prežite svoj hokejový sen v nových režimoch - Bez ohľadu na spôsob hrania vám NHL 17 ponúka nové režimy, v ktorých si zahráte za obľúbené tímy a hráčov. Zažite fiktívny draft, v ktorom si zostavíte tím plný hviezd, alebo na Svetovom pohári zabojujte o národnú česť. Fanúšikovia Be a GM sa môžu tešiť na evolúciu v správe tímu. Novo budete mať možnosť dohliadnuť na celý biznis v režime Organizácie, v ktorom vám pripadne na starosť všetko od stánkového predaja po presťahovanie tímu. Prežiť svoj hokejový sen môžete ako v kruhu na vhadzovanie, tak za veľkým stolom. Je to len na vás.

    Väčšie možnosti úprav v obľúbených režimoch - Pozdvihnite svoj tím v EA SPORTS Hockey League počas cesty za slávou na novú úroveň postupným odomykaním predmetov vlastnej úpravy. Použite Editor tímu pre EASHL a Be a Pro si upravte dresy k obrazu svojmu, alebo v úplne novom Editore štadiónov v režimoch EASHL a Organizácia si vytvorte domácu halu, o ktorej ste vždy snívali. Upravte si každučký detail od povrchu ľadu cez gólové svetlo a výsledkovú tabuľu až po gólovú znelku a svetelné efekty, ktoré dodajú šťavu dôležitým momentom vášmu tímu. Hockey Ultimate Team predstavuje synergia, úplne nový dynamický systém tvorby tímu, ktorý vnáša do tohto režimu ďalšiu úroveň výzvy. Škárovaním prednosťou hráčov vytvoríte synergie, ktoré vám prinesú rôzne bonusy.

    Ovládnite ľad - Hokejové zápasy sa vyhrávajú a prehrávajú pred bránkou. Nový systém súbojov pred bránkou vám umožní pobiť sa o kľúčový priestor v bránkovisku, a to ako pred vlastnou, tak súperovou. Brankári pôsobia autenticky vďaka svojmu vzhľadu i správaniu, doplnenému o realistické postoje a zásluhou dokonalejšej umelej inteligencie vykonáva lepšie reflexívne zákroky - lepšie čítajú hru, a preto môžu zareagovať šikovným atletickým pohybom, alebo zablokovať puk telom. Inovované hity, prihrávky, preberanie puku a korčuľovanie vám dovolí získať navrch v každej časti klzisko, rovnako ako desiatky nových gólových osláv pomôžu dostať divákov zo sedadiel pri vašich veľkých hokejových momentoch.

    Zdokonaľte svoju hru - Nová generácia vizuálnej hernej asistencie a trénerských pripomienok vám pomôže zdokonaliť hru, či už súperíte on-line o najvyššie priečky, alebo ste si obul virtuálne korčule vôbec prvýkrát. Vďaka bezkonkurenčným možnostiam úprav hrateľnosti si môžete zápasy prispôsobiť podľa preferovaného štýlu od rýchlej akcie po autentickú simuláciu.

    Stránky o produkte NHL 17 (PS4):

    http://www.sony.sk/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky