INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Njord Salmon Leather Vindur puzdro pre Airpods 3, sivé

    Njord Salmon Leather Vindur puzdro pre Airpods 3, sivé

    Vypredané

    farba siváZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    414243

    PN kód

    SL14090

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre Njord Salmon Leather Vindur puzdro pre Airpods 3

    Popis produktu

    Njord Salmon Leather Vindur puzdro pre Airpods 3

    Konečne veko, ktoré drží! Puzdrá pre AirPods 3 sú dvojdielna pohodlná soft touch TPU konštrukcia obalená našou krásnou islandskou lososovou kožou, ktorá poskytuje hladký a jedinečný rafinovaný hmatový pocit. Udržujte svoje AirPods 3 štýlovo v bezpečí a zároveň pridajte ochranu proti pádu a poškriabaniu. Funguje s bezdrôtovými nabíjačkami. Funguje s akoukoľvek bezdrôtovou nabíjačkou Funguje s akoukoľvek bezdrôtovou nabíjačkou! Njor? Puzdrá Airpods 3 majú hrúbku iba 2,2 mm...

    Konečne veko, ktoré drží!
    Puzdrá pre AirPods 3 sú dvojdielna pohodlná soft touch TPU konštrukcia obalená našou krásnou islandskou lososovou kožou, ktorá poskytuje hladký a jedinečný rafinovaný hmatový pocit. Udržujte svoje AirPods 3 štýlovo v bezpečí a zároveň pridajte ochranu proti pádu a poškriabaniu.

    Funguje s bezdrôtovými nabíjačkami.
    Funguje s akoukoľvek bezdrôtovou nabíjačkou

    Funguje s akoukoľvek bezdrôtovou nabíjačkou! Njor? Puzdrá Airpods 3 majú hrúbku iba 2,2 mm, a preto fungujú s akoukoľvek bezdrôtovou nabíjačkou kompatibilnou s Qi. Dokonca funguje dobre aj s nabíjačkou Apple MagSafe Charger!

    Remeslo sa stretáva s presným inžinierstvom
    Konečne veko, ktoré drží! Precízne inžinierstvo nám umožnilo vyrobiť túto perfektnú minimalistickú dvojdielnu konštrukciu. S vrchnákom, ktorý sa drží.

    Vložka z Salmon Leather je presne vyrezaná tak, aby bez problémov zapadla do ochranného tela TPU a puzdrá Airpods 3 sú ručne vyrábané s vášňou. Keďže pravá lososová koža je prírodný materiál a neexistujú dva rovnaké lososy, každý prípad je jedinečný!

    Prémiová islandská koža z lososa
    Njor? Príslušenstvo byELEMENTS obsahuje materiály najvyššej kvality na trhu. Vyrába sa na Islande s nulovou uhlíkovou stopou, lososová koža, udržateľná a etická voľba pre prémiové exotické kože! Hladká a rafinovaná na dotyk s charakteristickým vzhľadom, lososová koža je udržateľná, sociálne zodpovedná a vyrábaná šetrne k životnému prostrediu.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky