INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Optoma 5863RK IFPD 86" 4K

    Optoma 5863RK IFPD 86" 4K
     
    Vytvorte. Pripojte sa. Inšpirujte. Technológia vedená učiteľom

    skladom ihneď k odberu 

    3 860,70 €
    3 217,25 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 221 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    427433

    PN kód

    H1F0C0PBW101

    Výrobca
    Záruka

    36 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Optoma 5863RK IFPD 86" 4K

    Séria 5 Creative Touch


    Vytvorte. Pripojte sa. Inšpirujte. Technológia vedená učiteľom

    Interaktívne displeje Optoma sú navrhnuté tak, aby bez problémov vyhovovali potrebám učiteľov a študentov. Počúvaním pedagógov a zhromažďovaním spätnej väzby od zákazníkov vytvára Optoma riešenia, ktoré odstraňujú náročné prekážky, ktorým dnes učitelia čelia. Výsledok; intuitívny užívateľsky prívetivý softvér, ktorý pracuje v harmónii so spôsobom vzdelávania - Vytvorte. Pripojte sa. Učte.


    Certifikácia Google EDLA znamená, že máte k dispozícii kompletnú knižnicu aplikácií prostredníctvom predinštalovaného obchodu Google Play.

    Kreatívne zdieľanie je jednoduché vďaka zabudovaným nástrojom na anotovanie, ktoré uľahčujú spoluprácu v triede. Navrhnuté na hybridnú prácu - tabuľa Whiteboard poskytuje inteligentné funkcie spolupráce a pripojenia pre každú triedu.

    Pracujte súčasne. Viacero tímov alebo jednotlivcov môže pracovať spoločne z dvoch rôznych miest v reálnom čase.

    Tabuľu Whiteboard spustíte jednoduchým zdvihnutím pera zo šasi a môžete využívať funkcie, ako je napríklad Magic draw - nástroj na rozpoznávanie tvarov, pero s citlivosťou na tlak, fixka a oveľa viac!

    Štýlový a elegantný dizajn série 53 obsahuje 8-pásmový mikrofón so snímacou vzdialenosťou až 8 m sprevádzaný x2 18W reproduktormi & x2 8W subwoofermi, vďaka čomu je ideálnym riešením na počúvanie vo veľkom prostredí bez potreby externých reproduktorov.

    WhiteBoard Optoma

    Kreatívne zdieľanie je jednoduché vďaka zabudovaným nástrojom na anotácie, ktoré uľahčujú spoluprácu v triede. Tabuľa Whiteboard je navrhnutá pre hybridnú prácu a poskytuje inteligentné funkcie spolupráce a pripojenia pre každú triedu. Pracujte súčasne. Dva tímy alebo jednotlivci môžu pracovať spoločne z dvoch rôznych miest v reálnom čase.

    1 rok mozaBook zadarmo s interaktívnymi displejmi Optoma

    Ku každému zakúpenému interaktívnemu displeju Optoma získate po registrácii bezplatné predplatné mozaBook na 1 rok.
    Viac informácií: https://www.optomaeurope.com/products/interactive-flat-panel-displays/mozabook

    Rýchlokresliace pero Optoma

    Buďte pripravení začať akúkoľvek vyučovaciu hodinu v priebehu niekoľkých sekúnd. Priložené pero quick-draw okamžite aktivuje aplikáciu tabule, čím ušetríte čas a energiu vynaloženú na manuálnu zmenu režimov.
    Náš plávajúci panel nástrojov umožňuje plynulejšie učenie Zmena nástrojov jedným dotykom.
    Panel s nástrojmi môžete ľahko presúvať a umiestňovať kdekoľvek na nekonečnom plátne. Okamžite vyberte nástroje, ako je guma, pravítko a zvýrazňovač, zmeňte farby alebo importujte obrázky na vylepšenie akejkoľvek lekcie.

    Hybridné učenie - vyučovanie mimo triedy

    Vyučujte v reálnom čase bez ohľadu na to, kde sa študent nachádza. Interaktívne displeje Creative Touch od spoločnosti Optoma sú dokonale prispôsobené neustále sa meniacim potrebám vzdelávacích prostredí.
    Navrhnuté na podporu dištančného vzdelávania, študenti môžu spolupracovať v reálnom čase z domova, z učebne alebo odkiaľkoľvek, čo maximalizuje zapojenie do vzdialeného a hybridného vzdelávacieho prostredia. Vďaka možnosti pripojenia k webkamerám a iným vizualizérom spolu s jedinečným softvérom Optoma poskytujú interaktívne displeje Creative Touch dokonalé riešenie spolupráce pre vzdelávanie.

    Jednoduché pripojenie

    Synchronizujte sa so svojimi cloudovými účtami a plánujte svoje hodiny odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Keďže Whiteboard je platforma založená na cloude, môžete pristupovať k svojim materiálom na vyučovanie z ktoréhokoľvek interaktívneho displeja Optoma Creative Touch vo vašej škole.
    Synchronizácia s Google Classroom,

    Používajte nástroje, ktoré už poznáte

    Učitelia môžu jednoducho vytvárať a importovať materiály na vyučovacie hodiny kdekoľvek. Váš displej Optoma sa bezproblémovo integruje so službou Google Classroom, čím prináša do triedy výhody zdieľania bez použitia papiera a digitálnej spolupráce. Učitelia teraz môžu pracovať na svojich plánoch hodín z domu a okamžite ich preniesť do ktorejkoľvek triedy.

    Zdieľanie displeja

    Bezdrôtovo zobrazujte a zdieľajte obsah na veľkej obrazovke pomocou aplikácie Display Share alebo počítačového softvéru.
    Jednoducho zrkadlite svoje zariadenie so systémom Android, iOS, Windows, MacOS alebo Chrome stlačením jediného tlačidla. Alebo bezdrôtovo premietajte obrázky a dokumenty uložené v mobilnom zariadení. Aplikácia funguje aj ako bezdrôtová myš a klávesnica, ktoré vám umožňujú ovládať projektor.
    https://displayshare.optoma.com/

    Pripojte sa kedykoľvek a kdekoľvek

    Pokoj na duši
    Učitelia môžu mať dôveru v schopnosť svojich IT manažérov poskytovať vzdialenú podporu vďaka riešeniu Optoma Management Suite (OMS)™. IT manažéri môžu jednoducho monitorovať a diagnostikovať problémy týkajúce sa akéhokoľvek AV displeja Optoma, čím zabezpečia, že učitelia a podporný personál nezostanú bez pomoci. Pre ďalšiu úroveň pripravenosti môžu školy tiež nastaviť upozornenia a vysielať núdzové oznámenia.

    Počas vyučovania vám nikdy nedôjde miesto

    Vďaka možnosti kresliť kdekoľvek, vkladať obrázky a tvary, ktoré sa dajú uložiť, vytlačiť alebo zdieľať so študentskými zariadeniami, nekonečné plátno neobmedzí vašu kreativitu a rozšíri váš pracovný priestor.

    Vylepšite svoje hodiny a udržujte tok nápadov

    Obrázky a videoobsah z vloženého prehliadača ľahko pretiahnete priamo na plátno Creative Board.


    Stránky o produkte Optoma 5863RK IFPD 86" 4K:

    www.optomaeurope.com/product/5863RK

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Peter, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo4

     
     
    Optoma Wifi IFPD Dongle SI07B Series 5-2.gen WiFi 6 support, 2.4G/5Ghz dual band, 802.11ac/b/g/n/a/ax, Bluetooth 5.0

    Dimensions (W x D x H) mm 208 x 20 x 30 Wireless - range 10m Wireless - operating frequency 2.4Ghz/5GHz Wireless - technology 802.11ac/b/g/n/a/ax Net weight 0.102 kg Gross weight 0.085 kg

    142,00 € 

    s DPH

    Kód: 407125

    ihneď k odberu 

    ideálne riešenie pre vzdelávanie a firemné prostredie, antikolizná technológia

     
     
    Optoma IFPD RISE 5305

    držiak, pre interaktívny displej, motorizovaný, pre displeje s uhlopriečkou až 86", nosnosť 120 kg

    1 569,80 € 

    s DPH

    Kód: 414102

    aktuálne nedostupné

    jednoduché, rýchle a bezpečné zdvíhanie displeja, antikolízna technológia

     
     
    Optoma IFPD RISE 2008

    držiak, pre interaktívny displej, motorizovaný, pre displeje s uhlopriečkou až 86", nosnosť 120 kg

    1 213,10 € 

    s DPH

    Kód: 421949

    aktuálne nedostupné

     
     
    Stojan Optoma ST01 Mobilný stojan pre interaktívnu dotykovú obrazovku Optoma IFPD

    578,15 € 

    s DPH

    Kód: 396930

    skladom 

    Notebooky