INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Niceboy ION Orbis senzor okien a dverí

    Niceboy ION Orbis senzor okien a dverí
     
    kompatibilný s Google Assistant, upozornenia na vybitú batériu
    senzor, smart využitie, podpora Google Assistant, pripojenie ZigBeeZobraziť viac

    skladom 

    18,55 €
    15,46 € bez DPH
    Kód tovaru

    426981

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Niceboy ION Orbis senzor okien a dverí

    Inteligentný senzor Niceboy ION ORBIS umožňuje detailné monitorovanie bezpečnosti domácnosti. Pre jeho funkčnosť je nevyhnutná centrálna riadiaca jednotka Niceboy ION ORBIS Bridge. Vďaka pripojeniu k tejto jednotke môžete cez mobilnú aplikáciu Niceboy ION kontrolovať stav okien a dverí, nastavovať notifikácie na nežiaduce otvorenie a prispôsobovať inteligentné scenáre. Tieto scenáre môžu zahŕňať napríklad automatické rozsvietenie svetiel vo vašom dome pri príchode a otvorení dverí.

    Strážca domácnosti

    Niceboy ION ORBIS, senzor pre okná a dvere, je komfortným riešením pre zabezpečenie a monitorovanie vášho domova. Tento senzor sa ľahko inštaluje na akékoľvek okno či dvere a v prípade detekcie neautorizovaného vstupu aktivuje alarm a odošle upozornenie priamo na váš smartfón. Ovládanie tohto zariadenia je mimoriadne intuitívne, podobne ako u ostatných ION produktov, všetko sa riadi prostredníctvom Niceboy ION mobilnej aplikácie.

    Jednoduchá inštalácia

    Montáž snímača okien a dverí značky Niceboy ION ORBIS je rýchla a jednoduchá. Tento senzor pozostáva z dvoch hlavných častí - detekčnej jednotky a magnetického prvku. Obe súčasti sa jednoducho pripevňujú na protiľahlé strany okna alebo dverí pomocou dodávanej dvojstrannej lepiacej pásky. Pre integráciu snímača do systému inteligentnej domácnosti je nevyhnutná centrálna jednotka Niceboy ION ORBIS Bridge. Pri nastavovaní a spárovaní senzora s ostatnými zariadeniami vám poskytne pomoc mobilná aplikácia Niceboy ION, ktorá umožňuje konfiguráciu a správu pripojených zariadení.

    Ovládanie domácnosti na dosah

    V mobilnej aplikácii Niceboy ION nájdete kompletnú sadu ovládacích prvkov pre senzor okien a dverí Niceboy ION ORBIS. Umožňuje nielen ovládanie senzorov, ale aj všetkých produktov pre inteligentnú domácnosť Niceboy ION, pričom ovládacie prvky môžu byť zdieľané medzi členmi domácnosti. Svoj mobil môžete využiť na jednoduché nastavovanie parametrov, tvorbu inteligentných scenárov, plánovanie časových plánov a organizovanie zariadení do skupín. Inteligentné zariadenia Niceboy ION vás navyše prostredníctvom mobilu informujú o upozorneniach a zmenách stavu, čo vám zabezpečí neustály prehľad o dianí vo vašej domácnosti.

    Inteligentná domácnosť

    Pripojením ION ORBIS Bridge, centrálnej riadiacej jednotky, je možné integrovať senzor do siete inteligentných domácich zariadení. Tento senzor potom môže využívať získané údaje na aktiváciu ďalších zariadení a automatizáciu domácnosti, ako je napríklad automatické rozsvietenie svetiel pri detekcii pohybu. S aplikáciou Niceboy ION na vašom mobilnom zariadení môžete rýchlo a jednoducho vytvárať automatizované scenáre. S množstvom dostupných inteligentných scenárov sa automatizácia domácnosti stáva nielen jednoduchšou, ale aj zábavnejšou.

    Technické parametre

    Model: Senzor okien a dverí ORBIS
    Rozmery: 70 × 24 × 19 mm (jednotka snímača), 32 × 8 × 19 mm (magnetická jednotka)
    Bezdrôtový protokol: Zigbee
    Batéria: CR2
    Maximálna detekčná vzdialenosť: 15 mm
    Prevádzková teplota: -10° – +50°C (14° – 122°F)
    Prevádzková vlhkosť: 0 – 95 % RV, bez kondenzačnej vlhkosti
    Maximálny vysielací výkon (Zigbee): 9,99 dBm
    Pracovná frekvencia: 2400 MHz – 2483,5 MHz

    Obsah balenia:
    Senzorová jednotka
    Magnetická jednotka
    3M samolepiaca páska
    Inštrukcie na používanie
    Stránky o produkte Niceboy ION Orbis senzor okien a dverí:

    www.niceboy.cz/sk/

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Smart technológia

    áno

    Google Assistant

    áno

    Bluetooth

    nie

    WiFi

    nie

    ZigBee

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Alternatívy pre Niceboy ION Orbis senzor okien a dverí 9

    Notebooky