INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Panasonic ES-LV6N-S803, holiaci strojček

    Panasonic ES-LV6N-S803, holiaci strojček

    Vypredané

    elektrický holiaci strojček PanasonicZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    295228

    PN kód

    ES-LV6N-S803

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Panasonic ES-LV6N-S803

    Pohodlné používanie bez napájacieho kábla, päť čepelí holiacej hlavy a výkyvná holiaca hlava. To všetko ponúka holiaci strojček Panasonic ES-LV6N-S, ktorý bude Vašim skvelým pomocníkom na ceste k hladkej tvári.

    Prispôsobí sa tvarom vašej tváre

    Inovatívna 3D výkyvná hlava sa pohybuje šiestimi rôznymi smermi, a tak sa čo najlepšie prispôsobí tvarom Vašej tváre. Cesta k hladkej tvári je tak jednoduchšia. Odstráni každý fúz Systém piatich ostrých čepelí sa postará o odstránenie rôzne hustých a rôzne dlhých fúzov. Planžety na okrajoch strojčeka zachytia v prvom a poslednom kroku aj tie najsilnejšie fúzy. Nadvihovacia planžeta má tvar obráteného kužeľa, a preto účinne nadvihne fúzy. Poradí si aj s fúzmi pod bradou. Prostredná čepeľ v tvare hrebeňa zastrihne dlhé fúzy, ktoré unikli vonkajším planžetám.

    Prispôsobí výkon hustote fúzov

    Holiaci strojček Panasonic je vybavený senzorom hustoty fúzov. V oblasti pod bradou, kde sú fúzy hustejšie, preto strojček zvýši výkon planžiet. Naopak na tvárach, kde je fúzov menej, dochádza k zníženiu výkonu, aby strojček nedráždil pokožku.

    Wet&Dry

    Dajte zbohom podráždeniu po holení. S holiacim strojčekom Panasonic ES-LV95 si môžete vybrať medzi šetrným suchým alebo osviežujúcim mokrým holením. K holeniu môžete použiť penu či gél.

    Ľahšie vytvarovanie fúzov alebo briadky

    S výsuvným zastrihávačom lepšie upravíte okraje fúzov, briadky alebo kotliet. Zastrihávač je naklonený pod uhlom 45° pre precíznejšie tvarovanie. S Panasonic ES-LV6N si môžete užívať až 45 minút holenia už po hodine nabíjania. Pre okamžité holenie môžete využiť funkciu rýchleho nabitia, ktoré trvá 5 minút a vystačí na jedno oholenie. Stav nabitia môžete kontrolovať na prepracovanom LED displeji strojčeka. Z bezpečnostných dôvodov možno strojček používať iba bez pripojeného kábla.

    Stránky o produkte Panasonic ES-LV6N-S803:

    http://www.panasonic.com/sk/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky