INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Obojstranná ocelová tlačová podložka so saténovým práškovým PEI povrchem

     
    originalne príslušenstvo Prusa
    Obojstranný oceľový tlačový plát so saténovým práškovým PEI povrchom pre Original Prusa i3 MK3 / S a MK2.5 / S.Zobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    49,00 €
    40,83 € bez DPH
    Kód tovaru

    385122

    PN kód

    MK3S-PEI-SAT

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Alternatívy pre Obojstranná ocelová tlačová podložka so saténovým práškovým PEI povrchem

    Popis produktu

    Obojstranná ocelová tlačová podložka so saténovým práškovým PEI povrchem

    Vyhrievaná podložka MK52 má vstavané magnety s vysokou Curieovou teplotou. Vďaka týmto magnetom pružné tlačové pláty pevne držia na podložke.

    Plát so saténovým povrchom ďalej rozširuje našu ponuku tlačových plátov. Čo sa vlastností týka, ide o kompromis medzi hladkým a textúrovaným variantom. Práškový povrch s jemnou matnou textúrou umožňuje optimálnu adhéziu, najmä na tlač materiálov PLA a PETG. Je plne kompatibilný so širokou škálou ďalších materiálov, ako je napríklad ABS, ASA, FlexFill 98A, polykarbonát atď. Veľkú väčšinu týchto materiálov je možné tlačiť bez separačnej vrstvy (napr. lepidla).

    Viac informácií vrátane návodu na použitie a údržbu nájdete v príslušnom článku z našej znalostnej bázy.

    VAROVANIE:

    Oceľový tlačový plát so saténovým práškovým PEI povrchom nikdy nečistite acetónom! Vznikli by tým mikroprasklinky, ktoré by postupne degradovali kvalitu povrchovej vrstvy. Viac o tom, ako tlačiť pomocou saténového tlačového plátu, sa dozviete v článku z našej znalostnej bázy.

    Poznámka:

    Na spotrebné súčiastky, ako sú práve tlačové pláty (hladké, textúrované, atď.), nemožno uplatniť normálnu záruku, pretože ich povrch opakovaným používaním prirodzene degraduje. Výnimkou sú prípady spôsobené chybnou výrobou alebo materiálom. Záruka sa taktiež nevzťahuje na kozmetické vady ako sú drobné škrabance a prasklinky. (príklad kozmetickej chyby, ktorá nemá vplyv na funkciu). Záruka sa vzťahuje iba na pláty, ktoré sú chybné už pri dodaní.
    Stránky o produkte Obojstranná ocelová tlačová podložka so saténovým práškovým PEI povrchem:

    www.prusa3d.cz

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Viktor, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky