INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Niceboy ION Orbis senzor vibrácií

    Niceboy ION Orbis senzor vibrácií
     
    kompatibilný s Google Assistant, upozornenia na vybitú batériu
    senzor, smart využitie, podpora Google Assistant, pripojenie ZigBeeZobraziť viac

    skladom 

    18,85 €
    15,71 € bez DPH
    Kód tovaru

    426982

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Niceboy ION Orbis senzor vibrácií

    Niceboy ION ORBIS vibračný senzor je nástrojom na ochranu vašich cenností a domova. Keď zaznamená vibrácie, indikuje to možné prerušenie alebo manipuláciu s objektmi a prostredníctvom mobilnej aplikácie Niceboy ION vás na to upozorní. Pre jeho funkčnosť je nevyhnutná centrálna riadiaca jednotka Niceboy ION ORBIS Bridge. Tento senzor je tiež kompatibilný s ďalšími inteligentnými zariadeniami pre domácnosť, čo vám umožňuje ďalej rozširovať automatizáciu vašej domácnosti.

    Strážca domácnosti

    Vibračný senzor Niceboy ION ORBIS s presným ultrazvukovým senzorom na detekciu vibrácií poskytuje automatizovanú ochranu pre váš domov a cennosti. Jeho umiestnenie môže byť flexibilné - na okne, dverách, cennom predmete či v úložnom priestore. Pri detekcii otrasov spojených s otváraním alebo manipuláciou, senzor ihneď vyšle notifikáciu do vašej mobilnej aplikácie Niceboy ION. Tento vibračný senzor je tak ideálnym spoločníkom pre zabezpečenie vašej domácnosti.

    Jednoduché pripojenie

    Montáž vibračného senzora Niceboy ION ORBIS je rýchla a bezproblémová. Pre integráciu senzora do systému inteligentnej domácnosti je nevyhnutná centrálna riadiaca jednotka Niceboy ION ORBIS Bridge. Nástroje na inštaláciu nie sú potrebné - senzor sa jednoducho upevní na požadované miesto pomocou dodanej lepiacej pásky. Pri celom procese nastavenia vám poskytne podporu mobilná aplikácia Niceboy ION, ktorá umožňuje konfiguráciu nastavení a spojenie senzora s ostatnými zariadeniami inteligentnej domácnosti.

    Domácnosť pod kontrolou

    Mobilná aplikácia Niceboy ION poskytuje úplnú kontrolu nad senzorom vibrácií Niceboy ION a podporuje viaceré jazyky vrátane češtiny a slovenčiny. S touto aplikáciou môžete nielen ovládať senzory, ale aj všetky zariadenia inteligentnej domácnosti Niceboy ION. Členovia vašej domácnosti majú možnosť zdieľať ovládacie prvky, čo umožňuje jednoduchú koordináciu. Využite svoj mobilný telefón na nastavenie parametrov, tvorbu inteligentných scenárov, plánovanie časových plánov a organizovanie zariadení do skupín. Inteligentné zariadenia Niceboy ION vám navyše posielajú notifikácie a aktualizácie o zmenách stavu priamo na mobil, čo vám zabezpečí neustály prehľad o dianí vo vašej domácnosti.

    Inteligentná domácnosť

    S pripojením centrálnej riadiacej jednotky ION ORBIS Bridge, je možné integrovať senzor do siete smart zariadení vo vašom domove. Tento krok umožňuje využitie získaných dát pre aktiváciu ďalších inteligentných produktov a zefektívnenie domácej automatizácie. Aplikácia Niceboy ION na mobilnom zariadení poskytuje intuitívne rozhranie pre rýchle nastavenie automatizovaných scenárov. S množstvom dostupných inteligentných scenárov sa automatizácia domácnosti stáva nielen jednoduchšou, ale aj zábavnejšou ako kedykoľvek predtým.

    Technické parametre

    Model: Senzor vibrácií ORBIS
    Rozmery: 34 x 41 x 15 mm
    Bezdrôtový protokol: Zigbee
    Batéria: CR2032
    Prevádzková teplota: -10° - +50°C (14° - 122°F)
    Prevádzková vlhkosť: 0 – 95 % relevantnej vlhkosti
    Maximálny vysielací výkon (Zigbee): 9,99 dBm
    Pracovná frekvencia: 2400 MHz – 2483,5 MHz

    Obsah balenia:
    Senzor vibrácií
    Obojstranná páska (3M)
    Inštrukcie na používanie
    Stránky o produkte Niceboy ION Orbis senzor vibrácií:

    www.niceboy.cz/sk/

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Smart technológia

    áno

    Google Assistant

    áno

    Bluetooth

    nie

    WiFi

    nie

    ZigBee

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Alternatívy pre Niceboy ION Orbis senzor vibrácií 9

    Notebooky