INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    PHILIPS Hue COL LightStrip Plus, White and color ambiance EU/UK základna -AMAZ

    PHILIPS Hue COL LightStrip Plus, White and color ambiance EU/UK základna -AMAZ
     

    A

    16 miliónov farieb, vhodný pre vonkajšie aj vnútorné použitie
    svetelný pásik, príkon 20 W, dĺžka 2 m, biele i farebné svetlo, 1 600 lúmenov, ochrana IP20, integrované LED svetlo, napájacia jednotka, ovládanie cez Hue Bluetooth alebo hlasomZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    84,35 €
    (ušetrite 1,50€)
    82,85 €
    69,04 € bez DPH
    Kód tovaru

    369226

    PN kód

    871869970342400

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    PHILIPS Hue COL LightStrip Plus

    Buďte kreatívni vďaka farbám

    Pohrávajte si so svetlom a vyberte si z 16 miliónov farieb, aby sa ihneď premenil vzhľad a atmosféra miestnosti. Nastavte scénu bez úsilia jedným stlačením tlačidla. Použite obľúbenú fotku a znovu oživte túto vzácnu chvíľu záplavami svetla. Uložte si svoje obľúbené nastavenie osvetlenia a znovu ho vyvolajte, kedykoľvek budete chcieť, kliknutím prsta

    Zobuďte sa a zaspávajte

    Philips Hue vám pomôže vstávať z postele spôsobom, ktorý vám vyhovuje, takže sa budete prebúdzať s pocitom, že ste oddýchnutí. Jas svetla sa postupne zvyšuje a tým napodobňuje efekt východu slnka a pomáha vám vstávať prirodzene, bez vás budil hlasný zvuk budíka. Začínajte svoj deň správnym spôsobom. Večer vám relaxačné teplé biele svetlo pomôže uvoľniť sa, oddýchnuť si a pripraviť telo na kvalitný nočný spánok.

    Synchronizujte s hudbou a filmami

    Rozšírte zážitok zo sledovania televízie na celú miestnosť alebo synchronizujte svetlo so svojou obľúbenou hudbou a sledujte, ako reaguje na rytmus. Stiahnite si aplikácie od iných výrobcov a objavte skvelé veci, ktoré vám osvetlenie Philips Hue ponúka.

    Vykúzlite prostredie podľa seba

    Kedykoľvek si vytvorte tú správnu atmosféru a skrášlite si domov bielym svetlom s rozsahom od teplých po chladnej tóny. Užite si rôzne štýly osvetlenie v priebehu roka, napríklad jasné biele svetlo pripomínajúce jarný vánok, teplé biele svetlo evokujúce letné slnko alebo zimnej ľadovo chladné denné svetlo.

    Rozsvieťte svoje hry

    Zvýšte úroveň svojich herných zážitkov. Stiahnite si aplikácie tretích strán a objavujte skvelé veci, ktoré vám Philips Hue prináša.

    Svetlo pre vaše každodenné činnosti

    Svetlo ovplyvňuje našu náladu a správanie. Svetlá Philips Hue vám pomáhajú premeniť každodenné návyky na niečo, čo vás baví. Vynechajte rannú kávu a pripravte sa na deň s pomocou chladného, ??jasne bieleho denného svetla, ktoré vám vleje energiu do žíl, rozprúdi vašu myseľ a povzbudí vás. Udržte svoju pozornosť pomocou dokonale vyladeného jasne bieleho svetla. Alebo si dajte nohy hore a relaxujte pri mäkké žiaru bieleho svetla pre perfektné záver dňa.

    Chytré ovládanie doma aj mimo domova

    Pomocou aplikácií Philips Hue pre systémy iOS a Android môžete svetla ovládať na diaľku, nech sa nachádzate kdekoľvek. Skontrolujte, či ste pri odchode z domu nezabudli zhasnúť, a rozsvieťte, keď zostanete dlho v práci.

    Časovača pre vaše pohodlie

    Vďaka osvetlenia Philips Hue sa pomocou funkcie rozvrhu v aplikácii Philips Hue môžete tváriť, že ste doma, aj keď nie ste. Nastavte svetla tak, aby sa zapla v predvolený čas, takže pri vašom návrate domov budú svietiť. Môžete tiež nastaviť, aby sa v rôznych miestnostiach svetla zapínala v rôznej dennej doby. A v noci je samozrejme možné svetla nastaviť tak, aby sa postupne zhasínali, takže sa nebudete musieť nikdy báť, či ste niekde nenechali rozsvietené.

    Technické parametre

    Napätie (V): 230
    Životnosť: 20000 hodín
    Světelný tok (lm): 1600
    Počet kusov v balenie: 1
    Kompatibilita: Google assistant, Amazon Alexa, ZigBee, Apple HomeKit
    Pripojenie: BlueTooth, ZigBee

    Stránky o produkte PHILIPS Hue COL LightStrip Plus:

    http://www.philips.sk/#/headernav/consumer

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Energetická trieda A-G

    A

    Zdroj energie

    230 V

    Smart technológia

    áno

    Apple HomeKit

    áno

    Amazon Alexa

    áno

    Google Assistant

    áno

    Philips Hue

    áno

    Bluetooth

    áno

    IR

    nie

    LAN

    nie

    WiFi

    nie

    Z-Wave

    nie

    ZigBee

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky