INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Niceboy ION Orbis Meteo+ senzor

    Niceboy ION Orbis Meteo+ senzor
     
    kompatibilný s Google Assistant, monitoruje teplotu a vlhkosť v oblasti vzdialenej až 10 metrov od zariadenia
    senzor, smart využitie, podpora Google Assistant, pripojenie ZigBeeZobraziť viac

    skladom 

    27,46 €
    22,88 € bez DPH
    Kód tovaru

    426983

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Niceboy ION Orbis Meteo+ senzor

    Správna teplota a vlhkosť sú kľúčové pre komfortný domov. S Niceboy ION ORBIS Meteo+ senzorom môžete sledovať tieto hodnoty priamo cez Niceboy ION mobilnú aplikáciu. Senzor je možné navyše integrovať s ďalšími zariadeniami, čo umožňuje využitie získaných údajov pre automatické ovládanie domácich prístrojov podľa vytvorených inteligentných scenárov. Na fungovanie senzora je nevyhnutný centrálny ovládací modul Niceboy ION ORBIS Bridge.

    Inteligentný senzor

    Niceboy ION ORBIS Meteo+ Sensor, inteligentný prístroj na monitorovanie, poskytuje presné údaje o teplote a vlhkosti v interiéri s odchýlkou len 0,3 °C. S rozsahom merania od -20 °C do +60 °C je ideálny pre domáce a kancelárske prostredie, ako aj pre uchovávanie potravín a vína alebo pestovanie rastlín v skleníku. Digitálny displej senzoru zobrazuje nielen teplotu a vlhkosť, ale aj signál, čas a varovanie pri nízkom stave batérie. Ovládanie tohto zariadenia je mimoriadne jednoduché, vďaka možnosti nastavenia cez mobilnú aplikáciu Niceboy ION, podobne ako pri ostatných produktoch značky ION.

    Váš osobný asistent

    Montáž senzora Niceboy ION ORBIS Meteo+ je rýchla a bezproblémová. Stačí umiestniť senzor na miesto, kde si prajete monitorovať teplotu a vlhkosť. Pre jeho zapojenie do systému inteligentnej domácnosti je nevyhnutná centrálna riadiaca jednotka Niceboy ION ORBIS Bridge. Pri procese pripojenia vám poskytne asistenciu mobilná aplikácia Niceboy ION, prostredníctvom ktorej môžete sledovať merania v reálnom čase, meniť nastavenia a integrovať senzor do inteligentných scenárov s ostatnými zariadeniami vo vašej domácnosti.

    Ovládajte svoj domov na diaľku

    Mobilná aplikácia Niceboy ION poskytuje úplnú kontrolu nad senzorom Niceboy ION ORBIS Meteo+ a podporuje viaceré jazyky vrátane češtiny a slovenčiny. S touto aplikáciou môžete nielen ovládať senzory, ale aj všetky produkty pre inteligentnú domácnosť značky Niceboy ION. Členovia vašej domácnosti majú možnosť zdieľať ovládacie prvky, čo umožňuje lepšiu koordináciu a správu domácich zariadení. Využite svoj mobilný telefón na jednoduché nastavovanie parametrov, tvorbu inteligentných scenárov, plánovanie časových plánov a organizovanie zariadení do skupín. Inteligentné zariadenia Niceboy ION navyše zasielajú notifikácie a informácie o zmene stavov priamo na váš mobil, čím vám zabezpečia neustály prehľad o dianí vo vašej domácnosti.

    Technické parametre

    Model: Senzor ORBIS Meteo+
    Rozmery: 75 x 17 x 45 mm
    Bezdrôtový protokol: Zigbee
    Batéria: 2x AAA
    Prevádzková teplota: -20° – +60°C, ±0,3°C
    Prevádzková vlhkosť: 0 – 100 % relatívnej vlhkosti, ± 0,3 %
    Maximálny vysielací výkon (Zigbee): 9,99 dBm
    Pracovná frekvencia: 2400 MHz – 2483,5 MHz

    Obsah balenia:
    Senzor Niceboy ION ORBIS Meteo+
    Inštrukcie na používanie
    Stránky o produkte Niceboy ION Orbis Meteo+ senzor:

    www.niceboy.cz/sk/

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Smart technológia

    áno

    Google Assistant

    áno

    Bluetooth

    nie

    WiFi

    nie

    ZigBee

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Alternatívy pre Niceboy ION Orbis Meteo+ senzor 9

    Notebooky