INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Nokia QN65, 4K UHD QLED Android TV

    podsvietený ovládač, vstavaný Chromecast a subwoofer, otočný stojan
    televízor, energetická trieda E, energetická trieda E, 65", QLED, 4K Ultra HD (3840x2160), Android Smart TV, 60 Hz, DVB-T2, DVB-C, DVB-S2, DVB-S2 1x, DVB-C2, HDMI, LAN RJ45 100 Mbit, USB port, WiFi zabudované, WEB prehliadač, CI/CI+ Slot, 400×200 mmZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    397164

    Výrobca

    Alternatívy pre Nokia QN65

    Popis produktu

    Nokia QN65


    Smart TV Nokia QLED prinášajú niečo špeciálne pre vašu domácu zábavu. Android TV systém, dych berúce farby, silné kontrasty, očarujúci zvuk a ostrý obraz.
     
    Inovujte svoju domácu zábavu! Získajte úžasné farby a ostrý kontrast a vychutnajte si bohatý zvuk s Nokia QLED Smart TV 65” s Android TV. Vďaka technológii Quantum Dot môžete sledovať televíziu v akejkoľvek svetelnej situácii, či už je miestnosť tmavá alebo svetlá.
     
    Otočný stojan vám poskytne dokonalý zážitok zo sledovania bez ohľadu na to, kde sa vo svojej izbe nachádzate. Android TV vám ponúka výber z viac ako 7 000 aplikácií z obchodu Google Play. Streamujte tisíce filmov a seriálov na Netflix, Disney+, YouTube, Prime Video alebo na svojej obľúbenej platforme.

    Hlavné vlastnosti

    • Živá kvalita obrazu: Vstavaný Quantum Dot filter, ktorý poskytuje realistický zážitok zo sledovania – od najoslnivejšieho jasu po najhlbšiu tmu
    • Dynamická kvalita zvuku: Vstavaný subwoofer, ktorý produkuje sýtejšie tóny a širší rozsah zvuku
    • Režimy obrazu: Vyberte si medzi športom, hrami alebo filmami, aby ste dosiahli najlepšie efekty
    • Operačný systém: Android TV s viac ako 7 000 aplikáciami na streamovanie, hudbu, hry a ďalšie
    • Podporované streamovacie služby: Netflix, YouTube, Prime Video, Disney+, Apple TV a ďalšie
    • Hlasové ovládanie Google Assistant: Inteligentný asistent, ktorý prehrá vaše obľúbené videá z YouTube a zistí pre Vás požadované informácie
    • Triple Tuner: Pre príjem vašich obľúbených TV kanálov cez pozemnú anténu (DVB-T2), satelit (DVB-S2) alebo kábel (DVB-C)
    • Vstavaný Chromecast: Na streamovanie obsahu zo smartfónu do televízora
    • Diaľkové ovládanie: Ergonomické diaľkové ovládanie Bluetooth s hlasovým ovládaním a podsvietenými tlačidlami
    • Inteligentné pripojenia: CI+ slot pre prístup k platenej televízii, Unicable, Diseqc, Fastscan a mnohé ďalšie.
    • Kompatibilné s Apple TV

    To najlepšie pre Vás

     Obraz s QLED panelom definuje 10 bitová hĺbka farieb, podpora HDR10 aj s Dolby Vision so Super resolution, micro dimming (stmievanie) pixelov, upscaling do UHD rozlíšenia, a dynamické potláčanie šumu pri spracovaní obrazu.
     
    QLED rada sa vyznačuje aj výborným zvukom, vďaka zabudovanému subwooferu a dynamickému spracovaniu priestorového zvuku až do Dolby ATMOS a DTS:X.
     
    Plne certifikovaný Android TV systém s Google Play prináša vaše obľúbené filmy a relácie do vášho televízora. Užite si Netflix, Disney+, YouTube a Prime Video a sledujte relácie, ktoré vám v knižniciach chýbali. Hrajte hry, počúvajte hudbu a pristupujte k viac ako 7 000 aplikáciám.
     
    Výkonný 4-jadrový procesor ARM-A55 spolu s rýchlymi pamäťami RAM poskytuje svižný pohyb v menu a rýchle spustenie aplikácií. Grafický čip MALI-470MP3 s tromi jadrami poskytuje dostatočný výkon pre brilantné vykresľovanie detailov, či hranie stredne náročných hier.
     
    Sprevádzkovanie TV zvládne aj úplný laik a v prípade obnovy systému poskytuje možnosť inštalácie všetkých aplikácií z Vášho Google účtu, či iného Android TV zariadenia, s ktorým ste prihlásený vo svojom Google účte. 
     

    Príjem televízie

     Zabudované tunery DVB-S2/T2/C s podporou príjmu v HEVC kódeku, Fastscan, CI+ slot, DualBand Wifi, Bluetooth a množstvo HDMI, USB a ďalších portov ponúkajú výbornú konektivitu a možností príjmu televízie. 
     
    Funkcia rýchleho ladenia Fastscan pre najpoužívanejšieho satelitného operátora Skylink naladí stanice za pár sekúnd. Fastscan je možné prepnúť aj do automatického režimu, stanice Vám vždy preladí za Vás. Dostupné je aj manuálne ladenie (naladeným staniciam priradí čísla od čísla 1), aj z viacerých družíc cez protokol Diseqc, alebo pomocou Unicable LNB. Samozrejmosťou je možnosť editácie a správy družíc, transpondérov a naladených staníc.
     
    Dostupný CI slot pre vloženie dekódovacieho modulu je vo verzii CI+, pracuje bezproblémov aj s modulmi CI+ 1.3, takže môžete použiť dekódovací modul operátorov napr. Plustelka, Digi, Skylink, UPC, freeSAT, či akéhokoľvek iného operátora satelitnej, káblovej, či pozemskej DVB-T2 televízie.
     
    Využiť však môžete je aj príjem internetovej televízie, s Nokia TV máte na dosah aplikácie ako Skylink Live, Magio GO, AntikTV, O2 TV, Sledovanie TV, Telly TV, Lepšia TV, Sweet TV, Kuki TV, Orange TV, Horizon GO, Slovanet TV a množstvo ďalších.
    Podporované sú aj funkcie HbbTV, multi EPG a PVR funkcie nahrávania a timeshiftu. Nahrávať môžete sledovaný program na pripojené USB úložisko, či už okamžitým, alebo naplánovaným nahrávaním.
     
    K Vášmu novému televízoru Nokia QLED Vám pribalíme kupón na sledovanie internetovej televízie AntikTV na 6 mesiacov zdarma, v hodnote 71,40€.

    Prečo QLED televízor?

     QLED je založená na technológii LED. LCD panel je osvetlený svetlom z malých LED svetiel na pozadí panelu. LED podsvietenie je veľmi jasné a životnosť LED svietidiel je veľmi dlhá. Svetlo umožňuje veľmi vysoký kontrast a farebný obraz. Pri QLED sa pridáva vrstva s takzvanými „kvantovými bodkami“.
     
    Kvantové bodky sú veľmi malé molekuly, ktoré pri dopade na podsvietenie vyžarujú svoje vlastné rôznofarebné svetlo. Vrstva Quantum Dot je umiestnená medzi panelom LCD a modrou LED diódou pre podsvietenie. Kvantové bodky sú osvetlené elektrickými impulzmi rôzne a rozdiely v jase zaisťujú veľmi vysokú paletu farieb a vysoký kontrast.

    Výhody QLED technológie sú:

    •  veľmi jasný obraz a vysoký kontrast
    • skutočné a konzistentné farby, vďaka ktorým každý obrázok ožije
    • veľký objem farieb pre obsah HDR
    • žiadne riziko vypálenia obrazovky
     Medzi ďalšie výhody QLED v spojitosti s Android systémom je možnosť nastavenia obrazového režimu, či iných nastavení obrazu (jas, kontrast atd.) samostatne pre multimediálnu časť a samostatne pre Live TV časť (príjem cez tuner).

    Viete, že?

     Nokia Smart TV po zapnutí spustí automaticky posledne spustenú aplikáciu, ktorá bola zapnutá pri vypnutí. Takže ak ste napríklad pozerali nejaký seriál na Netflixe a vypli Nokiu, po zapnutí sa Vám rovno ponúkne sledovanie ďalšej časti. Alebo sledujete internetovú televíziu napr. cez Skylink Live? Nokia po zapnutí automaticky spustí živé vysielanie posledne sledovanej stanice!


    Dynamic SOUND

    Dynamický zvuk je prednosťou tohto modelu.  Zabudované reproduktory sú na spodnej strane televízora a aj na zadnej strane, vďaka čomu, v spolupráci so zabudovaným subwooferom dostanete zvuk vo výbornej kvalite. Podporované sú formáty Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby ATMOS a aj DTS i DTS:X.
     
    Pripojiť si môžete aj domáce kino, či už analógové cez SPDIF výstup, alebo digitálny AV receiver cez ARC HDMI výstup. Prípadne to ide aj bezdôrotovo, napr. pripojením Bluetooth reproduktoru/soundbaru. ?HDMI CEC Vám zaistí spoločné ovládanie komaptibilných zariadení pripojených k TV cez HDMI vstup.
     
    V nastaveniach zvuku nájdete desiatky nastavení, režimov a možností úprav zvuku podľa Vášho želania. Pokiaľ vypnete Dolby, máte k dispozícii viaceré ekvalizéry, či jemné doladenie detailov zvuku, ktoré ocení každý audiofil.
     
    Na zadnej strane nájdete aj jack konektor pre pripojenie slúchadiel, pre prípad, ak nechcete vyrušovať zvyšok rodiny pri sledovaní TV.

    Na stojan, alebo zavesiť na stenu?

     Rozhodnutie je na Vás. Otočný stojan je praktický aj pri netradične riešenom umiestnení televízora a zaistí dokonalý zážitok zo sledovania bez ohľadu na to, kde sa v miestnosti nachádzate. Ak sa rozhodnete zavesiť ho na stenu, k dispozícii sú úchyty pre inštaláciu držiaka (VESA 400x200).

    Konektivita

    Na internet sa pripojíte zabudovanou Dual Band Wifi, ktorá pracuje aj v pásme 2,4Ghz aj v 5Ghz, ale aj pomocou káblu cez 100Mbit ethernet konektor. Cez integrovaný Bluetooth modul pripojíte nielen pribalený diaľkový ovládač, ale môžete súbežne pripojiť napr. slúchadlá, externú klávesnicu, gamepad, reproduktor, airmouse, alebo touchpad.
     
    Využiť môžete tri HDMI vstupy s funkciou HDMI CEC, z toho jeden aj so spätným kanálom ARC, dva USB porty, SPDIF optický výstup, či slúchadlový výstup Jack.

    Multimediálne centrum

    S Nokia TV dokážete prehrávať svoje videá, fotky, či hudbu z USB kľúča, USB HDD, alebo zo sieťového HDD, alebo NAS serveru. Prehrá všetky bežne dostupné formáty videí, ako mkv, avi, mp4, xvid, ac3, vob, mov, ts, atď., aj v 4K rozlíšení s HDR, či HLG, v našich testoch nemal problém prehrať 4K video do 100 Mbps bitrate. 
     
    Cez multimediálny prehrávač KODI si otvoríte cestu k Vášmu multimediálnemu obsahu z pripojených USB zariadení, alebo zo siete.
     
    Alebo využiť jednoduché a intuitívne streamovanie Vášho obsahu z telefónu, či tabletu pomocou integrovaného Chromecastu.

    7000+ aplikácií z Google Play

    Plná certifikácia od spoločností Google, Netflix a Amazon zaisťuje používanie prémiových aplikácií pre streamovanie v 4K rozlíšení. Či už si predplatíte Netflix, Disney+, Prime Video, HBO Max, alebo inú streaming platformu, buďte si istý, že v Nokia TV bude fungovať.
     
    Ako jedna z predinštalovaných aplikácií je aj aplikácia e-Manual, s ktorou si kedykoľvek môžete zistiť všetko o jednotlivých funkciách televízora. Aplikácia eManual je k dispozícii v českom jazyku, je možné v nej vyhľadávať výrazy, alebo listovať v jednotlivých kapitolách.
     
    Vďaka Nokii získava televízor softvérové aktualizácie cez OTA - jednoducho online a automaticky. Plne podporuje slovenský a český jazyk v menu, aplikáciách, v príjme televízie, titulkoch, EPG atď.

    Jeho výsosť, diaľkový ovládač

    S diaľkovým ovládaním Nokia máte vždy všetko pod kontrolou. Najlepšie aplikácie máte vždy poruke. Podsvietené tlačidlá diaľkového ovládača uľahčujú hľadanie správneho tlačidla, aj keď je miestnosť tmavá.  
     
    K dispozícii je tiež tlačidlo pre priamy prístup k nastaveniam, domovskej ponuke a ďalším. Okrem toho je dobré vedieť, že diaľkové ovládanie leží pohodlne v ruke, a to vďaka súvislej časti v spodnej časti. Keď držíte diaľkový ovládač, ukazovák je na pokojnom mieste. Napríklad palcom môžete veľmi pohodlne dosiahnuť navigačné klávesy a klávesu OK, čo vám umožní príjemne prechádzať obsahom.
     
    Ovládač funguje v režime Bluetooth, čiže nemusíte mieriť na TV, avšak dokáže fungovať aj v klasickom IR režime.

    Technické údaje

    Zvuk a video
    • Rozlíšenie displeja: 4K Ultra HD
    • Rozlíšenie videa: 3840 x 2160 (4K UHD)
    • Frekvencia displeja: 60 Mhz
    • Pohľadový uhol: 178 stupňov
    • Jas statického panelu (cd/m2): 350
    • Odozva panelu: 9 ms
    • Kontrastný pomer: 1300
    • Bitová hĺbka farieb: 10 bits
    • HDR 10
    • Dolby Vision
    • Mikro stmievanie
    • Upscaling UHD
    • Dynamická redukcia šumu
    • Spracovanie obrazu: Dynamický kontrast, Super resolution
    • Podpora zvuku: Dolby Digital Plus/Atmos 5.1, dts/dts:x
    • Zvukový výkon: 2x 12W + 12W (subwoofer)
    • Typ zvuku: AV stereo
    • Výstup zvuku (W): 36 W
    • Vstavaný subwoofer
    • Ekvalizér/Vyváženie

    Konektivita
    • Vstavané Wi-Fi
    • Bluetooth
    • Celkový počet portov HDMI: 3x
    • Porty HDMI ARC: 1x
    • Porty HDMI CEC: 3x
    • USB 2.0 porty: 2x
    • S/PDIF (optický): 1x
    • Slúchadlový výstup: 1x
    • Ethernet (RJ-45): 1x (100 Mbit
    • CI+: 1x
    • Sat: DiSEqC 1.0
    • Kompatibilný s Unicable/SatCR (SCD)

    Systém a pamäť
    • Operačný systém: Android TV 11
    • CPU: Štvorjadrový ARM A55 s TEE 1,4 GHz
    • GPU: Mali 470 MP3
    • SDRAM: 1,5 GB DDR3 
    • Flash: eMMC: 8 GB EMMC

    Inteligentné funkcie
    • Netflix
    • YouTube
    • Prime Video, Disney+, Apple TV a ďalšie streamovacie služby
    • Televízne mediálne knižnice a internetové televízie
    • Hry a mnoho ďalších aplikácií v službe Google Play
    • Ak chcete vyhľadávať obsah hlasom, povedzte „Hey Google“
    • Zabudovaný Chromecast na streamovanie obsahu z aplikácií do televízora
    • Prehrávanie videí, hudby z USB

    Porty
    • 3x HDMI (1x ARC)
    • 2x USB 2.0
    • Digitálny zvuk (optický)
    • Slúchadlá
    • Ethernet LAN
    • CI+

    Tunery:
    • DVB-T/T2
    • DVB-C
    • DVB-S/S2
    • HEVC/H.265

    Bezdrôtová konektivita
    • Wi-Fi: IEEE 802.11b/g/n, 2,4 GHz; IEEE 802.11a/n/ac, 5 GHz
    • Bluetooth: 4.2

    Upevnenie na stenu
    • 400 x 200 (nie je súčasťou balenia)

    Všeobecné dáta
    • Napájanie: 220 - 240 V
    • Pracovná spotreba energie: max. 200 W
    • Spotreba energie v pohotovostnom režime: 0,5W
    • Rozmery Šírka (v mm): 1452, Hĺbka (v mm): 250 (72 bez podstavca), Výška (v mm): 885 (836 bez podstavca)
    • Energetická trieda: E (SDR) G (HDR)
    • Farba: Čierna
    • Hmotnosť produktu: 25 kg 

    Viete, že?

     Nokia Streaming Box ovládač dokáže pracovať aj v klasickom režime IR? Nikdy sa Vám tak nestane, že TV nebudete vedieť zapnúť, ak bude dlho vypnutý a ovládač sa odpáruje z režimu Bluetooth. Stačí v takom prípade ovládačom namieriť na TV a zapnúť ho, následne sa ovládač znovu spáruje a funguje opäť v BT režime. Má to aj ďalšiu výhodu, aplikácie, ktoré vyžadujú IR ovládač (napr. Eurosport Player) môžete plnohodnotne ovládať.

    Obsah balenia

    • TV
    • Stojan otočný
    • Bluetooth hlasové diaľkové ovládanie
    • 2x AAA batérie
    • Návod na inštaláciu

    Upozornenie: Tu uvedené funkcie môžu vyžadovať ďalšie a / alebo pravidelné aktualizácie firmvéru. Všetky aplikácie v KODI a Obchode Google Play sú záležitosťou 3 strán a nezodpovedáme za ich funkčnosť v zariadení. Podporu týchto aplikácií nájdete na internete, nemožno ju požadovať od výrobcu, ani od predajcu. Služby tretích strán môžu byť zmenené, odstránené, alebo prerušené bez predchádzajúceho varovania. Vaša záruka sa vzťahuje iba na hardvér prijímača a nevzťahuje sa na aktualizácie softvéru, ani nastavenie. Súčasťou výrobku nie je žiadne predplatné príjmu IPTV. Služby Google asisitenta nie sú dostupné v každom jazyku, zoznam podporovaných nájdete tu.

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Energetická trieda A-G

    E

    Energetická trieda

    E

    Televizory, Audio, Video

    Výrobca TV, SAT

    Nokia

    Uhlopriečka

    65"

    Technológia panela

    QLED

    Rozlišenie

    3840x2160

    Smart TV

    Android Smart TV

    Frekvencia obrazu

    60 Hz

    Tuner

    DVB-C2
    DVB-S2 1x

    Tuner káblový (DVB-C)

    áno

    Tuner pozemný (DVB-T2)

    áno

    Tuner satelitný (DVB-S2)

    áno

    HDMI

    Áno

    LAN RJ45

    LAN 100 Mbit

    USB

    Áno

    WiFi

    WiFi zabudované

    Web prehliadač

    Áno

    CI/CI+ slot

    áno

    VESA

    400×200 mm

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky