INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    NHL 21 (Xbox One)

    NHL 21 (Xbox One)

    Vypredané

    NHL 21 je teraz rýchlejšia, inteligentnejšia a podstatne atraktívnejšia
    žáner šport , pre Xbox OneZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    363135

    PN kód

    5030944122983

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre NHL 21 (Xbox One)

    Popis produktu

    NHL 21 (Xbox One)

    EA SPORTS NHL 21 oslavuje len tých najkreatívnejších, najvynaliezavejších a najodvážnejších hráčov. Vydajte sa za slávou v rozšírenom režime Be A Pro a staňte sa jedným z najlepších hráčov ligy. Vďaka úplne novým pohybom, kľučkám, fintám a úhybným manévrom môžete po vzore najväčších inovátorov v lige predviesť v útoku parádne kúsky. Spoznajte tvorivosť, spoznajte prelomovú zmenu, spoznajte budúcnosť. Spoznajte slávu v NHL 21.

    Hrateľnosť a vizuálna prezentácia

    Hrateľnosť v NHL 21 je teraz rýchlejšia, inteligentnejšia a podstatne atraktívnejšia. Vďaka inovatívnej pohyblivosti a zásadným zlepšeniam v práci s pukom aj bez neho, teraz majú hráči viacej možností než kedykoľvek predtým prevziať kontrolu nad priebehom zápasu a vnútiť súperovi svoj štýl hry. Spoznajte prelomové zmeny v hrateľnosti NHL 21.

    World of Chel

    V World of Chel je teraz viacej než jednoduché naskočiť do zápasu a hrať sólo alebo spojiť sily s priateľmi v boji o výhry a odmeny. Tentokrát NHL 21 predstavuje hodnotené sezóny, kde môžete súťažiť v každom zo 4 režimov o odmeny a účasť v novom klubovom finále EASHL.

    Be A Pro

    Úplne prepracovaný režim Be A Pro vám dá šancu vyskúšať si život hráča NHL, a to ako na ľade, tak mimo neho. Urobte dojem na vedenie klubu, dostaňte sa s predstihom na draft a vydajte sa na cestu za slávou, behom ktorej sa budete usilovať o miest v prvej formácii, bojovať o Stanley Cup a pokúšať sa zaradiť vedľa najväčšie hviezdy ligy. Spoznajte budúcnosť s Be A Pro v NHL 21.

    HUT

    HUT je herným režimom NHL 21, v ktorom si môžete vytvoriť vlastnú súpisku zo súčasných, bývalých a legendárnych hráčov NHL a hrať s nimi online. Vytvárajte si mužstvá, zbierajte odmeny a urobte z vášho tímu ten najlepší. Tento rok prichádza s novou verziou HUT RUSH, zjednodušenou verziou HUT, v ktorej môžu hráči rýchlejšie vstupovať do zápasov HUT, nazbierať úspechy a odomknúť odmeny za štýlové spôsoby skórovania. Vďaka systému skórovania, ktorý odmeňuje za zručnosť a kreativitu, ponúka HUT RUSH množstvo pozoruhodných momentov.

    Ďalšie herné režimy

    • Rýchla hra - zvoľte si tím a naskočte rovno do akcie proti súperovi riadenom hrou alebo kamarátovi, ktorý sedí vedľa vás.
    • Režim penáltového rozstrelu - Vytiahnete vaše najlepšie kľučky a zahrajte si proti hre alebo ďalším online hráčom v sérii na 5 úspešných pokusov.
    • Champions Hockey League - Zahrajte si ako nádejný talent v Champions Hockey League a ovládnite turnaj, v ktorej sa stretávajú najlepšie hokejové tímy Európy.
    • Online Versus - Hrajte hodnotené a nehodnotené zápasy proti ďalším hráčom na celom svete a stúpajte v svetovom poradí.
    • Tréningový režim - Zamierte sa na ľade na základy, a to buď sami, alebo v skupine alebo v úplnom tréningu ku osvojeniu taktiky a herného štýlu mužstva.
    • Organizácia - Režim Organizácia ponúka atraktívny prežitok jedného z vrcholov sezóny - uzávierky prestupového obdobia. Spoznajte tlak s blížiacim sa termínom konca prestupu vďaka aktuálnym správam o tom, ako ste sa vy alebo ďalšie tímy rozhodli v otázke výmeny vyhliadnutých hráčov. Podobne ako pri skutočnej uzávierke prestupu bude tržná hodnota hráčov kolísať každým dňom, pričom informácie o tom vám bude prinášať živý systém upozornenia na obchody.

    Technické parametre


    Typ: Hra
    Platforma: Xbox One , Xbox Series X
    Licencia: Škatuľová
    Žáner: Športový

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky