INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Niceboy ION Orbis Meteo senzor

    Niceboy ION Orbis Meteo senzor
     
    dosah 10 m, kompatibilný s Google Assistant
    senzor, smart využitie, podpora Google Assistant, pripojenie ZigBeeZobraziť viac

    skladom 

    17,15 €
    14,29 € bez DPH
    Kód tovaru

    426978

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Niceboy ION Orbis Meteo senzor

    Teplota a vlhkosť sú kľúčové pre vytvorenie ideálneho domáceho prostredia. S Niceboy ION ORBIS Meteo Sensorom môžete sledovať tieto hodnoty priamo cez Niceboy ION mobilnú aplikáciu. Tento senzor tiež umožňuje integráciu s ďalšími zariadeniami, čo vám umožní využívať zaznamenané údaje pre automatické ovládanie domácich prístrojov podľa vytvorených inteligentných scenárov. Na spustenie snímača je nevyhnutný Niceboy ION ORBIS Bridge, centrálne riadiace zariadenie systému.

    Meranie teploty a vlhkosti

    Meteo senzor Niceboy ION ORBIS s inteligentnými funkciami poskytuje presné merania teploty a vlhkosti v rozmedzí 0,3 °C. Jeho schopnosť pracovať v širokom rozsahu teplôt od -20 °C do +60 °C umožňuje jeho použitie nielen v domácnostiach a kanceláriách pre bežné monitorovanie, ale aj v špecializovaných prostrediach ako sú potravinové sklady a vinotéky, alebo pri pestovaní rastlín v skleníkoch. Ovládanie tohto zariadenia je mimoriadne jednoduché a intuitívne, vďaka možnosti nastavenia všetkých funkcií prostredníctvom mobilnej aplikácie Niceboy ION, podobne ako pri iných produktoch z tejto série.

    Jednoduchá inštalácia

    Montáž meteorologického senzoru Niceboy ION ORBIS je rýchla a bezproblémová. Senzor môžete umiestniť na požadované miesto bez použitia nástrojov, stačí ho pripevniť pomocou dodávanej 3M lepiacej pásky. Pre integráciu senzoru do vašej smart domácnosti je nevyhnutná centrálna riadiaca jednotka Niceboy ION ORBIS Bridge. Pri procese nastavenia vám poskytne asistenciu mobilná aplikácia Niceboy ION, ktorá umožňuje monitorovať stav senzoru, meniť jeho nastavenia a vytvárať inteligentné scenáre pre spojenie senzoru s inými smart zariadeniami.

    Domácnosť pod kontrolou s Niceboy ION

    Mobilná aplikácia Niceboy ION poskytuje úplnú kontrolu nad meteo senzorom Niceboy ION ORBIS, pričom podporuje viaceré jazyky vrátane češtiny a slovenčiny. Aplikácia umožňuje nielen ovládanie senzorov, ale aj ďalších produktov pre inteligentnú domácnosť značky Niceboy ION. Členovia domácnosti môžu tieto ovládacie prvky spoločne využívať. Vďaka mobilnej aplikácii môžete pohodlne nastavovať parametre, vytvárať inteligentné scenáre, plánovať časové harmonogramy a organizovať zariadenia do skupín. Inteligentné zariadenia Niceboy ION navyše zasielajú notifikácie a aktualizácie o zmenách stavu priamo na váš mobilný telefón, čo vám zabezpečí neustály prehľad o dianí vo vašej domácnosti.

    Inteligentná domácnosť

    S pripojením centrálnej riadiacej jednotky ION ORBIS Bridge, sa otvárajú možnosti pre integráciu senzorov do vašej smart domácnosti. Tieto senzory môžu komunikovať s ostatnými inteligentnými zariadeniami, čo umožňuje využitie získaných dát na aktiváciu rôznych smart produktov a automatizáciu domácich procesov. Aplikácia Niceboy ION na vašom mobilnom zariadení poskytuje intuitívny spôsob, ako rýchlo vytvoriť automatické scenáre. S množstvom dostupných inteligentných scenárov je automatizácia domácnosti nielen jednoduchšia, ale aj zábavnejšia než kedykoľvek predtým.

    Technické parametre

    Model: Meteo senzor ORBIS
    Rozmery: 42 x 40 x 23 mm
    Bezdrôtový protokol: Zigbee
    Batéria: CR2
    Prevádzková teplota: -20° – +60°C, ±0,3°C
    Prevádzková vlhkosť: 0 – 100 % relatívnej vlhkosti, ± 0,3 %
    Maximálny vysielací výkon (Zigbee): 9,99 dBm
    Pracovná frekvencia: 2400 MHz – 2483,5 MHz

    Obsah balenia:
    Meteo senzor Niceboy ION ORBIS
    3M samolepiaca páska
    Inštrukcie na používanie
    Stránky o produkte Niceboy ION Orbis Meteo senzor:

    www.niceboy.cz/sk/

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Smart technológia

    áno

    Google Assistant

    áno

    Bluetooth

    nie

    WiFi

    nie

    ZigBee

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Alternatívy pre Niceboy ION Orbis Meteo senzor 9

    Notebooky