INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Noctua NA-SYC1 chromax.white Y-Splitter

     

    aktuálne nedostupné

    7,50 €
    6,25 € bez DPH
    Kód tovaru

    312973

    PN kód

    NA-SYC1.white

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Noctua NA-SYC1 chromax.white Y-Splitter

    NA-SYC1 chromax.white je sada príslušenstva k ventilátorom, ktorá sa skladá z troch káblov NA-YC1, ktoré umožňujú prevádzkovať dva 4-kolíkové ventilátory PWM na jednom závese ventilátora a umožňujú doske riadiť rýchlosť oboch ventilátorov súčasne , Viaceré NA-YC1s môžu byť reťazové, aby mohli ovládať viac ako dva ventilátory PWM prostredníctvom jedného konektora. 4-kolíkové konektory NA-YC1 sú kompatibilné s 3-kolíkovými a 4-pinovými ventilátormi PWM, ale ovládanie PWM je podporované iba so 4-kolíkovými ventilátormi. Vďaka čiernej rukávce sú káble ideálne na vytváranie PC zostáv s elegantnou, sústredenou estetikou a sú perfektnou voľbou pre fanúšikov noctua chromax edition.

    *Bežné konektory ventilátora na doske podporujú až 9,6 alebo 12 W (podrobnejšie informácie nájdete v príručke základnej dosky). Preto sa uistite, že kombinovaná spotreba ventilátorov pripojených k jednej závese ventilátora pomocou adaptérov NA-YC1 nepresiahne túto hodnotu!

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Maroš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Varianty1

     
     
    Noctua NA-SYC1 chromax.yellow Y-Splitter

    NA-SYC1 chromax.yellow je sada príslušenstva k ventilátorom, ktorá sa skladá z troch káblov NA-YC1, ktoré umožňujú prevádzkovať dva 4-kolíkové ventilátory PWM na jednom závese ventilátora a umožňujú doske riadiť rýchlosť oboch ventilátorov súčasne , Viace

    7,50 € 

    s DPH

    6,25 € 

    bez DPH

    Kód: 312972

    aktuálne nedostupné

    Notebooky