INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Panasonic RX-D550E-K, prenosné rádio

    Panasonic RX-D550E-K, prenosné rádio
     
    FM rádio s CD, Bluetooth a USB
    prenosné rádioZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    178,15 €
    148,46 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 10 €
    Kód tovaru

    376572

    PN kód

    RX-D 550 E-K

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Panasonic RX-D550E-K

    Výkonné prenosné rádio s podporou diskov CD, pripojenia Bluetooth® a rozhrania USB

    D550 poskytuje výkon 20 W, ktorý by ste od zariadenia s kompaktným elegantným dizajnom neočakávali. Výkon basov zlepšuje technológia Sound Booster a porty Bass Reflex, vďaka čomu sa rovnako dobre hodí do interiéru aj do záhrady. Môžete si naladiť hudbu z rádia FM, prehrávať disky CD, streamovať z mobilného zariadenia pomocou pripojenia Bluetooth® alebo vyberať skladby priamo z kľúča USB. Vďaka diaľkovému ovládaču a 5 tlačidlám predvolieb rádia je počúvanie obľúbených melódií hračkou.

    Mimoriadne bohatý zvuk oživí každú hudbu
    D550 má dve 8 cm širokopásmové reproduktorové jednotky a celkový výstupný výkon 20 W, čo je pre takúto kompaktnú elegantnú jednotku pozoruhodné. Porty Bass Reflex kužeľovitého tvaru pomáhajú zaistiť plynulejšie prúdenie vzduchu, čím sa znižuje jeho vírenie a poskytujú plné a príjemné basové tóny.

    Vyberte, či chcete zlepšiť rytmický alebo hlasový výkon
    Ekvalizér Sound Booster vám pomôže vyťažiť z hudby a hovoreného slova to najlepšie. Jedným stlačením tlačidla aktivujete funkciu B-Boost na zvýraznenie basov a rytmu, čím oživíte hudbu. Dvojitým stlačením tlačidla aktivujete funkciu V-Boost na zvýraznenie vokálov alebo podporu rozhlasového vysielania a podcastov s hovoreným slovom.

    Hudba na cestách
    Vďaka integrovanej rukoväti na prenášanie, štýlovému kompaktnému tvaru a schopnosti napájania z batérií budete mať z tohto zariadenia úžitok doma aj vonku. Mimoriadne bohatý zvuk z neho robí dokonalého partnera v záhrade, kuchyni alebo pracovni.

    Obľúbené rozhlasové stanice naladené jedným dotykom
    Jednoducho laďte obľúbené rozhlasové stanice a priraďujte ich tlačidlám ladenia predvolieb. Takže keď budete chcieť počúvať rozhlasové vysielanie nabudúce, stlačením tlačidla predvoľby na elegantnom vonkajšku rádia prejdete priamo na zvolenú stanicu.

    Kvôli vášmu pohodliu sa dodáva s diaľkovým ovládačom
    D550 sa dodáva s vlastným diaľkovým ovládačom, takže ktokoľvek môže z pohodlia kresla zmeniť zdroj vstupu, rozhlasovú stanicu, skladbu, upraviť hlasitosť alebo stlmiť zvuk.

    Rozhodnite sa pre rádio, disky CD alebo hudbu z telefónu a kľúča USB
    D550 ponúka rôznorodé možnosti počúvania. Vyberte si rádio FM, prehrávajte zbierku diskov CD alebo sa pripojte k hudbe v mobilnom zariadení pomocou pripojenia Bluetooth®. Skladby môžete dokonca prehrávať priamo z jednotky USB.

    Technické parametre: 


    FM tuner       Digitálny
    Počet predvolieb         FM30
    Podpora MP3       Áno
    Mechanika           CD
    Výkon (RMS)        20 W
    Diaľkové ovládanie       Áno
    Výška      13 cm
    Šírka     34,6 cm
    Hĺbka      23,9 cm
    Hmotnosť       2,5 kg

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Lukáš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky